Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volkswagen Toureg

HoMbre
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון אישי , ואחרי שקראתי את כל האשכול...

מאחר ויש לך 550 K אתה יכול לשכוח מהגירסא של הבמוו 4.4

היא מתחילה רק מ 614 אלף שקל, וזה בלי תוספות

אנחנו הגענו איתה ל 730-740 אלף שקל, כולל כל תוספת אפשרית...

אז אם כבר, יש לך אפשרות ללכת על המנוע 3 ליטר בנזין , שהוא גם לא חלש בכלל :)

גם איתו יש לי ניסיון... אומנם לא אותה עוצמה כמו ה V8, אבל בוא נגיד שהוא מספק את הסחורה מצויין ואפילו עם הג'אנטים 19" וצמיגים 285 !

לגבי הקייאן קטנה, ממש צפופה

פורשה מה פורשה... רק בשביל המותג אתה משלם פה כמה ג'ובות יותר ...

הוא "סוחב" את האוטו, אבל אל תצפה ממנו לחיית שטח או כביש!

לגבי הוולבו? :roll: רד ממנה מהר...

חבל על הכסף.

ולקרוא לזה ג'יפ? :lol:

לך על הבמוו 3 ליטר בנזין ותהנה ממנה :)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיין לא הבנתי למה לדעתך ה X5 עדיף על הקאיין S.

אפשר דיעה אובייקטיבית ולא רק בגלל שיש למשפחה שלך אותה?

ואם אתה מעדיף את ה X5 3.0 על פני הקאיין S אז זה ממש לא אובייקטיביות. זה סתם להיות קבוע בדיעה שלך. מילא ה 4.4 נותנת "פייט" טוב. אבל ה 3.0?

Back to the original - NC again.

פורסם

שלום רב, ברצוני להפנות אותך לכיוון שונה לגמרי..

האמר..למרות שעדיין לא הובא ארצה ע"י הסוכונות, אלא רק על ידי אנשים פרטים (יבוא אישי).

כעת מדברים על הבאתו של ההאמר ביבוא סדיר, מחיר משוער של 600 אלף שקל, ו400 אלף שקל

לH3 הקטן יותר...אמורים להביא אותו עוד בשנת הדגם 2006, מה שאומר שכבר בסביבות מאי

אמורים להודיע על היבוא הסדיר.

אם 600 אלף זה יותר מדיי, אולי תוכל להשיג אחד יד שניה, או בסוכניות רכב.

חוץ מזה 7 מקומות יש לך לנד קרוזר, גי'פ מעולה..ועוד ישאר לך הרבה עודף..או דיסקו הדש, שגם כן

מונה 7 מקומות, ויכולת שטח טובה יותר משל כל מתחריו.

רד מהפורש, יקר מדיי, ולא תמצא..הטוראג יכל להיות טוב, אבל אתה צריך עוד מקום, הוולו

ממש טוב, מאובזר והכל..אבל אם אתה לא רוצה.

1.8T 8)

פורסם

הפורשה אכן קטנה בפנים לעומת הXC90, אני לא חושב שיותר קטנה מהטוארג (אותה פלטפורמה, אחרי הכל).

ממבחנים בחו"ל, הקייאן (עם מתלי האוויר, כן?) עולה בכל פרמטר דינמי אפשרי על הX5 (כל X5).

הקייאן V6 המדוברת מוציאה משהו כמו 250 כ"ס, הקייאן S (עם מנוע V8) מוציאה 360, כמדומני.

הקייאן הוזכרה כבר מספר פעמים כדבר הכי קרוב שיש לSUV ספורטיבי אמיתי, ולא מעט אנשים גם עלו

עם כזו על מסלול (תסתכלו בפורומים של בעלי פורשה בחו"ל, כמו Rennlist).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
340.

340 כ"ס יש לו. חלשלוש?!

250 ל-V6 3.2. גרסת ה-S היא בעלת 340 כ"ס, ולה מנוע 4.5 ותג מחיר גבוה בהרבה.

אז כן, נהגתי על קאיין V6 עם 250 כ"ס, והוא חלשלוש. פשוט כך. (הוא עדיין עושה איזה 10 שניות למאה, אבל בשביל פורשה זה חלשלוש).

והקאיין לא ממש צפופה, אולי אם אתם משפחה של כדורסלנים...

למי שהציע לנדקרוזר - עם כל הכבוד, לא ברמה של אף אחד מאלו. לא מתקרב אפילו.

ורועי - אני לא יודע אם הטוארג מתנהגת טוב יותר מהקאיין, אבל שמעתי ממקור אמין לטעמי שהוולבו מתנהגת פשוט נהדר (ולדעתי, בניגוד לשאר הוולבואים, היא גם נראית פשוט נהדר). יש לה גם 7 מושבים שזה בהחלט עוזר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הV6 עושה 8.5 למאה. לS אכן יש 340 כ"ס (ולא 360 כפי שציינתי קודם).

