Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Leon FR 1.5 vs Mazda 3 5D

tomerco89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אחרי שחיפשנו וחיפשנו ואפילו שקלנו ג׳יפון בשלב מסויים, החלטנו שאלו 2 הרכבים שהכי אהבנו.

השימושים הם: 

נסיעה לעבודה הלוך חזור בפקקים של אילון (20km כיוון)

מושב בטיחות לתינוקת מאחור

רוב הנסיעות יהיו באזור השרון

הדבר היחידי שמטריד אותי בלאון זה שהשליטה של המזגן נעשית דרך המערכת מולטימדיה וכמובן הגיר למרות שהיו לנו 4 איביזות במשפחה ולא היו בעיות

במאזדה אהבתי הכל אך היא מעט יותר צפופה ואין לי מושג איך זה ירגיש עם כסא תינוק בספסל האחורי.

לגבי השוק יד 2 ושמירת הערך של הרכבים גם אין לי ממש מושג אז אשמח לחוות דעת.

הרכבים יוצאים פלוס מינוס אותו מחיר אצל היבואן, מה אתם ממליצים?

פורסם (נערך)

לאון +: גיר + מנוע חזק ומוצלח, לאון -: לדעתי מבפנים מאד פשוט לעומת המאזדה, DSG עם אמינות לא ברורה.

מאזדה +: עיצוב פנימי מאד מוצלח, אמינות ושוק יד 2 חזק, מאזדה -: צריכת דלק ויותר צפופה מבפנים.

ממליץ על נסיעת מבחן, דיי בטוח שזה יסגור את הסיפור.

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

• ספונסר פורום
פורסם

נסיעה לעבודה הלוך חזור בפקקים של אילון (20km כיוון)
מושב בטיחות לתינוקת מאחור
רוב הנסיעות יהיו באזור השרון

הדבר היחידי שמטריד אותי בלאון זה שהשליטה של המזגן נעשית דרך המערכת מולטימדיה

הלאון תכבוש אותך, כרבים אחרים, עם יתרון המומנט של המנוע המבריק הזה - ואם היו כבר איביזות ששרדו את איילון הרי שכנראה אתה עדין מספיק ביציאות מהמקום כדי שהמצמדים לא יחוו בלאי מואץ. הכלל היחיד השני לשרוד עם DSG בנהיגה פקקים: להשתדל לא לזחול במצב "חצי קלאץ' " בראשון, אלא להתחיל לנסוע רק כשיש לך 2-3 שניות פער מהאוטו לפנים והתיבה ממילא מעבירה במיידי לשני.
וזהו. נצחון הליאון מובטח.... בהצלחה!

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

תעשה נסיעת מבחן על המאזדה, אתה מאוד לא תאהב ותרוץ לסגור על הלאון.

אם אתה רגיל ל VAGיות אין לך מה לחפש במאזדה.

מה שכן, היא (הן) תהיה צפופה עם ילד, במיוחד כשיגיע השני.

הייתי עם לאון 1.8 FR, אהבתי אותה מאוד אבל כשהגיע הילדה השני הייתי צריכה לקנות רכב גדול יותר.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

@NTL83 הבנתי שהלאון בדור החדש קיבלה כמה סנטימטרים נוספים בבסיס הגלגלים מה שמשפיע על המרווח בספסל האחורי ואמור להיות זהה לאוקטביה.

היית ממליץ על רכב אחר בטווח המחירים של 150k למשפחה צעירה עם תינוק אחד כרגע?

פורסם

למען האמת, אני הייתי ממליץ לך להסתכל על איוניק או נירו.

צריכת דלק משוגעת של 1:20 בקלות, כל מערכות הבטיחות שרק אתה צריך ולא חסר כוח שצריך.

הם לא יגרמו לך לחייך בנהיגה כיפית בסוף שבוע כמו הלאון או המאזדה אבל בפקקים של אילון אתה תחיך כמו גדול.

טסלה 3 2022

פורסם

מציע לבדוק פיג'ו 308 יד שניה 2020/2021 כי כבר לא נמכרות חדשות. VFM הכי טוב בסגמנט לדעתי.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

לא יודע מה המצב בלאון החדשה,אבל המאזדה דיי צפופה.

אני 185 ואי אפשר לשבת מאחורי מושב הנהג.

ככה שאם אתם זוג גבוה קחו בחשבון.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

שתיהן מצוינות.

מאזדה יותר מאובזרת, שקטה, נוחה, התנהגות כביש עדיפה. 

לאון שילוב גיר מנוע מצוין, מרווחת יותר מאחורה, צריכת דלק טובה יותר. 

בנימה אישית: אני מאוד אהבתי את השילוב מנוע גיר שלה. מבחינה ספורטיבית היא משחק פלייסטיישן כמו כל ואגית ואין שום פידבק. הביצועים טובים, תת היגוי במגבלות, הנעה קדמית קלאסית. אני חושב שפשרה טובה בין שתיהן יכולה להיות אוקטביה החדשה. התחברתי אליה יותר מאשר ללאון. בקרוב גם תגיע הגולף החדשה. 

איוניק נירו מצוינות גם כן, עם צריכת דלק ואבזור מעולים, אך איכות חומרים לוקה בחסר ולטעמי בידוד רעשים שלא מצטיין, אלא אם אתה נוסע לאט יחסית. 

בגדול לא תטעה, כולן מצוינות, הייתי מתעקש לעשות נסיעת מבחן בכולן ומחליט בהתאם למה שתתחבר הכי. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות!

כרגע אנחנו נוטים יותר לכיוון המאזדה 3, מישהו יודע האם האבזור שמגיע ב0 ק״מ זהה לזה שהיבואן נותן? חבר אמר לי לבדוק שזו לא איזו גרסה ״עירומה״ לליסינג.

פורסם

ה-3 האצ'בק מגיעה לארץ ברמת אבזור אחת ויחידה - ספיריט.

מה שלא בהכרח מקבלים ב-0 ק"מ זה התקנות מקומיות (קודנית, חיישני רוורס)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המאזדה צפופה מאחור, לילד אחד זה פחות ישנה לכם אבל עדיין הסביבה שם לא מרווחת, בתצורת ההאצבק החלון האחורי צר מאוד והילד יתקשה להסתכל החוצה מהחלון גם עד לגיל הבוסטר, מבחינתם זה מאוד משפיע.

המנוע של המאזדה חזק אבל מרגיש הרבה פחות זריז מהסיאט ויתכן שאם עברת אליה מהאיביזה היא תרגיש לך פחות זריזה והרבה יותר מתאמצת למרות יתרון ברור על הנייר מבחינת ההספק.

למאזדה יתרון של רמת גימור גבוהה בהרבה והיא תהיה הרבה יותר מפנקת.

קח נסיעת מבחן בשתיהן לפני שאתה מחליט.

פורסם
בתאריך 11.4.2021 בשעה 17:02, tomerco89 כתב:

@NTL83 הבנתי שהלאון בדור החדש קיבלה כמה סנטימטרים נוספים בבסיס הגלגלים מה שמשפיע על המרווח בספסל האחורי ואמור להיות זהה לאוקטביה.

היית ממליץ על רכב אחר בטווח המחירים של 150k למשפחה צעירה עם תינוק אחד כרגע?

סליחה על התגובה המאוחרת, אנחנו החלפנו את הלאון באקווינוקס LTZ חדשה.

בדיעבד אני יכולה להגיד שזו אחת הבחירות המוצלחות שעשיתי :)

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...