Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 9.2.2021 בשעה 18:31, teyal כתב:

אפילו ב BX המקוללות הדשבורד החזיק יותר מעמד מזה.

בתאריך 8.2.2021 בשעה 22:55, vadim6385 כתב:

כנ"ל הונדה סיויק 2002. לא כיסוי, לא חומרי טיפוח ולא כלום

בתאריך 8.2.2021 בשעה 15:17, deltaHF כתב:

גורם לפלסטיקה הצרפתית המושמצת ב306 שלי (לשעבר) להשמע איכותית בצורה בלתי נתפסת פתאום

בתאריך 8.2.2021 בשעה 14:18, yair.arad כתב:

מיצובישי פג'רו 1999. 22 שנה הרכב בשמש, לא בחנייה מקורה ובלי כיסוי. יש *אפס* בלאי בדשבורד

אי אפשר להשוות. ברכבים האלה הדשבורד עשוי מפלסטיק קשיח שביציקה נותנים לו טקסטורה דמויות עור או משהו, שלא יהיה מבריק מדי וייסנוור. מהסוג ש"מלטפי דשבורדים" יזעקו זעקות שבר כשיזדמן להם לשבת ברכב. גם בגולף 92 שהיתה לי הדש היה נראה חדש אבל זה כי הוא עשוי ומרגיש כמו קת של m16. 

זה משהו אחר לגמרי מדשבורדים רכים עם ספוג מצופה עור/ ויניל, על זה צריך לשמור באמצעות כיסוי כי אין מה לעשות, זה לא עשוי מחתיכה אחת והטמפרטורה ברכב סגור שעומד בשמש מפרקת את החומרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתאריך 8.2.2021 בשעה 22:55, vadim6385 כתב:

כאשר רכב חי פה בממוצע 15 שנה, שבמהלכן עובר 4-5 ידיים.

לא מדויק. נכון לדו"ח האחרון שראיתי, אני חושב של 2019, אורך חיים ממוצע של רכב בישראל הוא בין 6 ל-7 שנים (אם אני זוכר נכון 6.7). פחות מאשר באירופה, שם אני אמנם לא זוכר כמה זה היה בדיוק אבל אני זוכר שבדקתי בשביל משהו וזה הנתון שמצאתי. כן, הפתיע גם אותי.

בתאריך 9.2.2021 בשעה 15:56, מרכז שירות שי-לי כתב:

מאזדה (למשל) האריכה אחריות לדשבורדים בדגמי 3 דור שני ל-7/10 שנים (תלוי בפגם).

תודה. כי לא היו פה מספיק מתחרטים עד כה :lol: 

בתאריך 8.2.2021 בשעה 12:41, שי כתב:
  •  "אלא שבניגוד לנטען על-ידי המבקש והמומחה מטעמו, למיטב הידיעה, שינוי צורה בדשבורד  המתרחש לאורך השנים כתוצאה מבלאי טבעי של הפלסטיק ממנו מורכב הדשבורד, מתרחש גם ברכבים  מתוצרת יצרניות רכבים אחרות. כך למשל, ולצורך הדוגמה בלבד, כמפורט בחוות דעת נמרי התומכת בתשובה זו, שינוי צורה בדשבורד  התרחשו ומתרחשים בדגמים מסוימים של רכבים שיוצרו לאחר שנת 2000 ואף לאחר שנת 2010  מתוצרת KIA ו- SEAT

בין השורות אני מצליח בערך להבין שהם עדיין עצבניים על טלקאר שלקחו להם את קיה. 

וברצינות, מהיכרות קרובה של המצב, הסדק הזה באמת דבילי וממש לא ביג דיל. בטח לא מבחינה אסתטית, ואהמר ואומר שכנראה גם לא בטיחותית. אבל בחייאת רבאק, אנשים, ככה נותנים שירות...? באמת שהסטנדרט של מה שקוראים לו בישראל שירות לעולם לא יפסיק להפתיע אותי...

למרות שבמחשבה שניה אני יכול להבין אותם. הליינאפ של פיאט-אלפא כל כך גרוע ומיושן כרגע, שזה לא כאילו אנשים אשכרה יכולים לאיים עליהם שהם לא יקנו מהם את האוטו הבא ולשמור על פרצוף רציני. אז תכלס אין להם באמת סיכוי לעשות פה "שימור לקוחות". 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני כשעה, פבל כתב:

לא מדויק. נכון לדו"ח האחרון שראיתי, אני חושב של 2019, אורך חיים ממוצע של רכב בישראל הוא בין 6 ל-7 שנים (אם אני זוכר נכון 6.7). פחות מאשר באירופה, שם אני אמנם לא זוכר כמה זה היה בדיוק אבל אני זוכר שבדקתי בשביל משהו וזה הנתון שמצאתי. כן, הפתיע גם אותי.

נו באמת פבל. לך לעמוד בפינה. הגיל הממוצע של רכב בישראל הוא (נניח) 6.7 שנים,  זה לא אומר שאורך החיים הממוצע הוא כנ"ל. (הגיל הממוצע של תושבי ישראל הוא... משהו סביב 30 אני מנחש, אבל תוחלת החיים היא מעל 80 שנים.)

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

שניכם צודקים ושניכם טועים.

פבל התייחס בתגובתו למלל שכלל את המילה ממוצע, אבל הכוונה של המלל הייתה לא לממוצע גיל הרכבים  על הכביש אלא ממוצע אורך החיים של רכב.

עכשיו אני ממתין לזה שיוכיח ובצדק שאני טועה ;-)

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני 14 שעות, קורן בן אשר כתב:

נו באמת פבל. לך לעמוד בפינה. הגיל הממוצע של רכב בישראל הוא (נניח) 6.7 שנים,  זה לא אומר שאורך החיים הממוצע הוא כנ"ל. (הגיל הממוצע של תושבי ישראל הוא... משהו סביב 30 אני מנחש, אבל תוחלת החיים היא מעל 80 שנים.)

לפני 3 שעות, מיץ פטל כתב:

שניכם צודקים ושניכם טועים.

פבל התייחס בתגובתו למלל שכלל את המילה ממוצע, אבל הכוונה של המלל הייתה לא לממוצע גיל הרכבים  על הכביש אלא ממוצע אורך החיים של רכב.

עכשיו אני ממתין לזה שיוכיח ובצדק שאני טועה ;-)

קראתי את שתי ההודעות האלה בערך 6.7 פעמים בממוצע, והמסקנה שלי היא שאני כנראה טיפש מדי כדי להבין למה התכוונתם.

@קורן בן אשר הכוונה שלך היא שאני התכוונתי ל... 

אוקיי, עכשיו הבנתי. אתה צודק. אני חושב. כלומר אני חושב שהבנתי, לגבי זה שאתה צודק אני מניח שזה נכון. יהיה מעניין מאוד למצוא את הנתון הזה, אני לא הצלחתי (למרות שלא השקעתי בזה המון זמן).

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...