Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אני ומשפחתי היינו חלק מתאונת דרכים.

אני נסעתי בכביש 6 לכיוון דרום אשר יש שם 4 נתיבים, אני הייתי בנתיב השני מימין.

אני רציתי להשתלהב בנתיב הנסיעה הכי ימני, הסתכלתי במראות וראיתי שאני יכול להשתלהב בצורה חלקה[הצד הכי ימני היה ללא שום רכב באופק] בנתיב הימני אותתי והתחלתי את ההשתלבות. התחלתי את ההשתלבות בימין וראיתי שרכב מגיעה בטיסה מאחורי והוא לא מתכוון להאט/לעבור נתיב על מנת שאשלים את ההשתלבות, לכן כתוצאה מכך הפסקתי את ההשתלבות וחזרתי לנתיב שלי[לא היה איש מאחורי] אך לפני שהספקתי להשתלהב בחזרה בנתיב שלי בצורה מלאה הרכב מאחורי התנגש בי בצד הימיני מאחורה.

האם יש פה כלשהי אשמה שלי או שזאת אשמה מלאה של הרכב מאחורי?

הנהגת שנהגה בו הייתה אישה מבוגרת שנסעה ברכב חברה. ברכב היו באותו הזמן את אימא ואבא שלי. הגברת הודתה מולינו שזאת אשמתה המלאה והיא לוקחת אחראיות[לצערי לא צילמתי עקב הטראומה מהאירוע].

יש לי ביטוח מקיף, צילמתי את הנזק שלי את הנזק שלה, דיברתי עם החברת ביטוח.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם

זה שהיא הודתה בפניכם זה לא בהכרח סוף הסיפור, בטח לא אם מעורבת פה חברת ליסינג וכו'.

זה יגיע למחלקה המשפטית בחברת הליסינג, עם תיאור התאונה ושרטוט איך זה קרה, כולל זה שאתה היית בתהליך של מעבר נתיב.

ומכאן ייתכן שחברת הליסינג תטען שהאחריות לתאונה עליך כיוון שאתה עברת נתיב בקרות התאונה (ואפילו ייתכן שעוד היית בשלב שבו אתה עם חצי רכב בנתיב שני מימין, וחצי רכב בנתיב הימני).

הם גם יכולים לטעון שהתאונה קרתה כיוון שלא נהגת בנתיב הימני ביותר.

צריך לזכור שחברות הליסינג מבטחות ביטוח מקיף וצד ג' את עצמן, הן לא משתמשות בחברות ביטוח לצורך כך בד"כ, ולכן יש להם אינטרס מובהק להעביר כמה שיותר אחריות לתאונה אליך, השאלה כמה הסיטואציה מקלה עליהם לעשות דבר כזה.

בוא נאמר שהעובדה שאתה במהלך מעבר נתיב לא משחקת לטובתך, גם זה שאתה אומר שעוד לא הספקת לחזור לנתיב השני מימין גם היא לא משחקת לטובתך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...