Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני יודע שיש כאן סתירה, ואין בעצם חטיף בריאות שהוא גם מומלץ, הרי הכל סתום מסוכר בדברים הללו.
אני שואל עבור קצינה, שאוכלת נכון ובריא ופוצחת כל בוקר עם שיבולת שועל חיה, קצת חלב, יוגורט ופרי.
הבעיה שלה היא שלפעמים אין לה פנאי להכין את זה בבקרים לחוצים ועמוסים, ואז היא גוועת לאיטה ברעב...
היא מעוניינת להחזיק חטיף כזה בכיס אבל מצד שני מודעת לזה שמדובר במשהו שהוא רחוק מ"בריאות", לכן אני שואל כאן - יש ברירת מחדל? הרע במיעוטו?
תודה.

פורסם

שלום

יש חטיפים לספורטאים ויש חטיפים שממותגים כבריאות אבל יכולים להכיל שבעים אחוז פחממות.

אפשרי לקחת חטיף חלבון שמכיל יחס של שלושים אחוז חלבון וארבעים אחוז פחממות.

ככלל עדיף ללכת לתזונאי/ת ולהתאים אישית את תפריט המזון כי כל אדם הוא שונה ופעילותו שונה.

• אהבתי 1
פורסם

כל מה שזמין לאכילה מיידית, רק "להוריד את העטיפה", מכיל שלל דרעקים ומריעין בישין שלא מומלצים למי ששומר על תזונה מסודרת- למיטב ידיעתי.

מה לגבי אכילת גביע קוטג' במקום? קצת חלבון, קצת אנרגייה, פשרה סבירה למדיי לדעתי. ולא מצריך הכנה :lol:

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה לכם.
הרקוליטו - אני לא מהתחום. יש לך המחשה לחטיף כזה? משם כבר אדע להמשיך הלאה, אבל זה מאד מענין מה שאמרת לגבי אחוזי החלבון.
אשמח אם תיתן כאן דוגמא.

ברווז - זאת בדיוק הבעיה. מקרר אין בסביבה, הוא רחוק יחסים מהמגורים ובבקרים שיש לה פנאי, היא אכן הולכת אליו ולוקחת יוגורט, קצת חלב כאמור ומכינה לעצמה את המוסלי.

היא מעוניינת במשהו שהיא זורקת לכיס המכנס ואוכלת כאשר יש צורך, תוך כדי תנועה מבלי להכין וכו'.

פורסם

גיגול קצר מצא:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4979007,00.html

התשובה הארוכה יותר? כשתהיה בסופר, חפש את החטיפי אנרגייה, ותתחיל לקרוא מה הם מכילים.

כלל האצבע- אחוז חלבון גבוה ופחמימות נמוכות.

פורסם

זה מאוד תלוי מה אתה מחפש. חטיפי חלבון בדרך כלל גדושים בחרא תעשייתי. 

מה שאני עושה, שזה לא אופטימלי, אבל מדי פעם זו ארוחת הבוקר שלי והיא סותמת אותי עד אחה"צ זה אוכל כזה:

https://www.tevabari.co.il/מבצע-24-חטיפים/pangea-24-protein-bars?gclid=Cj0KCQjwraqHBhDsARIsAKuGZeGqV6b5viPFru-EIezY-p_hL5hy5DS0KoN6N2mIWmsy51sud3z01GoaAiaNEALw_wcB

יש לך שם קישור ועל כל טעם יש רכיבים שלו. אזה גם לא שיא הבריאות וכחטיף חלבון אני מניח שיש יעילים ממנו, אבל מבחינת הימנעות מכל מיני חומרים משמרים ומעובדים זה אחלה יחסית. ממליץ על שוקולד לוז ועל חמאת בוטנים. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תערובת אגוזים, שקדים, חמוציות וכד'.

מחזיקים שקית עם תערובת כזאת ואוכלים במידה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

מודה לכולכם.
כמובן ששאלתי כאן לאחר חיפושי גוגל מתישים. אין שם הרבה בשורות ספציפיות.
בסופר הייתי אתמול אחרי העבודה, הכל שם מלא בחטיפים המתוקים, שעל העטיפה ניראים נהדר, אבל מכילים 752% סוכר ועוד כל מיני חומרים מבתי הזיקוק.

ניקו - טרחת ונתת קישור, תודה. אבדוק. כך גם om2 - אבדוק את הפוזיטיב הללו.

אורי - ראשית, מאד אהבתי את התמונה ששמת 🙂. שנית - אתה צודק ברעיון שלך, וכך היא ניסתה להתנהל, אבל כל הענין של שקית עם התפזורת בפנים לא מתאים לה. 

הגברת היא קצינה לוחמת, היא מחפשת ספציפית משהו קטן, דחוס וארוז. שתוכל לשלוף תוך כדי. תודה על התשובה.

פורסם

אני לא חובב גדול של חטיפי חלבון, הם בדרך כלל סופר מתועשים. מצד שני מה ש @ניקו פ. קישר נראה אחלה. 

בתור חייל הפשרה שלי היתה נייצ'ר ווואלי, אבל בטח יש חלופות טובות יותר.

באופן כללי, הארוחה ה"רגילה" של החבובה מלאה בפחמימות, כך שהייתי מחפש תחליף עם פרופיל תזונתי דומה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

המפתח הוא ה"לפעמים". כמה זה קורה?

אם מדובר בכמה פעמים בשבוע החטיפים האלה לא רצויים, אבל להחזיק בתיק לשעת חירום? אם היא בחורה בריאה ופעילה באופן בסיסי, חטיף בודד לא יזיק. אני בטוח שהיא גם נהנית מפרוסת עוגה ליד הקפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, Gosser1860 כתב:

בתור חייל הפשרה שלי היתה נייצ'ר ווואלי, אבל בטח יש חלופות טובות יותר.

הייתי בסופר אתמול, ונזכרתי בשירשור- אז אמרתי, נבדוק, אולי נמצא משהו סביר.

במקרה בדקתי את הנייצ'ר וואלי. אחוז הסוכר שבו זוועתי במיוחד וחלבון לא משמעותי.

אני חושב שעליתי על משהו סביר:

image.png.6ccaeeb7080a128e6c79e2d6f7b1c034.png

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...