Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעולם לא פגשתי אותו ולא היה לי איתו ויכוח כלשהו באופן רציני.

אבל כאשר באים ועושים כזה רעש , ולא נותנים לנו להבין על מה ולמה , והכל נעשה בחדרי חדרים , בלי שחושפים בפנינו את הסיבה - אני לא יכול לקבל את זה.

שמר ,

לפעמים מדובר על טעות בהבנה, זה הרע במיעוטו.

היתכן שאתה לא מכיר אותי? יש ברכב שלי פריט יחודי שקניתי ממך במוסך מסויים בחיפה...(תקן אותי אם אני טועה).

ואגב אם מדברים על רצינות - במקרה הזה , אתה הלא רציני בהבעת הדעות שלך - לעצם שיטתך יש כאלו שקוראים לזה "טרול".

בזה באמת סיימתי את התיחסות שלי לנושא.

מריוס

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חיפה ? MOI ? מוסך ?

מריוס , אני לא רוצה להעליב , זה מיותר.

לא הייתי בחיפה ב-4 השנים האחרונות למעט ביקור במוזיאון הטבע עם ילדיי לפני כשנתיים , וגם זה במונית.

הפריט הכי ייחודי באוטו שלי הוא השריטות שהכלב עשה עליהן כאשר האוטו היה בן יומיים. כולה לאנטיס מגעילה.

אתה כנראה מתבלבל ביני לבין מישהו אחר ולכן נכנסת למגננה.

כל מה שכתבתי לך בשרשור הזה נאמר מתוך כאב על ביטול האירוע ולא בגלל שעיני צרה ,להיפך - התכוונתי לבוא ולהשתתף בו.

אני סבור שמן הראוי הוא שתשתף אותנו באירועים , אם היו כאלה -כדי שנוכל להילחם יחד במימסד שנגדנו.

אם לא היו כאלה - אין שום סיבה להתבכיין.

פורסם

רעיון שלי הוא לקיים את האירוע במקום פרטי כמו מגרש החלקה בלי שום רשות מהמשטרה (כי אין צורך) ולא לתת להם להיכנס בלי צו ולהיזהר בהפצה לא לשים שלטים במיליון עיתונים או לדבר על זה בכל הפורומים.

אפשר לקחת סכום סימלי של 2 שקל שייכסה את ההשכרה של מגרש ההחלקה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

יש אישורים שמספיק לקבל בשתיקה, לא צריך בריש גלי ובכתב.

דוגמא? בבקשה -

מדי שנה מתקיים בפארק הירקון אירוע יום המריחואנה הבינ"ל הידוע כ"פיקניק של עלה ירוק".

מארגני האירוע לא דורשים הצהרה בכתב מהמשטרה שהיא לא תערוך חיפושים אחר חומרים לא חוקיים, כתנאי לקיום האירוע. ובכל שנה יש שם שוטרים סמויים למחצה, וניחוח של עשן מתוק עולה ולא מהמנגלים.

המשטרה לא עשתה כלום מספר שנים, למרות שהייתה נוכחת במקום ויכלה לארגן יופי של תפיסות ולמלא כמה פוסטות בח'ברה מצחקקים עם עיניים אדומות. הם לא עשו כלום, ואני מאמין שלא מעצלנות. באירועים השתתפו אישי ציבור ואף חברי כנסת, ואני מאמין שהייתה איזו שהיא הבנה שהאירוע לא יפוצץ.

בשנה שעברה, בעקבות עתירה של ארגון אל-סם המשטרה פשטה על האירוע ועצרה אנשים על אחזקה ושימוש. האירוע כן פוצץ ואנשים אכלו אותה. הייתה דרך למנוע את זה? לעגן את אי האכיפה בהסכם רשמי?

אין מצב שבעולם לקבל מהמשטרה הבטחה לא לבצע אכיפה במקום ובזמן מסויימים. זו הרי הצהרה מפורשת על כך שעומדות להתבצע עבירות! איזה קצין משטרה יסכים לדבר כזה?

הדרך היחידה לעשות זאת היא להגיע לאיזו שהיא הסכמה שבשתיקה דרך שיחות ברמה האישית והפעלת קשרים (ראש עירית כרמיאל זו דוגמא מצויינת), ולקיחת סיכון.

חוץ מזה - שאפו על היוזמה!

פורסם

מריוס ואילן שלום.

