Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@llaavvii

אני חושב שרכב שמבקשים עליו מעל המחירון צריך להיות נדיר או לא נדיר אבל עם נותנים מעל הממוצע לא רק מכאנית.

אילו נתונים פה מעל הממוצע? ועוד עם הפחת ערך שלא באה לידי ביטוי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 52 דקות, GKME כתב:

זה רק אני או שיש הבדלי צבעים בין הטמבון לרכב?

אם את מעוניינת ברכב תשחקי על כל עניין הטמבון.

העלית נקודה! 

לא שמתי לב כשהייתי ליד הרכב. בתמונות זה ממש בולט לי עכשיו. תודה! 

אני שיחקתי על הפגיעה בדלת כפקטור להורדה במחיר. 

זה משנה משהו. 

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

@llaavvii

אני חושב שרכב שמבקשים עליו מעל המחירון צריך להיות נדיר או לא נדיר אבל עם נותנים מעל הממוצע לא רק מכאנית.

אילו נתונים פה מעל הממוצע? ועוד עם הפחת ערך שלא באה לידי ביטוי?

לפי תגובת של פותחת השרשור הם כבר במחירון (לדעתי לשם הן כיוונו),
מבחינתם השירות של קניה ממקום "בטוח" ואחריות שווה כמה אלפי שקלים, גם הנוחות וחוסר ההתרוצצות.

ולכן שם רכב עם נתונים ממוצעים נמכר בדרך כלל במחירון.

פורסם

האם יש לך עבר ביטוחי ממרכז הסליקה של חברות הביטוח?

במבט נוסף גם על הדלת וגם על יד הטמבון יש פגיעות נוספות לכל אורך הרכב, לא יודע מה הוא בדיוק עבר אבל מחירון זה נראה לי מוגזם.

האם ידוע לך איך התרחשה התאונה?

פורסם
לפני 49 דקות, GKME כתב:

האם יש לך עבר ביטוחי ממרכז הסליקה של חברות הביטוח?

במבט נוסף גם על הדלת וגם על יד הטמבון יש פגיעות נוספות לכל אורך הרכב, לא יודע מה הוא בדיוק עבר אבל מחירון זה נראה לי מוגזם.

האם ידוע לך איך התרחשה התאונה?

כן. צירפתי תמונה.

ממה שזה נראה לי, התאונות היו עצמיות. המוכר גמגם משהו. 

E2806991-CFD4-41AC-B6D2-9B1C00DADE1B.jpeg

פורסם

אם אני מבין נכון, היו שלוש תאונות בשתיים מתוכם הנזק היה בגובה של 5 ספרות, גובה הנזק זה לא תמיד מדד כי כאשר התיקון מכוסה ע"י הביטוח נוהגים לנפח עלויות.

אבל עדיין,דעתי, שלא מספרים לך את כל האמת והרכב בטוח לא שווה מחירון.

פורסם
לפני שעה, llaavvii כתב:

לפי תגובת של פותחת השרשור הם כבר במחירון (לדעתי לשם הן כיוונו),
מבחינתם השירות של קניה ממקום "בטוח" ואחריות שווה כמה אלפי שקלים, גם הנוחות וחוסר ההתרוצצות.

ולכן שם רכב עם נתונים ממוצעים נמכר בדרך כלל במחירון.

נכון. 

הערה חשובה. אני פשוט תוהה אם יש לי קייס להוריד אותם עוד. אם אצליח בכלל. 

פורסם

במקומך הייתי ממשיך לחפש, ק"מ די גבוהה 

דודה שלי רכשה לפני כמה חודשים את אותו הרכב אם חצי מהק"מ שמצויין אצלך 

פורסם
לפני שעה, GKME כתב:

אם אני מבין נכון, היו שלוש תאונות בשתיים מתוכם הנזק היה בגובה של 5 ספרות, גובה הנזק זה לא תמיד מדד כי כאשר התיקון מכוסה ע"י הביטוח נוהגים לנפח עלויות.

אבל עדיין,דעתי, שלא מספרים לך את כל האמת והרכב בטוח לא שווה מחירון.

