Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לרכב - i25 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי יונדאי i25 שנת 2015 עברה כמעט 114 אלף ק"מ.

החודש צריך לעשות לרכב טיפול ובגלל שמדובר יחסית בק"מ גבוה אני לא בטוח האם לעשות את הטיפול ה"סטנדרטי" של שמן מנוע, פילטר אוויר, פילטר שמן, פילטר מזגן, פלאגים וכו' או שיש צורך במשהו נוסף ולכן מתייעץ איתכם.

ברכב אין בעיות כלשהן או משהו חריג.

תודה.

שני דברים נוספים,

1. חשבתי להשתמש בתוסף bg 44k, האם יש למישהו חוות דעת כלשהי? הרכב מעולם לא השתמש בתוסף ואני מאמין שיש די הרבה פיח במנוע.

2. אם מישהו יודע כמה עולים זוג בולמים קדמיים כולל עבודה ליונדאי i25 שנת 2015 מנוע 1.4 אני אשמח אם ירשום.

פורסם

בבקשה חבר. ספר רכב לרכב שלך.

פרק 7 עמ' 9 תמצא את כל התשובות לאחזקה.

לגבי החלפת בולמים: ממליץ לך בחום לרכוש את הבולמים בעצמך, של KYB או MONRO וללכת איתם למוסך. למחיר שיתנו לך תוסיף כיוון פרונט לאחר גמר הטיפול

Accent_Web_Owners-Manual.pdf

פורסם

יש הרבה פיח אם אתה מרבה לנסוע בעיר. אם אתה נוסע לרוב מחוץ לעיר ועולה לטורים גבוהים הפיח מועט יחסית ואין צורך בהתערבות כלשהי מלבד החלפת שמנים.

להוסיף 44K יעשה טוב למערכת אבל האפקט שלו נמוך. לא יודע אם שווה את המחיר שדורשים עליו לעומת התוצאות שהוא נותן..

ממליץ לך לנקות מצערת וחיישן MAF ( עם ספריי יעודיי). לרסס סיליקון על כל הגומיות ברכב כדי לשמור עליהן. אם לא החלפת נוזל קירור זה הזמן.

פורסם

יש הסטוריית טיפולים? 

הטיפול צריך להתבצע לפי הספר רק אם כל הטיפולים הקודמים בוצעו לפי הספר גם. 

אחרת הספר הוא רק לידיעה

אם למשל בטיפול הקודם החליפו מצתים ופילטר אוויר, לא צריך להחליף בטיפול כעת. 

נוזל קירור מחליפים אחרי 10 שנים לפי הוראות היצרן. 

פורסם
לפני 5 שעות, dotan123 כתב:

בבקשה חבר. ספר רכב לרכב שלך.

פרק 7 עמ' 9 תמצא את כל התשובות לאחזקה.

לגבי החלפת בולמים: ממליץ לך בחום לרכוש את הבולמים בעצמך, של KYB או MONRO וללכת איתם למוסך. למחיר שיתנו לך תוסיף כיוון פרונט לאחר גמר הטיפול

Accent_Web_Owners-Manual.pdf 7.34 MB · 3 downloads

תודה.

לפני שעתיים, netanel1014 כתב:

יש הרבה פיח אם אתה מרבה לנסוע בעיר. אם אתה נוסע לרוב מחוץ לעיר ועולה לטורים גבוהים הפיח מועט יחסית ואין צורך בהתערבות כלשהי מלבד החלפת שמנים.

להוסיף 44K יעשה טוב למערכת אבל האפקט שלו נמוך. לא יודע אם שווה את המחיר שדורשים עליו לעומת התוצאות שהוא נותן..

ממליץ לך לנקות מצערת וחיישן MAF ( עם ספריי יעודיי). לרסס סיליקון על כל הגומיות ברכב כדי לשמור עליהן. אם לא החלפת נוזל קירור זה הזמן.

מרבה לנסוע בעיר סלד תמיד באזור ה2000 גיר רציף.

לא יכול לעשות נזק להוסיף תוסף פעם ראשונה בחייו של הרכב בקמ ככ גבוה?

מצערת נוקתה לא מזמן (לא פורקה).

לפני 1 דקה, Buki כתב:

יש הסטוריית טיפולים? 

הטיפול צריך להתבצע לפי הספר רק אם כל הטיפולים הקודמים בוצעו לפי הספר גם. 

אחרת הספר הוא רק לידיעה

אם למשל בטיפול הקודם החליפו מצתים ופילטר אוויר, לא צריך להחליף בטיפול כעת. 

נוזל קירור מחליפים אחרי 10 שנים לפי הוראות היצרן. 

היסטוריית טיפולים יש רק מה שאני טיפלתי, הרכב אצלי מ01.01.18 ותמיד עשה רק את הטיפול ה"סטנדרטי" של שמן, פילטרים ומצתים ופעם אחת הוחלפו צלחות ורפידות מקדימה (בזוג כמובן).

פורסם
לפני 44 דקות, carlight כתב:

תודה.

מרבה לנסוע בעיר סלד תמיד באזור ה2000 גיר רציף.

לא יכול לעשות נזק להוסיף תוסף פעם ראשונה בחייו של הרכב בקמ ככ גבוה?

מצערת נוקתה לא מזמן (לא פורקה).

היסטוריית טיפולים יש רק מה שאני טיפלתי, הרכב אצלי מ01.01.18 ותמיד עשה רק את הטיפול ה"סטנדרטי" של שמן, פילטרים ומצתים ופעם אחת הוחלפו צלחות ורפידות מקדימה (בזוג כמובן).

לא יעשה נזק, להיפך..

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...