Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תערןכה "עלאק".

יצאתי מאוד מאוד מאוכזב מהתערוכה. תוך 25 דקות פתאום נגמר....

כמו שנאמר - "רק בישראל".... (ועוד לוקחים על זה 65 ש"ח...).

אני ארשה לעצמי להעתיק את מה שרשמתי בעוף-תופיק כתגובה למישהו:

yoelbe כתב:

בכל אופן, אני הייתי בתערוכה היום, לא ראיתי אף סממן של הפורום, גם לא עלי... לא רציניים אנחנו. חאפרים.

תגובתי:

לאו דווקא, אולי בדיוק אנשי הפורום הם אלו שלא ישקיעו כסף בכדי לראות מכוניות חדשות שמופיעות באולמי התצוגה, מערכות סטריאו שנמצאות בחנויות האודיו ו"חידושים" שגם ככה אפשר להשיג בכל חנות שיפורים, 4X4 וכו'...

יבואני הרכב והמציגים משלמים הון בכדי להציג שם, תערוכה כזו צריכה להיות בעלות סמלית ומתוך אינטרס של המציגים למשוך לקוחות פוטנציאלים, להבדיל ממה שבפועל, מגיעים עם ציפייה ויוצאים עם ציפית.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ביזיון ויותר

מסכים איתך בכל מאת האחוזים. פשוט בזיון. לא הולך יותר לתערוכות האלה. צריך להתארגן ולתבוע את הכסף בחזרה. לכולנו ולכל מי ששילם לתערוכה הפרסומית הזאת.

בושה וחרפה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אילן, במקומך באמת לא הייתי מגיע וחוסך לעצמי את הרתיחה. הסיבה היחידה שהטרחתי את עצמי לשם היא כי זה לא עלה לי כסף (והייתה לי גישה לסימולטור בלי תור :wink: ). יותר משעתיים שם זה מוגזם מאוד, ולשלם 65 ש"ח זה בכלל מטורף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
והייתה לי גישה לסימולטור בלי תור

רוני

מי אמר שקומבינות זה רע... :wink:

ותודיעו לי אם אתם מארגנים איזה תביעה המונית + פיצויי בסך כמה אלפי שקלים לכל אחד פה... אם כן אז אני אלך ביום רביעי ואז נתבע אותם... :-D

פורסם
מסכים איתך בכל מאת האחוזים. פשוט בזיון. לא הולך יותר לתערוכות האלה. צריך להתארגן ולתבוע את הכסף בחזרה. לכולנו ולכל מי ששילם לתערוכה הפרסומית הזאת.

בושה וחרפה.

לא הבנתי את הביטוי "תערוכה פרסומית". במה התערוכה הזו יותר פרסומית מתערוכת ז'נבה, נגיד? מאיזו סיבה לדעתך יצרנים משקיעים טונות של כסף בתצוגות בתערוכות ברחבי העולם - כדי לתרום לקהילה? לקידום השלום בעולם?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

והשנה, הפלא ופלא, כבר יום לפני הפתיחה (יענו, אתמול), נגנבה עוד ידית הילוכים! מ...(נחשו), כמובן. מיצובישי איוו.

נו, אז יש עוד ישראלים שאוהבים גיר ידני :wink:
פורסם
לא הבנתי את הביטוי "תערוכה פרסומית". במה התערוכה הזו יותר פרסומית מתערוכת ז'נבה, נגיד? מאיזו סיבה לדעתך יצרנים משקיעים טונות של כסף בתצוגות בתערוכות ברחבי העולם - כדי לתרום לקהילה? לקידום השלום בעולם?

טל

להזכירך, כולנו התכוונו ללכת לתערוכת רכב, ולא לתערוכת כסאות נוסעים לים או לניתוחי לייזר לעיניים - 2 העמדות שצויינו לעיל תפסו כ- 5 אחוז מכלל התערוכה הפרסומית הזו. כמובן שישנן דוגמאות נוספות שאינני מעוניין להזכיר מפאת כבוד למפרסמים עצמם ולא לתערוכה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
עם תעודת העיתונאי שלי אני נכנס למרבית התערוכות בעולם, ללא תשלום, מקבל ערכה מיוחדת לעיתונאים, תג כניסה לכל מקום, אישור "ליטוף" מכוניות וישיבה בתוכן ועוד בעוד. על מה שרשמת לעיל נאמר, "רק בישראל"....

ליאור.

