Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דחיפות בגיר, מאזדה 3 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הוא מאזדה 3 שנת 2013, מנוע 2000 

משהו שצץ בימים האחרונים, 

משיכה של ההילוך הראשון על יתר המידה, והמעבר לשני בדחיפה מורגשת, זה קורה כמה פעמים בנסיעה, לו דווקא רכב קר. 

לפעמים בין שאר ההילוכים זה גם מורגש (מושכים יותר מידי, ודחיפה דיי חזקה) 

כמובן רואים את זה גם בקפיצות של הטורים 

ולזה מצטרף, לקראת עצירה בירידה לראשון הרגשה קצת שונה מדחיפה - בום ממש עדין נקרא לזה. 

כל מה שציינתי לא תמיד קורה, לפעמים כן ולפעמים לא 

בלי קשר לכמה זמן נסעתי

אשמח להמלצות לבדיקה ראשונית 

תודה רבה

פורסם

עם המדיד ברזל הפנימי 

אני חושב שזה דור 3

זה הצורה הישנה בתחילת 2013

לפני מתיחת פנים 

זה אקטיב

פורסם (נערך)

לא מומחה גירים אבל אני עם אותו הגיר (4f27e) ועשיתי תחקיר על הנושא בעבר.

האם בדקת את מפלס השמן גיר שהאוטו חם או קר? צלם לנו את צבע השמן ומתי הוחלף לאחרונה (אם הוחלף)

הגיר לרוב אמין בטירוף ובגלל זה היה בייצור מעל 20 שנה (רובו הגדול) ובדרך כלל שיש בעיות בהעברות הילוכים איתו הדבר הראשון שמנסים לבדוק לפני שמספידים אותו זה סולונואידים לרוב פתר בעיות של לא מעביר בכלל או מעביר ממש לא טוב וזה די זול לעשות לבד.

אפשר גם במקום להחליף לנסות לתקן אותם אבל אם האטימה שלהם נפרצה זה סתם לשחק על זמן לדעתי ולהחליף עולה די זול.

הינה סרטון שמסביר למה זה יכול לקרות אם הסולונואידים סתומים/נפרצו.

עריכה אחרונה על ידי Shab00
פורסם
לפני 8 שעות, Haim_ כתב:

עם המדיד ברזל הפנימי 

אני חושב שזה דור 3

זה הצורה הישנה בתחילת 2013

לפני מתיחת פנים 

זה אקטיב

ברור שעם המדיד. השאלה הייתה אם את יודע שבודקים שהמנוע חם ומונע אחרי נסיעה של לפחות 30 דקות.

פורסם (נערך)

הגיע הזמן לרענן שמן גיר- לבצע החלפה חלקית -ממליץ לבצע במוסך שלפחות מתמחה במאזדה ואם לא אז מורשה היבואן.

אם קיים מסנן חיצוני-החלף אותו גם.

קשה לי להאמין,שחלק כזה או אחר בגיר התקלקל,הגירים האלו אמינים מאוד מצד אחד וגם הרכב משנתון יחסית מתקדם.

מוסכי מאזדה לא יאהבו את מה שכתבתי כי הם אומרים ללקוחות שלהם ברוב המקרים "לא לגעת" (אצל אבא שלי היה אותו עניין בספיריט 2007 שנמכרה ללא החלפת שמן ,למרות שהתחננתי שיחליף שמן גיר לפני שילך הגיר הוא סירב ואמר:"אם ילך הגיר אני והמזל שלי" - האמת שלא הלך)

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

שחיפשתי אתה מוצר שאמרת מצאתי אותו במיכל של 3.78 ליטר ב170 שקל ש4 מיכלים של המוטול שיצאו רבע ליטר יותר יצאו לו 160 שקל ומבחינת תקנים נראה שהוא דומה, אז יותר כמות בפחות מחיר.

אם זה נותן משהו אני עם אותו גיר ושהחלפתי 2 החלפות חלקיות (באותו היום) השתמשתי במוצר של מוטול אז אני יכול להגיד על בשרי שהוא טוב :)

אגב, בהחלפה החלקית אצלי השתמשתי ב4 ליטר כל פעם ואפילו נשאר טיפה אז אין טעם לקנות מעל הכמות הזאת.

רק חכה שתגלה שצריך לפתוח את הקרטר כי אין בורג ריקון 😆 ותנקה את הקרטר אם כבר אתה פותח אותו, במיוחד את המגנט למטה.

עריכה אחרונה על ידי Shab00
פורסם

כל הסיפור של התעסקות בשמן מיותר לחלוטין- גש למורשה/מומחה מאזדה בקש החלפה חלקית ושימוש בשמן המקורי בלבד.

כל שמן אחר-יש סיכוי שיגרום לך לגיוס לצה"ל (צרות הלכתי לחפש עפ"י חבר הפורום היקר,צביקה קרבורטור ז"ל)

• אהבתי 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

התקן של המקורי הוחלט אי שם בשנות ה90.

היום שטכנולוגיית השמנים התקדמה פלאים עדיף לפנק את הגיר עם שמן סינטטי מלא איכותי שלא רק שעומד בתקן הזה ועוד הרבה אלא עובר אותם.

אין שום בעיה להשתמש במוצר צד שלישי.

• תוכן חדש...