Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הרכב במוו סדרה 3 e46 משושת צלינרים, דיילי שהולכת גם לחגוג במסלול על הצד.

ברגעים שרוצה מנוחה מצלילי המנוע רוצה להקשיב קצת למוזיקה.

יחידת ראש של joing מותאמת לאוטו כבר ברשותי (כזאת).

רמקולים קדמיים כנראה יהיו hat imagine שאיתי כבר כמה רכבים.

כמה שעולות שעולות לי:

- האם כדאי לחבר את הסט הקדמי ישרות ליח׳ ראש ללא מגבר? כיום הסט עובד כאשר מחובר ישירות לפיונייר 8350 ואני דיי מרוצה. איך המגבר הפנימי של joying לעומת הפיוניר הקשיש?

- סאב, חייב גם קצת בום בום לא מהאגזוז. אני לא רוצה מערכת כבדה באוטו. במושבים האחוריים ברכב יש חור סקי לתא מטען (כזה). חשבתי לנצל את החור הזה כדי להתקין סאב 10 אינצ׳ ללא תיבה. הבנתי דבר כזה נקרא infinite buffle? יש המלצה לסאב כזה?

- מגבר, ההגיון אומר ללכת על מגבר 4 ערוצים. בכל מקרה לחבר את הקומפוננט אליו וזוג ערוצים מגושר לסאב. ליח׳ ראש יש יציאת spdif שמאוד קורץ לי לעבוד איתה במקום כבלי rca. יש המלצה למגבר כזה? אני מבין זה כבר מגבר משולב עם מעבד. 

אולי בכל מקרה לחבר את הסט הקדמי ישירות ליח׳ ראש וללכת על מונו רגיל וסאב? כאן גם לא יהיה לי אכפת לעבוד עם rca בודד.

- חומר בידוד. אצלי באוטו במקור בדלתות מגיע ספוג כזה. הגיל של האוטו לא עושה איתו חסד ואני צריך להחליף את זה. במקום לשלם הרבה מאוד כסף עבור ספוג מקורי אני חושב לפנות לאפטרמרקט. יש המלצה לחומר שיעשה את העבודה? מבחינתי הדגש הכי חשוב זה משקל. אני לא רוצה תוספת משקל גדולה בגלל זה. 

בנוסף לזה בימים אלה אני מפרק ומשפץ את כל הסלון. הכל הכל, כולל החלפת דשבורד שטיח וריפוד גג מחדש. יש לי אופציה על הדרך להוסיף חומר בידוד בכל המקומות האלה שבחיים לא חשבתי שתהיה לי גישה אליהם. מדגיש שוב שמשקל זה דיל ברייקר בשבילי, יש חומר קל משקל שיכול לעשות את העבודה?

*על תקציב לכל הסיפור הזה לא חשבתי, כמו כל בן אדם מעדיף שיהיה כמה שיותר זול. הפן המכני של האוטו כבר הספיקה לשחוט אותי😝

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי MIKE.V
  • תוכן חדש...