עוד אפשרות היא רכישת 11 סיאט איביזה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
הV6 עושה 8.5 למאה. לS אכן יש 340 כ"ס (ולא 360 כפי שציינתי קודם).

איפה ראית את הנתון הזה? אני ראיתי 9.7. ובכל מקרה זה לא מרגיש כמו 8.5, האוטו באמת מרגיש איטי למדי. במיוחד בשביל פורשה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

באתר של פורשה.

יתכן ומדובר בגרסה הידנית (הם לא כתבו שם במפורש).

פורסם
הפורשה אכן קטנה בפנים לעומת הXC90, אני לא חושב שיותר קטנה מהטוארג (אותה פלטפורמה, אחרי הכל).

ממבחנים בחו"ל, הקייאן (עם מתלי האוויר, כן?) עולה בכל פרמטר דינמי אפשרי על הX5 (כל X5).

הקייאן V6 המדוברת מוציאה משהו כמו 250 כ"ס, הקייאן S (עם מנוע V8) מוציאה 360, כמדומני.

הקייאן הוזכרה כבר מספר פעמים כדבר הכי קרוב שיש לSUV ספורטיבי אמיתי, ולא מעט אנשים גם עלו

עם כזו על מסלול (תסתכלו בפורומים של בעלי פורשה בחו"ל, כמו Rennlist).

אם היית טורח לקרוא את מה שהכותב ביקש,

לא היית מדבר על מבחנים בחול על מסלולים מה מסלולים מתלי אוויר?

הוא רוצה רכב למשפחה בת 5 נפשות , לטיולים ו"שבילים"

הוא לא ביקש קאיין טורבו ולא X5 מנוע 4.8 ליטר...

אגב המנועים של הטוארג V6 והקאיין עם זהים.

אז עם כל הכבוד , הקאיין לא תספק מרווח ל 5 נפשות , ה X5 והטוארג יספקו יותר מרווח ושוב מניסיון.

אז האופציות לדעתי הם ה X5 מנוע 3 ליטר והטוארג ה V6 או V8 אין לי מושג לגבי המחיר שלה :)

פורסם

הוא בפירוש שאל על "יכולת כביש". בשבילי זה אומר "יכולת דינמית טובה", ואין כמו מסלול בשביל

לבדוק יכולות דינמיות של מכונית כלשהי (אם כי זה לא לוקח בחשבון נוחות).

"מתלי האוויר" בקייאן זו מערכת הPASM, שמעלה אותה בכמה רמות גם מבחינת נוחות וגם מבחינת התנהגות (כך לפחות טוענים בעלי קייאן).

לקחתם נסיעת מבחן על הקייאן לפני שקניתם את הX5?

פורסם

מכיוון שנהגתי בקאיין V6 ואפילו נסעתי (בצד הנוסע) בנהיגה חזקה איתו בשטח, אני יכול לתת כמה דגשים:

הוא מרווח מספיק ל-5 אנשים, אולי לא כמו ה-X5, לא יודע, אבל מספיק בשביל ש-5 אנשים בגודל נורמלי ישבו בנוחות.

בכביש הוא בסדר גמור בשביל SUV. על מסלול? אולי בגרסת ה-S או הטורבו, ה-V6 רכה מדי, מתנדנדת מדי, מגיבה לאט להפניות הגה. פשוט לא זה. יש בה שתי מערכות, אחת מנמיכה ומגביהה את המרכב, והשניה מקשיחה ומרכיכה :wink: את המתלים. הראשונה עושה משהו בלתי מורגש (למרות טענות להפרש של כמעט 10 סנטימטרים בין המצבים אם אני זוכר נכון) והשניה עושה משהו מורגש אבל לא מספיק. במצב הכי רך היא מאוד רכה, במצב הכי ספורטיבי היא קצת פחות רכה. זה הכל. הנוחות גם משתפרת, ובאופן יותר מורגש לדעתי.

בשטח - היא נחמדה מאוד בשבילים, ומסוגלת להתמודד גם עם מכשולים בגודל קטן עד בינוני. לא לקחת אותה בשום אופן לשטח קשה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לקחתם נסיעת מבחן על הקייאן לפני שקניתם את הX5?

על הקאיין S + הטורבו.. רק שהטורבו הגיע למיליון 200 אלף שקל, וזה כבר טירוף למרות שהיא הייתה אכזרית :twisted:

גם על הרינג' רובר , על ה X5 כמובן על הוולבו XC90 עלק ג'יפ

על קדילאק אסקלייד ובסוף מה שנבחר הוא הX5

פורסם

אני קורא את השירשור הזה ומתפלא על כמות הזבל שנכתבת פה...

לא כתוב בחוקים של הפורום שלמי שאין מושג על מה הוא כותב ו\או אין לו נסיון על מה הוא כותב - רצוי שלא יכתוב?

