Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לבצע החלפת שמן גיר ויש לי מספר שאלות:

1.מה מומלץ להחליף בנוסף לשמן?

2.האם הכרחי לבצע ריקון שהשמן חם (לאחר נסיעה)?

3.איזה שמן מומלץ?

4.באיזה שיטה הכי מומלץ להגביה את הרכב?

במידה ומישהו כבר ביצע את התהליך על אוטו סוג רכב אשמח לשמוע הערות נוספות.יש לציין שזו הפעם הראשונה שבא אני מחליף שמן גיר.

תודה

פורסם

אם לא החלפת לפני עדיף שתיקח למוסך מרכזי.

תבקש שיחליפו לך גם מסנן שמן.

קצת יקר (בסיבות 500 ש"ח) אך תהיה בטוח שקיבלת שמן אוריגינל ויספיק לך לשנתיים-שלוש על בטוח

פורסם
שלום,

ברצוני לבצע החלפת שמן גיר ויש לי מספר שאלות:

1.מה מומלץ להחליף בנוסף לשמן?

2.האם הכרחי לבצע ריקון שהשמן חם (לאחר נסיעה)?

3.איזה שמן מומלץ?

4.באיזה שיטה הכי מומלץ להגביה את הרכב?

במידה ומישהו כבר ביצע את התהליך על אוטו סוג רכב אשמח לשמוע הערות נוספות.יש לציין שזו הפעם הראשונה שבא אני מחליף שמן גיר.

תודה

1)מה שעושים במוסך מורשה לפני ההחלפה (אם מחליפים עם מכונה), עושים פלאשינג לגיר, נותנים לו לרוץ כמה דקות עם החומר, נותנים לו להתחמם ואז מבצעים את התהליך (סה"כ מסובבים ידית במכונה ואז ההחלפה מתבצעת). בסוף התהליך, שמים תוסף שמן גיר.

2)שמן חם הוא דליל יותר. כמות השמן שתצא בפרק זמן מסויים תהיה גדולה יותר (זה אם אתה לא מבצע במכונה ואתה סתם פותח את אגן שמן ומרוקן).

3)הגיר שלך מקבל DEXRON-3 אבל אתה יכול לשים שמן איכותי ויקר יותר שנקרא M-5.

4)בעקרון, תמיד מומלץ ליפט. אם אתה מבצע לבד את ההחלפה, קח בחשבון שיהיה לך קשה יותר. כל השמן הישן לא יתנקז ותשאר לך כמות שמן בגיר.

אני חושב שעדיף לעשות את זה במוסך מורשה, לבקש שיחליפו את השמן עם המכונה וכך תהיה בראש שקט יותר. אולי תשלם קצת יותר, אבל זה שווה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

גם אני ממליץ על מוסך מורשה- זה טיפול שעוישם כל כמה שנים כך שהעלות השנתית זניחה.

הטיפול לא רציני אם לא מחליפים פילטר- החלפת פילטר זה פרוק קרטר. הרכבת קרטר זה מפתח מומנט

יש לך? אתה יודע כמה?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...