Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לא מצאתי יותר מדי מידע באינטרנט אז אשמח אם למישהו כאן יש ניסיון אמיתי ויוכל לעזור ,

סוזוקי איגניס, שנתונים איזור 2003~2006, מה הסדר גודל של הצריכת דלק, באוטומט ובידני?

או איפה לפחות הרכב עומד לעומת רכבים כמו הפוקוס איזור 2009 וגטס איזור 2007?

תודה מראש לכולם ושבת שלום.

פורסם

לי היתה מודל 2003 אוטומטי. עשתה בין עירוני 15 קילומטר לליטר. משולב 13 קילומטר לליטר.

עירוני אני חושב 10 קילומטר לליטר. אני ינסה לבדוק מחר. יש לי תפרוס פקט שקנו לי תרכב.

לפי מה שידוע לי לא נמכרו ידניות בשנים הללו. לפחות לדגם 1250 סמ"ק.

כן נמכרו בודדות 4X4 אלקטרוני

וגם דגם ספורט 1500 סמ"ק גם בודדות. 

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

נחשבת חסכונית יחסית, אבל כך בחשבון את הסיכוי לתקלות גיר /ראש מנוע (התחממות)

שני מחלות בשנתונים הללו -ראה בלוחות הרכב..(מכיר גם אחד מהעיר שלי ששוכב עם תקלות כאלו).

לכן חשוב למצוא אחת שמורה מאוד, או שטופלה כבר בהנ"ל.

בכל אופן כדאי לדעת את הפרטים הללו במכלול השיקולים.

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

אצלי לא היו בעיות גיר ומנוע. נימכר בגיל 14 אם 230000 אלף. 

הבעיה שמוסכים לא יודעים לעשות ניקוז אוויר. של נוזל הקירור. וזה גורם לבעיות.

הרכב הפגין אמינות אצלי. הוחלפו מסבים בדרמיים.  רדיאטור. וזרעות פרונט. וגומיה לצריה.

וזה הפרוס פקט. ללחוץ על התמונה להגדלה.

IMG_20210507_095503190.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 6.5.2021 בשעה 22:50, yor2 כתב:

לי היתה מודל 2003 אוטומטי. עשתה בין עירוני 15 קילומטר לליטר. משולב 13 קילומטר לליטר.

עירוני אני חושב 10 קילומטר לליטר.

ידוע למישהו כאן האם צריכת הדלק בדגמי 4x4 שונה? באופן משמעותי?

ובאופן כללי, מה הסיכונים בדגם 4x4 של איגניס?

• תוכן חדש...