ייתכן מאוד שלא. האוטו תוקן וטופל רק במוסך המורשה של טויוטה אז רואים את התיקונים. 

ייתכן שמסתירים עוד מידע, הכל יכול להיות. 

לפני 1 דקה, alexriv כתב:

במקומך הייתי ממשיך לחפש, ק"מ די גבוהה 

דודה שלי רכשה לפני כמה חודשים את אותו הרכב אם חצי מהק"מ שמצויין אצלך 

דווקא הקילומטר לא מפריע לי בכלל. יותר חשוב לי שהאוטו טופל במקום אחד, בזמן ומסודר. השאלה אם לדודה שלך כל השאר היה גם במקום ( יד 1, היסטוריה מלאה וכו׳). כבר ראיתי רכבים עם קילומטרז נמוך יותר אבל לא טופלו כראוי. 

פורסם

לרכב עלות הנזקים לא נמוכה, לא מדובר רק על פגוש שהוחלף, אישית לא הייתי מתקדם לבדיקה הלאה.

יד נמוכה וטיפולים זה טוב, אבל לא הכול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, מנילה כתב:

ייתכן מאוד שלא. האוטו תוקן וטופל רק במוסך המורשה של טויוטה אז רואים את התיקונים. 

ייתכן שמסתירים עוד מידע, הכל יכול להיות. 

דווקא הקילומטר לא מפריע לי בכלל. יותר חשוב לי שהאוטו טופל במקום אחד, בזמן ומסודר. השאלה אם לדודה שלך כל השאר היה גם במקום ( יד 1, היסטוריה מלאה וכו׳). כבר ראיתי רכבים עם קילומטרז נמוך יותר אבל לא טופלו כראוי. 

כמובן לא רק שזה יד 1 אם סה"כ 60 אלף ק"מ מטופל במוסך מורשה אם כל הקבלות!

פורסם
לפני שעתיים, alexriv כתב:

כמובן לא רק שזה יד 1 אם סה"כ 60 אלף ק"מ מטופל במוסך מורשה אם כל הקבלות!

נשמע חלום. 

לפני שעתיים, yulianx כתב:

לרכב עלות הנזקים לא נמוכה, לא מדובר רק על פגוש שהוחלף, אישית לא הייתי מתקדם לבדיקה הלאה.

יד נמוכה וטיפולים זה טוב, אבל לא הכול.

כן, זאת המסקנה. הרכב ממילא עדיין יחכה שם. יש לי אמנם זמן קצוב למצוא רכב חדש. מחכה לנס. 

תודה על היחס. 

פורסם
לפני שעתיים, מנילה כתב:

נשמע חלום. 

כן, זאת המסקנה. הרכב ממילא עדיין יחכה שם. יש לי אמנם זמן קצוב למצוא רכב חדש. מחכה לנס. 

תודה על היחס. 

אני לא חושב שזזה חלום סהכ צריך סבלונות, לא למהר וכל יום לבדוק רכבים בסוף מוצאים את הטובים ביותר 

פורסם

זה רק אני או שמי שמנסה למכור את הרכב קצת נתלש מהמציאות?. טמבון לא בצע תואם , דלת עם מכה שלא סודרה , ואני לא מוסיף את עניין הקילומטרז. בנוסף 3 תאונות על סה"כ של כמעט 30000 שקל וזה רבע עלות הרכב ועדיין את ממשיכה לרצות את הדבר הזה? אפשר לשאול למה? יש המון אפשרויות בשוק עם רכבים מצויינים בטווח המחירים האלו וגם 10k נסןעה שנתית לא מצדיקה הברידי בכלל בסכום כזה. בגדול יאריס בארץ מוצגת כמו בייבי בנטלי , למה??

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני לא מבין למה את מתעקשת על הרכב הזה ספציפי, ובכלל על טויוטה יאריס.

רכב שמתומחר בצורה מופרזת, קטן וצפוף.

הרכב הזה ספציפי, לא שווה לדעתי גם לא 10000 מתחת למחירון.

• תוכן חדש...