Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי יש סקודה יטי 2012 עם 80 אלף ק"מ. 

ביום שישי הוא ניסה לנסוע עם הרכב, וכל פעם ההילוך עבר לניוטרל. 

הוא גרר את הרכב למוסך, האבחנה גיר הרוס. 

האם הגיוני שגיר של סקודה מחזיר את נשמתו לבורא לאחר נסועה נמוכה כ"כ? 

פורסם

אמנם נסועה נמוכה,

אבל למשל, אם הרכב בילה את מירב זמנו בנסיעה עירונית (החלפות הילוכים מרובות, הרבה עצירות. מתחמם יותר) - בלאי יותר גבוה (גם למנוע וגם לגיר. וזה גיר רובוטי שהמוניטין שלו דיי ידוע).

מעניין לדעת האם הגיר טופל מתישהו ? (החלפת שמן / עדכוני תוכנה / תיקונים כלשהם)

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 11 שעות, mottioh כתב:

לאבא שלי יש סקודה יטי 2012 עם 80 אלף ק"מ. 

ביום שישי הוא ניסה לנסוע עם הרכב, וכל פעם ההילוך עבר לניוטרל. 

הוא גרר את הרכב למוסך, האבחנה גיר הרוס. 

האם הגיוני שגיר של סקודה מחזיר את נשמתו לבורא לאחר נסועה נמוכה כ"כ? 

מה בדיוק הרוס?

מח הגיר? מצמדים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מפחיד, ועוד חשבתי על יטי במקום ה רומסטר

נראה לי גם לרומסטר יש את אותו גיר ?

מלא בפורום על בעיות גיר ברכבים האלו 

פורסם

אם לרומסטר מנוע tsi אז הגיר גם רובוטי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הראשון שאציע להמנע מגירים רובוטיים.

אבל צריך להבין מה "נהרס" כי לא סביר שהגיר עצמו יהרס מכנית משימוש סביר.

בדר"כ זה או מוח גיר (מחשב גיר) או קלאצ'ים שניהם אפשר לתקן בעלות סבירה יחסית לשנים קודמות.

פורסם

זה ידוע. שמעתי על כמה שהלך להם הגיר בסקודה הזאת. סתם לידע כללי לא רק בסקודה יש חרא של גיר גם לפורד פוקוס (רובוטי) וגם לכל מיני קיות למינהן הולך הגיר. 

אבל הואגיות זאת מחלה ידועה שנראה כאילו היצרן שם פס.

פורסם

לא רק פורד גם רנו השתמשה בבדיוק אותו הגיר כמו פורד רק בשם אחר, באופן מוזר הם לא קיבלו את האש שפורד קיבלה.

בכל מקרה פורד למדה מאז ו2016-2018 (איפשהו בינהם) היא חזרה לגיאים פלנטרים מרובי הילוכים כמו בפוקוס החדשה לדוגמא.

• אהבתי 1
פורסם

סע למוסך רון לקבלת חוו"ד שניה

רח' ישראל בק 18 תל אביב

הוא גם ידע לומר לך האם ישנה אחריות מורחבת לדגם ולשנה הזאת

ובמידה ולא - לתקן באופן המקצועי ביותר ובמחיר סביר מאוד

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 17 דקות, Shab00 כתב:

לא רק פורד גם רנו השתמשה בבדיוק אותו הגיר כמו פורד רק בשם אחר, באופן מוזר הם לא קיבלו את האש שפורד קיבלה.

בכל מקרה פורד למדה מאז ו2016-2018 (איפשהו בינהם) היא חזרה לגיאים פלנטרים מרובי הילוכים כמו בפוקוס החדשה לדוגמא.

אולי בגלל שפחות רכבים נמכרו לכן שומעים פחות.

• תוכן חדש...