Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

הייתי רוצה להתחיל למכור באייבי מספר מוצרים שיש לי בבית.

ואולי בהמשך למכור דברים שאני קונה במיוחד למכירה.

השאלה שלי כזאת,המערכת דורשת כרטיס אשראי חייב להכניס כרטיס אשראי בשביל למכור באייבי? בנוסף עמלת פרסום משולמת מראש או רק לאחר המכירה של המוצר?

יש הגבלה לכמה מוצרים מוכרים? תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

1. המכירות מתבצעות עם פייפל, הכרטיס אשראי זה לגיבוי ותשלומים ראשוניים.

2.אתה משלם חודשי על פריטים שבאתר, משלם על מכירה, משלם עמלה לפייפל, משלם לפייפל בשביל למשוך את הכסף (בסכום גבוה זה בחינם)

3.יש הגבלה על מוצרים וסכום, אם הזמן ההגבלה עולה אחרי שאתה מתחיל למכור.

בימיינו רוב איביי זה מוכרים סינים, שיטת החיפוש שם זה מי שהכי זול.

צריך להיות לך מוצר שאין לסינים בשביל למכור.

• רעיון טוב! 1

אייל

פורסם

קח בחשבון שאם המוצר לא מגיע לקונה גם מסיבה שלא תלויה בך או שהמוצר מגיע והקונה טוען שלא (לא בכל מדינה דואר רשום מתעדכן נכון) אז תצטרך להחזיר לקונה את הכסף ואת דמי המשלוח.
נכוותי מספר פעמים... מוותר על הזכות המפוקפקת למכור שם.
מה גם שהעמלות לא זולות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

באמת? אייבי כאילו דרשה ממך להחזיר לקונה את הכסף? 

חשבתי לפתוח חנות שופיפיי למכירה או אתר עצמאי בוורדפרס למכירת מוצרים בהמשך.

פורסם

כן אתה מחזיר את הכסף...
אבל מצד שני - בתור אחד שמכר לא מעט באיביי, העולם הוא לא כמו הישראלי שבודק כל יום אם החבילה הגיעה ומתי אפשר לפתוח קייס.
רוב המוצרים שמכרתי ומכל סיבה שהיא לא הגיעו לייעדם לא קיבלתי עליהם שום הודעה זועמת מהקונה או קייס מצידו ואחרי 90 יום אין לו בכלל שום אפשרות לעשות משהו בנדון
והפתיע אותי כמות הפעמים שראיתי שהפריט לא נאסף.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כל המקרים שהיו לי היו עם אמריקאים קצרי רוח
העדפתי להמזיר את הכסף ולא לקבל פידבק שלילי.
לדעתי הם גם קיבלו את המוצרים
זה מעניין שדואר רשום שיוצא מסינגפור הופך ללא עקיב בארה"ב
קרה לי שלוש פעמים....
קיבלתי פיצוי חלק ע"י הדואר המקומי אחרי 90 יום

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, renault5 כתב:

באמת? אייבי כאילו דרשה ממך להחזיר לקונה את הכסף? 

חשבתי לפתוח חנות שופיפיי למכירה או אתר עצמאי בוורדפרס למכירת מוצרים בהמשך.

איך יגיעו לאתר שלך?

צריך להוציא אלפי דולרים בחודש על פרסום בשביל שיגיעו לאתר שלך.

תחשוב שאתה חנות ברחוב. מחליפים מידות, מחזירים מוצרים, אם לא קיבלו - לא משלמים.

אייל

פורסם

זה ממש לא ישראלי לבקש זיכוי אם המוצר לא מגיע
אבל זה דופק את המוכר... כי הוא משלם על המשלוח ומפסיד את המוצר.

תוסיף לזה אנשים לא ישרים או אנשים שאחרי יום מעבר לזמן האספקה המשוער כבר מתחילים לאיים...

כל ההתנסות הזאת היתה מאוד לא מוצלחת עבורי.

פורסם

מקווה שהכיוון הוא לא ללקורסים המטופשים האלו של ילדים מחוצ'קנים שילמדו אותך לעשות כסף ממסחר באינטרנט.

אם זה המחשבה, מציע לזרוק את הכסף לפח הירוק הקרוב לביתך, שם יש סיכוי גבוה יותר שהכסף יועיל למישהו.

פורסם

תשמע, אני יכול להעיד על עצמי.

אני קונה די הרבה בעלי אקספרס.

בהתחלה שמוצר לא היה מגיע - הייתי פונה למוכר. היה אומר לי שהכל בסדר. שזה בדרך. שישלח לי חדש. שאם לא מגיע שאכתוב לו והוא יחזיר לי כסף רק שאסגור את הדיספיוט במידה ופתחתי. ואם לא - שלא אפתח.

אז כל פעם כזאתי, נשארתי בלי המוצר ובלי הכסף. אחרי X זמן אי אפשר לפתוח דיספיוט.

