Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהטסו סיריון, 190k ק"מ על השעון,

הרכב מניע וונוסע כרגיל ללא בעיות ודי חלק ונעים,

אך סביב 108-110 וזה קורה לסירוגין שבעת לחיצה קלה על הגז, יש מן רעידה מטורפת, ממש כל הרכב מקפץ וזז כאילו נוסעים על כביש משובש ומקורצף מאוד,

הכי מוזר זה שאם אני לוחץ יותר גז ועולה במהירות או מרפה ומוריד מהירות זה נעלם לגמרי והכל חוזר חלק, ואם נשאר באותו סטטוס לחיצה ומהירות הרעידות נשארות וזה די מפחיד,

אם אני שוב חוזר לאותה מהירות זה לא חוזר, נשאר חלק עד לפעם הבאה שזה יחליט לחזור, זה יכול להיות בעוד 5 דק' או חצי שעה,

אני אסע למוסך כמובן בימים הקרובים ואעדכן, אך רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה אי פעם.

פורסם

נבדק, שלשום תוקן פנצ'ר,

אך מה שמוזר זה שהרעידה נעלמת אם עולה במהירות, ז"ת אם אני עובר את ה108 לכיוון ה120, כבר 109 הרעידות נעלמות עד 120 אין שום שבר והכל חלק.

פורסם
נבדק, שלשום תוקן פנצ'ר,
אך מה שמוזר זה שהרעידה נעלמת אם עולה במהירות, ז"ת אם אני עובר את ה108 לכיוון ה120, כבר 109 הרעידות נעלמות עד 120 אין שום שבר והכל חלק.
היתה לי בעיה דומה פעם (אבל, בלי לחיצה על הגז), שנפתרה בהחלפת הצמיגים שהיו פגומים אחרי ששום איזון לא פתר את הבעיה. כנראה שהיה קשר גם לבולמים/משולשים גמורים שהוחלפו אחר כך באותו רכב, או עקב הרעידות או כי הם בכלל איפשרו לתופעה לקרות.
פורסם
לפני 51 דקות, wildlands2019 כתב:

צמיגי KLEBER

לא חושב שהבעיה בצמיגים, הרי רוב הזמן הכל חלק.

לי היו צמיגים של פאלקן שכנראה לא עברו בקרת איכות משהו. צמיג אחד לפחות גרם לרעידות, וצמיג אחר תמיד גרם למשיכה של הסרן לצד שהוא היה מותקן עליו. בהחלפה למישלין שתי הבעיות נעלמו כלא היו.
נסה בתור התחלה להעביר את הגלגלים הקדמיים אחורה והאחוריים קדימה, ותראה אם אופי הרעידות משתנה.

פורסם

לחץ אוויר לא מתאים בצמיגים או צמיג לא מאוזן/ ג'אנט עקום.

אם מהגזרה הזו תקין אז חופש באחד מחלקי המתלה : משולשים/בולמים/מיסבים או בעיה הקשורה לאחת הציריות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

צמיגים מאוזנים ולחץ אוויר תקין,

אני חושד יותר בכיוון משהוא חופשי, אך מוזר לי שהכל חלק ותקין חוץ מהקטע של השניות האלה, ועוד יותר מוזר זה שזה קורה לסירוגין ובמהירות גבוהה יותר הכל חלק.

• תוכן חדש...