ועוד: בתערוכות בחו"ל מתייחסים לכל עיתונאי כאילו הוא כותב בעיתון היומי או במגזין החשוב ביותר בעולם, גם אם הוא רק ממדינה קטנה ורחוקה וכותב למגזין קטן בתפוצה מינימלית. מזמינים אותך לחדר עיתונאים מיוחד בו אתה יכול לשבת ליד מחשב עם אינטרנט מהיר, לכתוב סיקור ולשלוח אותו מייד עם תמונות שקיבלת מהנהלת התערוכה או שצילמת בדיגיטלית. בדרך כלל מאפשרים לך גם שירותי פיתוח לסרטים רגילים (נגטיב ופוזיטיב) עם סריקות מיידיות, וזה עוד לא הכל...

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

נשמע שהיה בזיון. לא נשמע לי ששווה את ה65 שקלים.

דווקא בשנה שעברה ב"אוטומוטור" היה ממש מדהים. המון רכבים, לא מעט רכבים שאפשר להכנס אליהם, התלהבתי גם ממרצדס שסיפקו חוברות עם כריכה עבה ומרשימה עם עמודים בצבע חד ומלא.

הפורשה הייתה מהממת וגם המייבאך. היה שווה ללכת.

מצפה לשנה הבאה. באמת חבל שזה רק פעם בשנתיים.

יוסי.

** עריכה : איזה כיף לפתוח את השקית של "אספיר" עם כל המזכרות של שנה שעברה :)

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שלום לכולם אתמול יום שני הייתי בתערוכה רכב ויותר

היה נחמד לא הכי שווה תכסף שבעולם יותר חבל לי על הדלק מהקריות לתל אביב דיימ

חשבתי שיהיה הרבה מכוניות שלא רואים בכביש היום אבל לצערי לא היו הרבה

היה כמה רכבי שטח ואת אחד הטובים בארץ גם !!

היה כמה דגמים נדירים כמו BMW M6 והי עוד תאוודי הזאת שהיא היתה במרכז של התערוכה

הקיצר היה נחמד יש כזה מסלול חמוד (דפוק) שבוא מראים רכבי השטח לא משהו מסנוור

אבל היה שם את הולוו הזאת שעולה ¤400,000 משהו בסביבות!

היה גם שטח דריפט כזה שמיצובישי משופרת עושה צלחות (חבל לכם על הזמן איזה רעש

היא עשה כאילו זיקוקים) חבל שלא צילמתי

הקיצר מה אני מחרטט תראו בעצמכם

נ.ב.

חלק מהתמונות מרוחות (מצלמה גרועה)

http://bamb.pic.co.il/

פורסם
שלום לכולם אתמול יום שני הייתי בתערוכה רכב ויותר

היה נחמד לא הכי שווה תכסף שבעולם יותר חבל לי על הדלק מהקריות לתל אביב דיימ

חשבתי שיהיה הרבה מכוניות שלא רואים בכביש היום אבל לצערי לא היו הרבה

היה כמה רכבי שטח ואת אחד הטובים בארץ גם !!

היה כמה דגמים נדירים כמו BMW M6 והי עוד תאוודי הזאת שהיא היתה במרכז של התערוכה

הקיצר היה נחמד יש כזה מסלול חמוד (דפוק) שבוא מראים רכבי השטח לא משהו מסנוור

אבל היה שם את הולוו הזאת שעולה ¤400,000 משהו בסביבות!

היה גם שטח דריפט כזה שמיצובישי משופרת עושה צלחות (חבל לכם על הזמן איזה רעש

היא עשה כאילו זיקוקים) חבל שלא צילמתי

הקיצר מה אני מחרטט תראו בעצמכם

נ.ב.

חלק מהתמונות מרוחות (מצלמה גרועה)

http://bamb.pic.co.il/

אתה נשמע בדיוק כמו אחד מאותם ילדים בני 13 שלא רוצים לראות בתערוכה

ועל זה נאמר , מצוי אך לא רצוי

פורסם

שמעו חברה אם אולי חשדבתי על ללכת לתערוכה ויתרתי אחרי שקראתי את תגובותיכם.

אני הייתי כבר ב-3 תערוכות "אוטומוטור" ולא ב"רכב ויותר" אחת.

ולגבי המחיר אף פעם לא שילמתי את כל המחיר (או שאוטו שלחו בגלל שחידשתי מנוי (תודה רבה לכם, מת על העיתון:wink: )) או שעשיתי איזה שאלון מצוקמק באגו וזכיתי:-D ..

וחוצמזה אני מבטיח לכם שרוב (אם לא כל) הרכבים שהיו בתערוכה יהיו באוטומוטור....

אני אשמור את הכרטיסים חינם או את הנקודות של דודה שלי לשנה הבאה:-)

חג שמח שיהיה לכולכם.

אור.

פורסם

ובכן, קודם כל אני חדש כאן ואני שמח להצטרף לקהילה שלכם. יש לכם קהילה איכותית.