אז ברגע שעובר הזמן אישור (ועלי אקספרס כל פעם מעריכים אותו לבד. בחודשים רבים) - אני פותח דיספיוט. וגם אז אומרים לי לחכות ואני מחכה.

כי אחרת אין לי מוצר ואין לי כסף.

רמאים תמיד יהיו. מוכרים וקונים.

פורסם
בתאריך 25.12.2020 בשעה 11:16, LotusElise כתב:

איך יגיעו לאתר שלך?

צריך להוציא אלפי דולרים בחודש על פרסום בשביל שיגיעו לאתר שלך.

תחשוב שאתה חנות ברחוב. מחליפים מידות, מחזירים מוצרים, אם לא קיבלו - לא משלמים.

אתה מתכון לחנות בשופיפיי/וורדפרס? קידום אורגני ברור שזה לוקח קצת זמן או קידום ממומן כמובן.

בתאריך 25.12.2020 בשעה 17:19, stum כתב:

מקווה שהכיוון הוא לא ללקורסים המטופשים האלו של ילדים מחוצ'קנים שילמדו אותך לעשות כסף ממסחר באינטרנט.

אם זה המחשבה, מציע לזרוק את הכסף לפח הירוק הקרוב לביתך, שם יש סיכוי גבוה יותר שהכסף יועיל למישהו.

לא זה לא הכיון :) יש לי מספר פריטים שלא מצליח למכור בארץ וחשבתי למכור באייבי.

לגבי אתר עצמאי זה משהו שעולה לי בראש למוצרים שנמצאים פיזית בארץ ולמכור אונליין אבל זה ברמת התכנון.

בתאריך 25.12.2020 בשעה 17:27, Nakamichi כתב:

תשמע, אני יכול להעיד על עצמי.

אני קונה די הרבה בעלי אקספרס.

בהתחלה שמוצר לא היה מגיע - הייתי פונה למוכר. היה אומר לי שהכל בסדר. שזה בדרך. שישלח לי חדש. שאם לא מגיע שאכתוב לו והוא יחזיר לי כסף רק שאסגור את הדיספיוט במידה ופתחתי. ואם לא - שלא אפתח.

אז כל פעם כזאתי, נשארתי בלי המוצר ובלי הכסף. אחרי X זמן אי אפשר לפתוח דיספיוט.

אז ברגע שעובר הזמן אישור (ועלי אקספרס כל פעם מעריכים אותו לבד. בחודשים רבים) - אני פותח דיספיוט. וגם אז אומרים לי לחכות ואני מחכה.

כי אחרת אין לי מוצר ואין לי כסף.

רמאים תמיד יהיו. מוכרים וקונים.

זה נכון.

הפריט שאני רוצה למכור זה גריל לסובארו אימפרזה כפריט ראשון לארה"ב זה בעייתי לשלוח חלק כזה בשילוח בדואר לארה"ב? או לוותר?

פורסם
לפני 3 שעות, renault5 כתב:

אתה מתכון לחנות בשופיפיי/וורדפרס? קידום אורגני ברור שזה לוקח קצת זמן או קידום ממומן כמובן.

קידום אורגני לא עושה שום דבר.

אמריקאים קודם כול מחפשים מאמזון.

אם מחפשים בגוגול אז או יבדקו ב google shopping או בשורות הראשונות של תוצאות החיפוש וזה פרסומות.

תוסיף לזה פרסום בפייסבוק\אינסטגרם.

לפני 3 שעות, renault5 כתב:

הפריט שאני רוצה למכור זה גריל לסובארו אימפרזה כפריט ראשון לארה"ב זה בעייתי לשלוח חלק כזה בשילוח בדואר לארה"ב? או לוותר?

1. תבדוק עלות משלוח לארה"ב של פריט בזה משקל. זה הולך להיות יקר בצורה שלא יהיה שווה לאמריקאי להזמין ממך

2. רכבים אמריקאים רק דומים לישראלים, הם שונים לגמרי בגלל הפגושים וחוקים אחרים שלהם. אני לא מאמין שהגריל זהה

אייל

פורסם
לפני 8 שעות, renault5 כתב:

חוץ מכל מיני רכבים מעטים שיובאו לפה בעיקר מאירופה ולא יוצרו פה, אף אחד לא יזמין חלקי רכב בארה"ב מחו"ל, במיוחד שהרכבים וחלקי רכב שווים כמו זבל פה, ורכב סטנדרטי והמוני כמו סובארו שיוצר ונמכר פה בכמויות.

קח בחשבון שהתחרות פה ( ארה"ב) עצומה, הרבה עסקים יציעו משלוח חינם או מאוד זול, ולפעמים לאמריקאי הממוצע אפילו עדיף לנסוע שעה או שעתיים לקנות את החלק.

• תוכן חדש...