Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מצבר ל BMW X1 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים 

ברשותי BMW X1 2014 אני מחפש מצבר שמתאים לרכב לפי החיפושים שביצעתי באינטרנט אני  מבין שיש לי מצבר מסוג AGM 70 A מספר קטלוגי 61216805461

אני מחפש בכל מני מקומות ואני מוצא דגמים של AGM 70A אבל של חברת שנפ

רציתי לדעת האם זה מתאים לרכב ? האם זה משנה שם החברה? 

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

יש  את מצברי VARTA באיכות גבוהה מאוד, עם 24 חודשי אחריות,

תוכל למצוא אותם ברשת אוטודיפו, ואצל המפיצים המורשים כאן

בהצלחה,

שרות לקוחות טלרון

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אני קניתי בשבילי ורטה AGM 60A וראיתי שיש גם 70 בחנות. אם אתה מאיזור השרון אוכל לכוון אותך.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

יש ל-VARTA גם מצברי 80 אמפר. ממליץ לך ליצור קשר עם "מצברי SOS", זכור לי שהיה להם את המחיר הכי טוב כשחיפשתי VARTA,

וכמו כן הם מציעים שירותי התקנה עד הבית, באם תרצה. 

2016 BMW M235i.

פורסם

שיא מצברים בת"א -  Varta ורטה AGM סטארט סטופ   80 אמפר -  979 ש”ח שנתיים , טלפון - 055-6607900

מאור מצברים בת"א - Varta ורטה AGM סטארט סטופ   80 אמפר -  980 ש”ח שנתיים , טלפון -  072-3341453

גם SOS בסדר - להתמקח קלות על המחיר - טלפון  072-33-80-190

לכל ספקי המצברים הללו , יש שרות התקנה עד הבית

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

גם מצברי בוש מצויינים , זה למעשה אותו פס ייצור של וורטה. רק טיפה יותר זול.
אל תשכח שאחרי החלפת מצבר בבמוו אתה חייב לקודד את זה. זה נקרא battery registration. למעשה אתה אומר למחשב שמצבר הוא חדש ומחשב יודע להטעין אותו בהתאם.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
בתאריך 8.6.2021 בשעה 19:23, 98civic כתב:

גם מצברי בוש מצויינים , זה למעשה אותו פס ייצור של וורטה. רק טיפה יותר זול.
אל תשכח שאחרי החלפת מצבר בבמוו אתה חייב לקודד את זה. זה נקרא battery registration. למעשה אתה אומר למחשב שמצבר הוא חדש ומחשב יודע להטעין אותו בהתאם.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

השאלה האם מי שמתקין לי את המצבר מההצעות שעלו כאן יודעים זאת ? או שאני חייב לפנות למוסך מתמחה או מורשה כדי שיתחברו למחשב ויגדירו את המצבר ?

פורסם

יש מצב שהם יודעים את זה, אבל סביר להניח שאין להם את הכלים לעשות זאת. גם בקונצרן פולקסווגן נדרש לקודד את המצבר החדש, ומעטים האנשים שעושים זאת (אני יודע שמוסך רון עושה זאת בוודאות).

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...