Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volkswagen Toureg

HoMbre
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטתי בינו ובין ה- xc90 של וולבו.

העפתי את הוולבו ונשארתי איתו (ובעיקרון גם הג'יפ של bmw x5 נשאר ברשימה(.

את האוטו הזה אני קונה כביש-שטח לכל דבר ולטיולים משפחתיים... יש עוד 5 נפשות במשפחה.

רציתי לשאול - האם האוטו הזה מתאים לי או לשקול דברים אחרים? ומה עם הג'יפ של במווה?

מה אתם אומרים על האוטו הזה בכללי?

תודה מראש

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש עוד 5 נפשות, זה אומר שאתה צריך רכב עם 7 מקומות, ואת זה אין לך לא ב - X5 ולא בטוארג. בוולבו יש.

לדעתי (ואני משוחד) הייתי לוקח את ה - X5 בלי לחשוב פעמיים. אומנם לטוארג יש יכולות שטח לא מבוטלות, אבל מי יוריד אותו לשטח?

בכלל, ה - X5 עשוי ברמה טובה יותר מהטוארג, שלפי מה ששמעתי יש לו פה ושם בעיות (האחרונה ששמעתי זה בעייה בריפודים).

אם מדובר רק בטיולי שבילים, ה - X5 יכול לעמוד בהם. אם אתה רוצה יותר הייתי ממליץ לך גם לחשוב על הדיסקברי 3 החדש, שלו יש גם 7 מקומות וגם יכולות שטח גבוהות (למרות ששוב, לא הייתי מכניס כל כך הרבה כסף לשטח קשה).

פורסם

לא ציינת מה התקציב.

כאמור, אם מדובר בשבעה אנשים, אתה די תקוע עם הXC90\דיסקברי 3 (שניהם מצויינים כשלעצמם, כמובן).

אם בכל זאת אתה חושב על חמישה מקומות, אני מציע לך לחשוב דווקא בכיוון אחר לחלוטין - הפורשה קייאן.

לא ראיתי מחירים לגרסת הבסיס, הV6, אבל כנראה שההפרש מול הטוארג אינו גדול כלל.

למעשה, גרסת הS של הקייאן עולה כמו הX5 4.4, ועולה עליה בכל פרמטר אפשרי, לפי דעות רבות.

אגב, בחו"ל הקייאן S יקרה משמעותית מהX5 4.4, אבל כאן קמור עושים קופה על חשבון הצרכנים.

כמובן שכאן בפורום תמצא מעט מאוד אנשים שיש להם נסיון עם אחת המכוניות, שלא לדבר על כולן.

אבל בגדול, ניתן להניח שהקייאן גוברת על כולן בכביש ולא נופלת מהטוארג בהרבה בשטח (כידוע, הן אחיות לפלטפורמה).

וחוצמזה, תהיה בעלים של פורשה. can it get any better?

בקיצור, בדוק את הנושא היטב, אם לי היה את סכום הכסף הדרוש והייתי מחפש SUV, לא הייתי מתלבט.

אולי בגלל זה אין לי את הכסף, אה? ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה לכם.

נגיד והייתי אומר שאני לא רוצה להשקיע יותר מ- 550 אלפים, איפה זה מציב אותי?

מבין הרשימה הזו, מי מוביל בביצועי השטח, מי מוביל בכביש?

אני מניח שיופי זה עניין אישי, אז מה לגבי נוחות, תמורה למחיר ועיצוב פנים? מה לגבי פיצ'רים?

תודה מראש.

פורסם

אם לא היית רוצה להשקיע יותר מ550, כנראה שהיית מסוגל להיות הבעלים המאושרים של קייאן V6, או אף קייאן S (במידה ואתה מוכן לפנות ל"הינומה" או אחד מהיבואנים "האפורים").

פיצ'רים יש לכולן. הכל שאלה של אופציות, ובזה באמת השמיים הם הגבול.

המפרטים מורכבים ומשתנים, לכן תצטרך לבדוק עם כל אחד מהיבואנים אילו אופציות הוא כולל בדגם

הבסיס.

התמורה למחיר מושפעת באופן כמעט ישיר מהאופציות שמספק היבואן בחבילת הבסיס, אם כי מראש אפשר לנחש שב.מ.וו מפגרים בסעיף הזה בגלל תמחור מנופח ביחס לחו"ל.

ומצד שני, מחירי פורשה מאוד סבירים בארץ לעומת המתחרים אם משווים את המחירים לחו"ל - יחסית למתחרות, הקייאן (S, כאמור אין לי מושג כמה תעלה הV6, כנראה פחות מ550K) מתומחרת בזול.

בדיוק כך.

אני חושב שמכל הרשימה, המוביל בביצועי השטח יהיה הדיסקברי, שמאחוריו הטוארג ואחריו הקייאן.

בכביש הייתי מהמר על הקייאן כמקום ראשון בפער משמעותי, ואחר כך.. מי יודע. X5, כנראה.

עם הקייאן ניתן לקבל חבילת מתלי אוויר (PASM), האופציה הזו נחשבת בבחינת הכרח ומעלה את הנוחות וההתנהגות כמה רמות למעלה.

