Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני מחפש רכב משפחתי אחרי מספר שנים עם ניסאן מיקרה ששירתה אותי נאמנה.

התקציב הוא 70 אלף שקל. 

כרגע האופציה שהכי דיברה אליי היא אוקטביה 2017 1.0 עם קילומטרז לא גבוה.

אשמח לקבל הצעות נוספות מהניסיון של החברים כאן

פורסם

האוקטביה נהדרת, גדולה ומרווחת, חזקה מאוד גם בגרסת מנוע ה1000 סמ״ק, ומהנה מאוד לנהיגה, יש לה את עניין הגיר הבעייתי שכל פעם טוענים שהוא כבר לא בעייתי יותר ואז הסדר בית משפט מרחיב את האחריות כל פעם מחדש. למרות האחריות אם אתב מתכנן הרבה נסיעוצ עירוניות ובדרכים פקוקות הייתי נמנע מרכב גם גיר רובוטי.

מהם אופי הנסיעות הצפויות שלך ?

כמה קילומטר בשנה ?

מה התקציב ?

• רעיון טוב! 1
פורסם

התקציב מגרד את ה70 אלף שקל מלמטה.

כעיקרון הדרישה היא לתא מטען מספיק גדול שיכול להכיל עגלת תינוק עם עוד מזוודה או שתיים.

אופי השימוש ברכב הוא לרוב בנסיעות עירוניות בדרכים שהן לא פקוקות ו2-3 נסיעות בין עירוניות בחודש.

פורסם

אתה יכול לחפש פיג'ו 308 סטיישן מ-2018 בתקציב הזה (או מ-2017 בהרבה פחות). קח בחשבון את בעיית רצועת התזמון המתפוררת - שנפתרת בהחלפה לרצועה חדשה (בין אם במסגרת הריקול הקיים או באופן עצמאי).

לזכותה עומדים מרווח גדול, נוחות וגיר פלנטרי, לחובתה רצועת התזמון האמורה ושוק חלש (מה שמאפשר לך גם לקנות מאוד בזול).

לגבי האוקטביה - היא באמת מרווחת מאוד אבל חזקה מאוד ומהנה מאוד לנהיגה? בגרסה הזו? אני מעט בספק.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אופציה נוספת - פורד פוקוס סטיישן.

מודל 2017 יעלה כ 50 אלף₪.
הגיר הרובוטי כבר הוחלף באוטומטי, רכב חזק ומהנה לנהיגה, אבל לא חסכוני כמו אוקטביה 1.0.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לנסיעות עירוניות הייתי מחפש אוריס סטיישן היברידית. עם דגש על רכב שניתן להאריך לו את האחריות על הסוללה. 

רכב חסכוני, אמין ועם תא מטען מרווח ושוק טוב. 

אני חושש מוואגיות שסיימו את תקופת האחריות. 

רוצה שילוב של אמינות חיסכון ומנוע נמרץ? סוזוקי קרוסאובר טורבו 2017 (מחירון 73000) תהיה אופציה טובה. תא המטען לא גדול כמו באוקטביה, אבל יספיק לצרכי המשפחה. 

הבעיה שיש לדגם שוק מאוד חזק ורכבים שמורים נמכרים מעל המחירון. 

• אהבתי 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אופל אסטרה K סטיישן, 150 סוסים מחוברים למומנט הגבוה ביותר שיש למכונית משפחתית היום. מהנה לנהיגה, מרווחת מאוד, בגאז ענק משודחים לגיר אוטומטי פלנטרי קצת עצלן אבל אמין.

הבעיה היחידה היא הרכב חייב להיות מטופל במוסכי היבואן או במוסך מורשה אופל שידע לשים את השמן הנכון לפי התקן החדש של מנועי gm.

היא לא תהיה חסכונית כמו האוקטביה אבל האמת אף משפחתית בגודל הזה תהיה חסכונית כמו מנוע ה3 צילינדרים שלה, מצד שני מה שתשלם על דלק לא תשלם על קלאצים...

היסטוריית טיפולים חובה, בלי זה לא נוגעים באופל עם מנוע אקוטק טורבו !

פורסם

אם אין הרבה פקקים, לא הייתי פוסל את האוקטביה כלל.

תבקש לעשות סיבוב על הרכב, אם מתאים לך מבחינת ביצועים ושאר הפרמטרים - לא רואה סיבה לא לרכוש.

האחריות על הגיר הוארכה, כך שגם אם יקרה משהו אתה תהיה מכוסה באחריות.

מנוע 1.0TSI נחשב אמין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...