Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי 

יש ליי סיאט לאון 2017 של אשתי 

ברצוני להחליף לרכב פנאי גיפון עקב הגדלת המשפחה יש לי שני תינוקות 

אני לא יודיע האם רכב חדש יד שניה ממגרש זה טוב 

או מהחברה  

בכל אופן אני לוקח מימון כמעט מלא 

דבר שני אני מתענין 

בניסאן קשקאי 

מאזדה cx5 

או ניסאן אקסטריל דיזל 

מה עדיף מה לעשות השיקול הכלכלי גם לוקח חלק מההחלטה לא רק הגדלת המשפחה   

אשמח לעזרה דחופה 

פורסם

תקציב זה מימון עד 160000 זה מקסימום לא יותר מקסימום וה 160000 זה מהחברה אגב אם אני משלם סכום כזה 

צרכים 

אוטו חיסכוני 

מרווח לשני כסאות מאחורה 

טוב אפס תקלות מוצלח. 

ושעם ישראל אוהב אותו 

פורסם

תתחיל מנסיעות מבחן על הרכבים שנראים לך, בנוסף הייתי מציע ללכת על המותגים קיה או יונדאי- כנראה אהובות הקהל הישראלי הגדולות ביותר בשנים האחרונות, מאחר וזה חשוב לך.

אם אני הייתי במצבך כנראה הייתי הולך על 3008  (לא 1200) או RAV 4- לדעתי הן יהיו מבחינת איכות מהרף הגבוהה של הרכבים העממים, הCX5 מצויינת גם כן אבל לדעתי נחותה מהאחרונות מבחינת היחידת הנעה.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אם זה רכב שני בבית, אז טויוטה chr תהיה בחירה טובה ושומרת ערך בצורה קיצונית. 

אם צריך רכב מרווח שישמר כרכב העיקרי בבית, אז תמתין ליונדאי טוסון החדש. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה רבה לכם חברים על ההמלצה 

רק אני יש לי התלבטות אחד מצד אחד השקעתי בסיאט טיפול גדול לא מזמן והוא עם אשתי ומרוצה ממנו ויש לי את הרנו גם אני עכשיו משקיע בה והור רכב בסדר גמור גם מרווח וגם חיסכוני ומשמש למשפחה 

שני רכבים שמורים ולא עושים לי בעיות באמת משמשים אותי כרגע 

האם כדאי עכשיו להחליף את הסיאט אחרי טיפול והוא אותו נקי ולדחוף את העניין 

או שלבזבז כסף על משהו לא דחוף 

רוב האנשים אומרים תחכה כי בעוד שנה יהיה הרבה אופציות חדשות 

אשמח להמלצה טובה ולפתור את ההתלבטות הזאת 

פורסם

אם הרכבים שלך תקינים, שמורים ועונים על הצרכים. 

אם אתה זקוק למאה אחוז מימון - משמע שאין לך יכולת כלכלית כרגע. 

אז מה השאלה בכלל?! 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

השאלה בגלל שכל יום מתקשרת חברה לעשות טרייד אין 

ויש אנשים שמתים לקנות את הסיאט בגלל שהיא שמורה והריח של החדש מתחשק לי 

אבל אמרתי בוא רגע לחשוב בהגיון 

זה הכל אחי אני אוהב את הרכבים ומתחשק לי כל הזמן להחליף ולעשות אבל יש חיים זה הכל 

ורציתי את העזרה בהגיון הזה אכן הוא דווקא הנכון 

פורסם
לפני 18 שעות, markb205 כתב:

אם זה רכב שני בבית, אז טויוטה chr תהיה בחירה טובה ושומרת ערך בצורה קיצונית. 

CHR צפופה מאוד, לדעתי לא מתאימה לשני כיסאות מאחורה. אפשרי, אבל מאוד צפוף ולא נוח.

פורסם

מניסיון אפשר להסתדר עם לאון ושני כסאות בטיחות, הבעיה היא לשבת בניהם במושב האחורי.

אם אתה מרוצה מהלאון אתה יכול לבדוק סיאט אטקה, הוא מרווח יותר, זריז וחסכוני כמעט באותה המידה. המחיר שלו אטרקטיבי יחסית לג'יפונים אחרים.

המאזדה מעולה, איכותי מאוד ומציע איכות נסיעה גבוהה. הביצועים שלו ירגישו לך עצלים אחרי רכב עם מנוע טורבו והוא יקר יחסית. קשה לי להאמין שב-100K תצליח לרכוש אותו דרך היבואן.

ניסאן קשקאי - מיושן וצפוף יחסית. חסרות מערכות בטיחות שהפכו לסטנדרט בקטגוריה כגון מערכת לתיקון סטייה מהנתיב ובקרת שיוט אדפטיבית. דםג חדש יוצג בקרוב והישן מוצע כרגע במחירי סוף עונה.

אקס טרייל - אותו דבר כמו הקשקאי.

אפשרויות אחרות:

אם אתה מחפש 7 מושבים אז סקודה קודיאק ביזנס מוצע באיזה 160K ב-0 ק"מ. הוא מרווח, נוח, רמת האבזור סבירה ויש לו ביקוש טוב בתור משומש.

יונדאי טוסון החדש יושק בקרוב בישראל, שווה להמתין ולראות מה הוא יציע ובאיזה מחירים.

• תוכן חדש...