בקיצור, כמו שאתה מבין - אני מוטה בצורה מוחלטת לטובת הפורשה ובמצבך לא הייתי מתלבט בכלל.

הכל לטובתו - הסמל המתאים, הייחוד המתאים, ההתנהגות המחייבת את השם.. אתה באמת רוצה עוד X5 אחד על הכבישים? ;) לך על זה.. (וספר לנו מה קורה עם הרכישה, סוף סוף משהו מעניין באמת)

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

לא קאיין רגילה וכל שכן לא הS.שניהם לא בתקציב

יש לאבא של חבר את הוולוו והיא נפלאה בכל היבט,הוא מאוד מבסוט ממנה.

פורסם

איפה ראית את מחיר הקייאן V6 בשביל לטעון שאינה בתקציב?

בכל מקרה, היא שווה גם תוספת קטנה (אם ביכולתו של הקונה להוסיף, כמובן).

פורסם
תודה לכם.

נגיד והייתי אומר שאני לא רוצה להשקיע יותר מ- 550 אלפים, איפה זה מציב אותי?

מבין הרשימה הזו, מי מוביל בביצועי השטח, מי מוביל בכביש?

אני מניח שיופי זה עניין אישי, אז מה לגבי נוחות, תמורה למחיר ועיצוב פנים? מה לגבי פיצ'רים?

תודה מראש.

באיזה מנוע אתה מעוניין, בנזין או דיזל? 550 כולל תוספות, או לא? אל תשכח שתוספות ברכבים כאלו יכולים בקלות לעבור את ה - 100K.

בקיצור אתה צריך לחשוב מה עדיף לך: ביצועי מנוע או איבזור (למרות שגירסאות מנוע חזקות באות בדר"כ יותר מאובזרות).

לדעתי במחירים האלו אין לא טוב. הכל עניין של טעם אישי וההבדלים לא גדולים. תכנס לסוכנויות, תבחן את המכוניות, ותחליט בעצמך מה יותר לטעמך. אני יכול להגיד לך שה - X5 הכי יפה פנימית וחיצונית, אבל זאת דעה שלי, שלא בהכרח קולעת לטעמך. תבקש גם נסיעת מבחן, שיכולה לשנות את כל התמונה.

אני רואה שאתה גם מתעקש על שטח. תעשה מה שאני עשיתי. יש לי רכב ליום יום (עם יכולות שטח רציניות, אבל לא בא לי לראות את הפלסטיקה שלו נשארת על קרקע), ורכב שטח ספרטני לטיולי שטח.

ד"א, אני חושב שהטוארג V10 דיזל נכנס בתקציב הזה.

פורסם

אוקי.

במחירון שראיתי (מוטוקאר) הקייאן S עולה 680K..

פורסם

נהגתי על קאיין V6. מה אגיד לכם, לא עשה עלי רושם. קודם כל, הוא מכוער מבחוץ. מבפנים הוא נראה מצוין אמנם, אבל האבזור לא בשמיים, מערכת ההגבהה והקשחת המתלים לא ממש משפיעה. הנוחות סבירה ותו לא. התנהגות הכביש לא מתאימה לשם "פורשה" (אם כי היא בטוחה וצפויה, אבל זוויות הגלגול אדירות ומעצבנות). המנוע - חלשלוש. (טוב, הוא סוחב שני טון+ ויש לו רק 250 כ"ס)

טוארג 4.2 נמצא בתקציב ויש לו 310 כ"ס. הוא גם נראה הרבה יותר טוב מהקאיין.

XC90 T6 עם 272 כ"ס גם נמצא בתקציב, וגם הוא נראה מצוין ומתנהג מצוין.

ל-X5 שבתקציב יש אמנם רק 231 כ"ס אבל גם הוא מרשים יחסית.

אני הייתי עושה נסיעת מבחן על הטוארג ועל הוולבו ובוחר אחד מהם. אתה יודע מה, בשביל הכיף סע גם בפורשה ובב.מ.וו. חזור עם רשמים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמובן שרשמיו של אדם - כבודו ;) אבל רק שאני אבין - אתה טוען שהוולבו\טוארג מתנהגות טוב מהקייאן?

(כאמור, אין לי נסיון עם אף אחת מהן)

פורסם
נהגתי על קאיין V6. מה אגיד לכם, לא עשה עלי רושם. קודם כל, הוא מכוער מבחוץ. מבפנים הוא נראה מצוין אמנם, אבל האבזור לא בשמיים, מערכת ההגבהה והקשחת המתלים לא ממש משפיעה. הנוחות סבירה ותו לא. התנהגות הכביש לא מתאימה לשם "פורשה" (אם כי היא בטוחה וצפויה, אבל זוויות הגלגול אדירות ומעצבנות). המנוע - חלשלוש. (טוב, הוא סוחב שני טון+ ויש לו רק 250 כ"ס)

340.

340 כ"ס יש לו. חלשלוש?!

Back to the original - NC again.

פורסם

מניסיון מועט עם אחת מהן, הקאיין. אמנם לא נהגתי הרבה, סיבוב קצר בבסיס ח"א (צמוד למסלול:wink:), אבל אני חייב לומר שלא התרשמתי מהנסיעה במיוחד.

נקודה לזכות הפורש - הפאר.

• תוכן חדש...