Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט איזה SUV לקנות עד 200K. כרגע בטופ 3 יש את הפג'ו 3008 פרימיום בנזין 1.6, הטוסון אליט החדשה וסובארו פורסטר XS (עשיתי נסיעת מבחן על כולן חוץ מהטוסון). 

משפחה של זוג פלוס תינוקת (אין צפי בעתיד הקרוב להתרחב) , נוסעים בין 8000 ל190000 בשנה, ביום יום בעיקר בעיר (קו תל אביב פתח תקווה), בסופשים נוסעים לירושלים / חיפה להורים או לטיולים בצפון / דרום.

חשוב לנו (בסדר יורד):

1. בטיחות אקטיבית ופאסיבית ובמיוחד זיהוי רכב בשטח מת

2. נוחות נסיעה - שיכוך מהמורות, תנוחת ישיבה טובה וגבוהה

3. שיסחוב בעליות לירושלים בשקט ובנינוחות (בלי שהמנוע צועק או שעוד שניה האוטו עוצר)

4. כיפי לנהיגה, כשלוחצים גז שירגיש שהוא מיד מגיב

4. בקרת אקלים מפוצלת (רצוי 3 אזורים) גם לנוסעים מאחור ובכלל שהמיזוג אצל הנהג לא יפריע לנוסעים מאחור (אישתי תמיד אומרת לי לכבות את המזגן כי האוויר מגיע עד אליה למרות שאין פתחים מאחור אפילו)

5. תא מטען גדול ונוח 500 ליטר ומעלה

6. שירגיש ויראה כמו אוטו חדש ולא אוטו מלפני 10 שנים - keyless, מסכי מגע, לוח מכוונים דיגיטלי, עזרי חניה, גג שמש פנורמי

7. שנוכל לעשות איתו שטח מאוד מאוד קל - לא משהו שפרייבט לא היה עושה אבל שפחות נפחד על הלמטה של האוטו כי זה SUV עם מרווח גחון יותר גדול

7. רמקולים ומערכת סאונד

8. אמינות לאורך זמן / תקופת אחריות - מתכננים להחזיק ברכב לפחות 5 שנים ולטפל בזמן ובמוסך מורשה

9. צריכת דלק / עלויות  אחזקה סטנדרטיות

פורסם (נערך)

אחרי 3 שנים עם 3008 1.6 טורבו אני יכול להגיד לך שזה באמת הרכב הכי טוב שהיה לי והיו כמה כולל ב.מ.וו חדש ועוד.

אמינות מושלמת,אחזקה די זולה,משהו באמצע,הרכב מאד מאד נוח,איכותי,שקט ומבודד,וחזק,השמירת ערך טובה מאד וככה גם הביקוש לרכב.

מציע לך לעשות נסיעות מבחן בשלושתם בכדי להיווכח בעצמך.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • תוכן חדש...