Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם, 

יש לי מאזדה 3 שנת 2008,

הרכב עמד כחודשיים בגלל שהתחמם ממש מעט ולא היה לי זמן לטפל בו,

לפני יומיים הבחנתי שהמיכל עיבוי סדוק בכמה סדקים וכל המים יצאו ממנו.

קניתי מיכל עיבוי , החלפתי את הישן בחדש, מילאתי מים, הוצאתי אוויר אך הרכב עדיין מאבד המון מים מעל לליטר בנסיעה קצרה, יש לציין שהוא אינו מתחמם,

בדקתי שמן היום בבוקר וראיתי שהמפלס גבוה בהרבה מהנקודה של הfull , וצבע השמן בהיר , כמו קפה עם חלב. בפקק המילוי של השמן מנוע אותה תופעה וגם יש מן קצף, כאילו השמן והמים התערבבו. אין שמן במיכל העיבוי לפי מה שאני ראיתי

מה יכולה להיות הבעיה? מה העלויות המשוערות?

עריכה אחרונה על ידי Lazio1900
פורסם (נערך)

אתה יכול להעלות תמונות ?

יש פה 2 אפשרויות- אחת היא חלילה פריצת אטם ראש מנוע והשנייה פריצת קולר שמן.

בדיקה מקצועית שתשלול או תאשר פריצת אטם ראש מנוע היא בדיקת לחץ למערכת הקירור ואם יש בריחת/איבוד לחץ יראו את זה מייד.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

לא נראה טוב, לא הייתי ממשיך לנסוע עם הרכב ולדעתי,יש מקום לגשת לאבחון בהקדם .

אם המוסך המטפל רחוק ויש לך ביטוח גרירה (כדי לא לקחת סיכון) ממליץ להפעיל אותו.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, Lazio1900 כתב:

מה זה עלול להיות?

ראה הודעה ראשונה- גם אם זה "רק " קולר שמן מנוע שנפרץ יש לטפל בהקדם (החלפת קולר),לבצע ניקוי של מע' הקירור ולהחליף שמן ומסנן שמן.\

אם מדובר באטם ראש מנוע- זה מורכב יותר ובמקרה הזה עד שלא מרימים ראש מנוע לא יודעים מה הנזק (משיפוץ ראש בלבד ועד בעיה בבלוק שמצריכה החלפת מנוע)

פורסם

סיכוי למעלה מסביר שנפרץ לך אטם הראש. 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 12 שעות, tribel כתב:

זה אטם ראש ודאי ...

עריכה מאוחרת לגבי הודאי - קיים אצלך מצנן שמן מנוע שם המים והשמן נפגשים בתאים צמודים ומופרדים.

אם הוא נפרץ אתה תראה אותה תופעה בדיוק.

פורסם
לפני 45 דקות, tribel כתב:

עריכה מאוחרת לגבי הודאי - קיים אצלך מצנן שמן מנוע שם המים והשמן נפגשים בתאים צמודים ומופרדים.

אם הוא נפרץ אתה תראה אותה תופעה בדיוק.

ובגלל שזה מאוד מבלבל ושתי התקלות יתכנו כדאי לבצע על דרך השלילה את בדיקת הלחץ ולראות,שאין איבוד לחץ מהמנוע.

• תוכן חדש...