בכל מקרה, היום כמדי שנה וכמיטב המסורת, נסעתי עם משפחתי לבקר בתערוכת המכוניות השנתית (השנה תערוכת "רכב ויותר") ובכן, כבר בהתחלה הזהירו ואמרו שהתערוכה לא הולכת להתחרות בתערוכת "אוטומוטור" שהתקיימה שנה קודם לכן ומתקיימת כל 4 שנים (על אף ש2 התערוכות מאורגנות על ידי אותם המארגנים) אך בכל זאת הבטיחו תערוכה גדולה העוסקת בעיקר ברכבי שטח, שיפורים וגם ברכבי פנאי.

הגענו, קודם כל 20 ש"ח על החנייה.. אבל מי יודע, אולי זה עוד שווה את זה.

נכנסו לתערוכה (למזלנו, לפחות את הכרטיסים קבלנו מתנה), ומיד הרגשנו את הלחץ

והבלאגן.. כל עם ישראל ואחותו היום שם ואנו עוד הגענו בשעות הבוקר המוקדמות (11-12) שרק

התחילה התערוכה. מיד בכניסה מתחילה "הטיילת" עם כל החברות והמכוניות. כפי שציינתי בגלל שהתערוכה נועדה בעיקר לרכבי שטח רוב הרחבים שהיה ניתן לראות במקום היו רכבי שטח-שטח-פנאי.

המבחר היה דל יחסית לשנים קודמות, מה שגם כמו בכל שנה כל המכוניות ללא יוצא מן הכלל היו סגורות-נעולות ומסגרות. ללא ספק היבואנים השנה לא השקיעו, מה שגם לא הביאו את הדגמים היקרים.

יגואר למשל (מאיר יבואני רכב , שדרך אגב היו בין היחדים שהציגו גם מכוניות פרטיות ולא שטח) הציגו רק את דגם הx-type הבסיסי, אוטו יחסית מכוער ועוד בצבע אדום.. אמנם לילדים בני 12 זו אטרקציה "מוטי, תראה את היגואר" אבל באמת, בשביל חובב מכוניות ממוצע.. מה זה המשחק הזה?! ככל שהתקדמנו בתערוכה זה נהיה יותר ויותר גרוע והזכיר יותר ויותר את "ישראל המכוערת" למשל בשולי הדרך ראיתי מרצדס slk 320 ישנה כלומר אוטו שנתון 99... אבל מה? עשו לה דלתות שחף.. אכן נראה מאוד יפה, אבל לא מצדיק את הסיבה שהמכונית הייתה מוקפת בגדר ומאחור מישהו ששומר שאף אחד לא יגע בנכס.. ושלא נדבר על "הצלמים" או יותר נכון קייטנות הילדים שבאו בהמוניהם לצלם את המרצדס: "אבישי תראה ת'מרצדס"-זה פשוט היה עצוב לראות ממה הם מתלהבים..

בתוך האולם היה נחמד אבל עדיין לא מספיק מלהיב. חצי משטח האולם (אולם מאוד גדול) הלך לתצוגת הרכבים בשטח. את האמת, היה נחמד, הציגו את מרבית רכבי השטח הנפוצים בארץ.. אבל עדיין, גם פה לא הרשימו במיוחד מאחר שלא הכינו "משטח לשטח" אלא עשו דברים שכל ג'יפ ממוצע יכול לעשות בחצר האחורית..

לגבי ההשקות והדגמים שהיו באולם (סונטה, פוקוס, 5, סידרת הbmw והAudi) היה מאוד נחמד, כל סדרת הBmw החדשה (למעשה רובה) הייתה מוצגת לראווה כולל סדרה 3 החדשה שאני אישית אוהב. הM4 וה-M5 לא משכו תשומת לב רבה מצד רוב המבקרים והילדים.. כנראה כי אין לה גג קבריולט או ספויילר אחורי.. כל שאר החברות באולם הציגו את הדגמים החדשים בצורה ראוותנית, מטופשת ולא מוצדקת..

בכל מקרה, בזבוז כסף מוחלט השנה (במיוחד אם הולכים כל המשפחה יחדיו).

אם גם אתם קיבלתם כרטיסים-לכו.. תנסו.. תחוו..

בתור אחד שחובב תערוכות זו הייתה על הפנים

Lexus CT200H

פורסם

יש לי בסירטון את המיצובישי הזאת שעושה צלחות (אח שלי צילם אתמול)

אבל היא לא עושה שם משהו מיוחד ובאמת המון המון רעש

עם אתם מעוניינים לצפות בזה אז בבקשה עם מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה את הסרטון לכאן

ויש לי גם תמונות מהתערוכה.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תוכן חדש...