Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת: טלויזיה LG OLED55CX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, bobi כתב:

...נראה שהאיכות הכי טובה היא בניגון של הוידאו ישר דרך הטלויזיה ולא דרך hdmi מהמחשב,...

למה זה קורה והאם זה הגיוני? הרי ה- HDMI אמור להעביר את התוכן בצורה מיטבית, והוא כמובן מעביר את התוכן בצורה דיגיטלית.

פורסם
בתאריך 8.1.2021 בשעה 15:46, bobi כתב:

שלט - אני שונא את ה air שלט, זה פשוט שיטה מעצבנת. אין שום בעיה להפעיל בקלות דברים פשוטים כמו נטפליקס, אבל זה ממש לא נוח כדי לחפור בהגדרות. מזל שיש גם אפליקציה שנקראת LG TV Plus ששמה על הטלפון או הטבלט שלט וירטואלי רק למקרים שצריך לעבוד הרבה עם כל מיני תתי תפריטים.

מתרגלים אליו ואז זה הופך להיות פלוס גדול (ה-AirMouse מתחיל לפעול מתזוזה מסוימת).

האפליקציה עברה מיגרציה לתוך LG ThinQ, עכשיו השלט נמצא שם.

הגדרות מומלצות יש כאן

לפני 8 שעות, bobi כתב:

הבעיה שלי עם פונקצית ה air, היא שהשלט לא מגיב ישר עם התזוזה הראשונה, צריך לתת לו ניעור אגרסיבי כדי שהחץ יופיע על המסך.

זה בכוונה כדי שאתה תבחר מתי אתה מפעיל את פונקציית האייר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

כי אם אתה נכנס לאחד מהאתרים של הרשתות הגדולות אתה יכול לראות לדוגמא את הדגם שלך ב-6500 כאשר ה-NANO90 באותו גודל תעלה 4500.
אם תרד קצת באיכות אפילו ל-NANO79 שתיתן איכות נהדרת לרוב האנשים אפילו ב-2800. הבדל משמעותי.
מסכי טלוויזיה וסטריאו - ליאור מוצרי חשמל (lior-electric.co.il)

משיחה עם חבר בעסק כל המחירים קפצו בגלל הקורונה, המפעלים בסין עובדים הרבה פחות ועלות משלוח מכולה קפצה פי כמה. 

אני מצטער, אבל הנאנו לטעמי טובה למי שרוצה לראות משחקי כדורגל וחדשות, בהערה אחת אני יכול לבאס לך את חווית הצפייה בסרט איכותי:)

בנוגע לכיול מ RTINGS, זה ראשוני נחמד, אבל הייתי מתייעץ יותר עם החבר'ה ב AVSFORUM

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם (נערך)

למעט ה-White Balance ההגדרות של Rtings לדעתי מדויקות מאוד.

שים לב שהמטרה שלהם היא לתמונה תואמת למקור, ולא "יפה"

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

מה זאת האפשרות לעשות רענון לפיקסלים?

תהליך כלשהו שלוקח כשעה כאשר הטלויזיה כבויה, אתם עושים את זה?

IMG_20210112_112140.jpg

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
בתאריך 10.1.2021 בשעה 17:38, m3x7r3m3 כתב:

למעט ה-White Balance ההגדרות של Rtings לדעתי מדויקות מאוד.

שים לב שהמטרה שלהם היא לתמונה תואמת למקור, ולא "יפה"

אני יודע, גם אני לא הולך על יפה

אלא על מדהימה, הטלויזיה אצלי כ3 שנים ואני למדתי עליה המון + עזרה מחברים מקצוענים

בנוגע למרענן פיקסלים, אל תעשה את זה סתם

כל 100 שעות בערך בזמן כיבוי הטלויזיה היא עושה לעצמה ריענון עצמי  "מהיר" של רבע שעה

אל תתייחס לזה יותר מדי כרגע

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שוב, מטרת ההגדרות של Rtings היא לא תמונה יפה ולא תמונה מדהימה, לא צבעים "חיים" וכאלה, אלא תואמת למקור.

הרבה פעמים זה מתנגש, והצבעים מה לעשות לא נראים "חיים" בצבע העור של יונית לוי או של דני קושמרו.

יש כאלה שמעדיפים תמונה יפה על פני מדויקת, שזה בסדר, אבל לא זו מטרת ההגדרות של Rtings

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא מפעיל שום הגדרות מיוחדות ואני מרוצה, מרגיש שאין צורך להתעסק.

עם כי לפעמים מרגיש שהתמונה יותר מדי בוהקת ומסנוורת בטלוויזיות החדשות ולפעמים זה מציק בעין. 

לדוג' ב-PS4 בטלתי את ה- HDR בחלק מהמשחקים זה ממש הפריע לי בעין. 

• תוכן חדש...