Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עבודה משפחתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, פתחתי עסק שמצריך רכב עם תא מטען גדול (ציוד ומכונה). בנוסף יש גם תינוק בן חצי שנה שיש לו את הציוד שלו כרגע זו עגלה ותיק אם זה רק לצאת לסיבוב לים או לקניון..

כרגע יש לי פאביה שאם אני ישתמש בה לעבודה לא ישאר לי מקום בכלל אפילו לא לקניות וממש לא בא לי כל פעם שאני יוצא עם המשפחה או לקניות להוציא את הציוד ולהחזיר לאוטו כזה אני מפונק 🙃.

חשבתי על הקאדי החדשה אך לצערי אין במלאי ויגיע לקראת סוף שנה אם בכלל.

לכן מחפש אופציות אחרות. חשבתי על ברלינגו או אופל קובו

פורסם

עד שמגיע קאדי דגם חדש, ברלינגו/טויוטה פרו אייס סיטי/אופל קומבו ( כולן אותו רכב בדיוק רק באופל יש רמות איבזור גבוהות יותר) הן מובילות הקטגוריה, כל המסחריות הקלות האחרות הוצגו לפני איזה 10 שנים וכבר מיושנות. 

יש פה את הסקירה שלי על ברלינגו:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3419/מבחנים/סיטרואן-ברלינגו---מבחן-דרך

פורסם

תודה, הבנתי. 

אולי עדיף לקחת רכב להשכרה/ליסינג לחצי שנה עד שהקאדי תנחת?

או יש רכב משפחתי אחר עם תא מטען גדול שיכול להתאים, פשוט אני לא רוצה להתגמש על האבזור וכל המערכות החדשות.

פורסם

אולי באמת שווה לשכור.

אני יודע שהתגלגלו כמה יחידות של אוקטביה סטיישן לארץ, אתה יכול לבדוק אותה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לגבי האם עדיף לשכור, זה רלוונטי לדעתי רק אם אתה יודע בדיוק שקאדי זה הרכב שאתה צריך. יש כבר מפרט ומחיר? 

אם לא אז לך תדע באיזה מפרט הוא יגיע.

ברלינגו הוא יחסית רכב עדכני, יצא ב 2018. הוא לא בקו ראשון מבחינת איבזור, אבל שוב, לא ברור אם בקאדי כשיגיע יהיה משהו עדיף. 

מבחינת איבזור נוחות, גרסת אופל מאובזרת ויקרה יותר מגרסת סיטרואן. 

לגבי רכב אחר, איזה נפח פנימי אתה צריך? איזה ציוד? יש סטיישנים, יש קרוסאוברים גדולים יחסית ואם זה מספיק אז יש מגוון אפשריות. 

• תוכן חדש...