יש פה בסך הכל שני אנשים עד עכשיו, רוני והבחור עם ה-X5 שיש להם נסיון עם המכוניות האלה.

שאר האנשים פה [רמז רמז] כותבים כאילו הם מנסים לחיות דרך אנשים אחרים מבלי שתהיה להם ולו מינימום של הבנה בנושא או ברכבים בסדרי הגודל עליהם מדברים.

חברים, אנשים לוקחים את מה שאתם כותבים ברצינות, ואם למישהו אין מושג, הוא לא חייב להגיב לתר'ד, לא משנה כמה הנושא שלו יהיה אקזוטי.

רון.

-הבנאדם מחפש אוטו, מסביר שהתקציב שלו זה 550K ואנשים אומרים לו "תוסיף עוד טיפה ותקנה קאיין , שמחירה מתחיל ב630K שקל, נראה לי סתם חוצפה להכנס לאנשים לכיס, זה התקציב שלו, אם למישהו יש נסיון ויכול לענות - מה טוב, אם לא זו לא בושה לומר שאין לנו מושג, כי אנחנו מתעסקים בעיקר בצרפתיות חמות וסובארו DL....-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אני קורא את השירשור הזה ומתפלא על כמות הזבל שנכתבת פה...

לא כתוב בחוקים של הפורום שלמי שאין מושג על מה הוא כותב ו\או אין לו נסיון על מה הוא כותב - רצוי שלא יכתוב?

יש פה בסך הכל שני אנשים עד עכשיו, רוני והבחור עם ה-X5 שיש להם נסיון עם המכוניות האלה.

שאר האנשים פה [רמז רמז] כותבים כאילו הם מנסים לחיות דרך אנשים אחרים מבלי שתהיה להם ולו מינימום של הבנה בנושא או ברכבים בסדרי הגודל עליהם מדברים.

חברים, אנשים לוקחים את מה שאתם כותבים ברצינות, ואם למישהו אין מושג, הוא לא חייב להגיב לתר'ד, לא משנה כמה הנושא שלו יהיה אקזוטי.

רון.

-הבנאדם מחפש אוטו, מסביר שהתקציב שלו זה 550K ואנשים אומרים לו "תוסיף עוד טיפה ותקנה קאיין , שמחירה מתחיל ב630K שקל, נראה לי סתם חוצפה להכנס לאנשים לכיס, זה התקציב שלו, אם למישהו יש נסיון ויכול לענות - מה טוב, אם לא זו לא בושה לומר שאין לנו מושג, כי אנחנו מתעסקים בעיקר בצרפתיות חמות וסובארו DL....-

מר נסיך,

סליחה.. הנסיך.,

סליחה.. רון,

קשה, קשה היה לי לסחוט תגובה עניינית. אני חושב שהיה ניתן לפטור אותך בmind your own business.

אבל בכל זאת, אשתדל:

צר לי שמנגנוני הcommon sense שלך לא מתפקדים היטב, ואתה חושב שתוספת של 10% במחיר מכונית אינה סבירה. היא בהחלט כן. אני חושב שזו חוצפה מצידך, דווקא, לעשות את החשבון הכלכלי של מה פותח השרשור יקר מסוגל או לא מסוגל להוסיף לרכישת הרכב.

ועוד על אחת כמה וכמה, שהמחירים מתהפכים לחלוטין ברגע שמוסיפים אופציות לרכב (ואת זה כתבתי: יכול להיות שהטוארג למשל זולה למראית עין ב50K מהקייאן - סתם דוגמא - אבל עם אותן אופציות הקייאן דווקא זולה יותר).

כפי שזה נראה לי, סייגתי את כל דעותי ב"אבל לא נהגתי" ו"אבל לא ניסיתי".

כמובן שיכולתי לשלוח אותו לקרוא את הגליונות הרלוונטיים של "CAR" ו\או לחפש בפורומים ברחבי העולם, אבל העדפתי לתת לו summary של מה שאני קראתי עד היום. זאת זכותי, ואם זה לא מוצא חן בעיניך, you can go fuck yourself. כן, רון ידידי, בדיוק כך.

בכבוד רב,

רועי פ.

פורסם

רועי, אני מציע לך להרגע טיפה.

אם מישהו רוצה ללכת לקרוא ביקורות בעיתונים - הוא יכול לפנות לשם ישר. הוא לא צריך אותך כמתווך שלו.

אנשים שואלים פה שאלות כדי לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם נסיון.

אן אין לך נסיון, אין בזה שום בושה, שב בצד תקרא, תחכים...

ובקשר לצורת התגובה שלך, אני לא נגרר לרדת נמוך, אבל אני מציע לך לשקול מילים. כבוד הדדי זו תכונה שטרם השתרשה בתרבות שלנו, והתגובה שלך היא מקרה קלאסי של "על ראש הגנב בוער..."

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...