Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

אני עומד לקבל רכב חדש וביקשתי שלא יתקינו לי מערכת איתור כי אני מעדיף שלא יפרקו לי חצי רכב. 

הרכב עולה 190 אלף. 

כרגע אני ב AIG והם מתעקשים על מערכת איתור פעילה ולא מוכנים לרדת מהעץ, הפרמיה של המקיף בערך 2500 ש"ח לדבריהם. 

מצאתי במנורה מקיף ב 3400 ש"ח ונאמר לי שברגע שאני עומד לסגור עסקה יתכן ואקבל עוד קצת הנחה, והם לא רוצים שום מיגון! 

מבחינת עלויות, זה מתקזז מול התשלום החודשי של איתורן כמובן. 

השאלה, האם באמת "מסוכן" לא לשים מערכת איתור ושנית האם יש למישהו נסיון עם מנורה כחברת ביטוח לרכב? 

פורסם

זה הימור. יתכן שבשנה הבאה הדגם שרכשת "יעלה דרגה" במדד הגנבים, ותעלה דרישה למערכת איתור.

תמצא את עצמך גם משלם על המערכת (שאני משער שכרגע מוצעת לך בחינם) וגם נאלץ לשלם מנוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מבחינת המערכת היא כאילו בחינם, בכל זאת קיבלתי את השווי שלה בהנחה על הרכב. 

אפשר להתקין תמיד, אפילו עדיף בחוץ כאשר רואים מה עושים. 

ללא קשר לשנה הבאה, מה דעתכם על ביטוח ללא מיגון? 

פורסם

הרכב הקודם שלי היה מבוטח ללא מיגון. כל עוד לא אכפת לך שיגנבו אותו / אתה לא חושב שהוא גניב אינני רואה בעיה עם זה.

חברת מנורה היא מהגדולות והותיקות בישראל - אינני רואה בעיה לבטח אצלם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מאוד מבין אותך. גם אני כבר שנים מתעקש לבטח רק במנורה שהם לא דורשים מיגון. כיום נוסע על סקודה סופרב lk ללא מיגון. חוץ מהחופש לנסוע בלי הקודנית המעצבנת אני לא רואה שום בעיה עם זה. זה כבר הרכב הרביעי ברציפות שאני מוציא מהחברה ולא שם מיגון. 

• אהבתי 1
פורסם

יש חברות שיסכימו לבטח בכל מקרה. ווישור אמרו לי בטלפון שמבטחים רכב בשווי עד רבע מיליון ללא מיגון. רכב של 160K היו לפחות ארבע חברות שהסכימו לבטח*. הפרמיה לרוב אכן גבוהה יותר, אבל חלק מההפרש (אם לא כולו) מתקזז מול התשלום החודשי לאיתוראן.

עוד דבר... תכלס, אם הרכב כבר נפרץ - עדיף לך שלא יחזור אליך. ברוב המקרים יפרקו לו את הצורה והוא לעולם לא יחזור למצב חדש.

*אם אתה גר בבית פרטי/קומת קרקע יכול להיות שזה משפיע ויסרבו לבטח ללא מיגון, כי יותר קל לגנוב את מפתחות הרכב. זה רק ניחוש שלי.

• אהבתי 1
פורסם

יש בזה משהו שהרכב הפרוץ יהיה מפורק לגמרי! 

חוץ מזה שלא נעים שייגנב עם דברים שלך בפנים, השאר פחות בעייתי. 

בדקתי כתבות על שביעות רצון מחברות ביטוח ומנורה יחסית לא במקום טוב! 

האם זה קריטי, והאם למישהו יש נסיון עם שירות שלהם ומקרים של תביעות? 

ועוד משהו, מה עם ליברה למשל? 

מי הם בכלל? 🤔 

הם נמצאים בראש הרשימות של שביעות רצון לקוחות, אך חדשים בשוק. 

מישהו בדק אותם? 

פורסם

אני מבוטח אצלם. היה קשה לשכנע אותם לוותר על מיגון. אם לא היה לי רכב אחר מבוטח אצלם כנראה שלא הייתי מגיע בכלל למצב שהנציג מתרוצץ שלוש פעמים למנהל שלו כדי שלא אבטח את הרכב החדש (ללא מיגון) בחברה אחרת.

למזלי, לא יכול להעיד על השירות כי לא נזקקתי לו. יש לי תחושה שכל החברות די אותו דבר בתחום הזה.

פורסם

דיברתי עכשיו עם ליברה, 

מקיף 3000 בערך וחובה 1050,לא צריך מיגון. 

יש להם תנאים טובים בפוליסה גם כן מול מנורה. 

נשמע טוב

פורסם

בתור מי שפרק לאחרונה קודנית ואיתוראן מהרכב שלו, בבקשה תעשה טובה והימנע מזה. ההתקנות האלו הורסות את הרכבים

וכוללות פירוק של 90% מהדאשבורד שלך. מיותר לציין שהרכב שלי לא יחזור להיות כפי שהיה מהמפעל.

• מעניין 1

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 16.12.2020 בשעה 09:43, A_lex כתב:

עוד דבר... תכלס, אם הרכב כבר נפרץ - עדיף לך שלא יחזור אליך. ברוב המקרים יפרקו לו את הצורה והוא לעולם לא יחזור למצב חדש.

זה בדיוק מה שאני אומר.

מהרגע שגנבו את הרכב, מעדיף לא לראות אותו בדיוק מהסיבות האלו. בייחוד כשמדובר על רכב מודרני ולך תדע איזה נזק גרמו למחשבי הרכב, למערכת החשמל, הפלסטיקה שכנראה לא תחזור למצבה המקורי מהמפעל לעולם וכו'.

הייתה לי אפשרות לקנות את הרכב שלי עם איתוראן (כנראה בהנחה מאוד גדולה או לקבל אותו בחינם) והחלטתי לא להתקין.

בסופו של דבר הביטוח לא דורש ממני אפילו קודן (וטוב שכך).

לקחתי בחשבון שאם הרכב ייחשב לגניב אצטרך להתקין איתוראן על חשבוני, אבל לפחות תהיה לי האפשרות לבחור מי יתקין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 16.12.2020 בשעה 10:31, adel כתב:

דיברתי עכשיו עם ליברה, 

מקיף 3000 בערך וחובה 1050,לא צריך מיגון. 

יש להם תנאים טובים בפוליסה גם כן מול מנורה. 

נשמע טוב

גם אני עשיתי לאחרונה השוואה בין כמה חברות וליברה נתנו לי את ההצעה הכי משתלמת לביטוח לפני ק"מ, בגלל שהייתי באמצע תקופת ביטוח בחברה הקודמת אז עשיתי ניוד אליהם אבל בתכלס הם דאגו לכל הבירוקרטיה של המעבר. בגדול אחלה שירות

• תוכן חדש...