עדיין לא הבנתי.

האם הגיע לידיכם מידע שרומז בעקיפין / טוען בגלוי שתהיה אכיפה משטרתית מוגברת של בוחנים שמטרתם פסילת כלי רכב לצורך סיכול הארוע ?

יש הבדל בין אכיפה משטרתית בדרכים או באזור הארוע כנגד חולגנים שישתוללו (ויהיו כאלו) למען שמירה על הסדר הטוב, לבין התנכלות מכוונת ופסילת רכבים מגמתית בארוע עצמו.

אנא, פזרו את עננת המסתורין ואמרו מפורשות.

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני עדיין סבור שהתגובות שלך לעגניות, מזלזלות ומקוממות. עצם השימוש בביטוי "להתבכיין" אינו במקומו, ב-כ-ל-ל. כתיבת הודעה המביעה צער על ביטול אירוע שעל ארגונו עמלו לא מעט איננה "התבכיינות". יש לך השגות? תהיות? אפשר היה לבקש את ההבהרות בצורה קצת יותר נעימה, אתה לא חושב? העברת הביקורת שלך במקרה זה, ובמיוחד הדרך בה נעשתה, מהווה לדעתי פשוט חוצפה. מציע שתבדוק את עצמך - קרא שוב את התגובות שלך בעיניים אוביקטיביות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל , אני לא מוכר , כך שבכל מקרה לא היה לך מה לקנות.

בהתחלה עוד שאלתי באיפוק , אבל כששני האדונים הנכבדים מתעלמים וממשיכים בפיזור תירוצים לכל עבר , במקום סיבות , אין לי אלא להתעצבן.

לטעמי הביטול גרם נזק כבד לקהילה המוטורית.

מצד אחד - איש בעל השפעה כמו עדי אלדר , שנתן את ברכתו - מגלה שחברינו התקפלו ללא סיבה אמיתית (או לפחות לא סיבה שאנחנו יודעים עליה) - באיזה אור זה מעמיד את הקהילה המוטורית?

מצד שני -המשטרה. תאר לך את קצין המשטרה. "וואלה , איך שהדלפנו על הגעתנו לבדיקות , ביטלו את האירוע - בטוח היו להם שינויים ושיפורים לא חוקיים".

בנוסף תאר לך את אכזבתם של כל אלה שתכננו להגיע. נכון , אפשר לקבל את הטענה שאולי יש כאן סיכון מסויים , אבל הסיכון קיים בכל מטר של נסיעה של אותם אלה שעוברים על החוק עם המכוניות המשופרות. אולי ההסתברות פחותה ,אבל יש סיכון. ביטול שכזה גורם לחוסר אמון והוא זה שמוציא את המפרשים לדעתי.

לו היו למארגנים חששות , יש לסגור קודם את הפרטים ואח"כ לפרסם - ולא להתבזות כפי שזה קרה עכשיו.

גם עכשיו , כאשר האירוע בוטל , מסרבים השניים לסבר את אוזנינו בסיבות לביטול (לא, מה שנכתב אינו רציני , בכל הכבוד).

אתה חושב שאני חוצפן ? זכותך המלאה . לטעמי זו לא חוצפה לבוא ולבקש הבהרות ממישהו שכותב דברים באתר שאני בין האחראים עליו , גם אם זה בסגנון בוטה.

שים לב שניסיתי בהתחלה עם פטיש פחחים עדין , אח"כ פטיש ק"ג , 2 ק"ג , ורק לבסוף הפטיש 5 ק"ג.

קראתי שוב ושוב את תגובותיי. כן, הן נזעמות .גם סרקסטיות. SO ?

שני חברינו יכלו לסגור את העניין כבר אחרי הודעתי הראשונה , ולקבל הרבה יותר מהבעת אהדה .

לו היו מראים קבל עם ועדה שיש התנכלות כנגדם , הייתי עולה על בריקדות , ומביא קצת ברקודות כדי לעזור לקיים את המפגש כהלכתו. לחילופין הייתי נוקט בכל דרך אפשרית (ויש דרכים) כדי לסכל את מזימות המשטרה.

כל עוד התגובות שלהם ממשיכות להיות בסגנון MISTY MOUNTAIN , אני מתייחס לזה כאל קוריוז מגוחך ולא רציני ,וכמו שכתבתי - לטעמי הדבר הכי טוב שאפשר לעשות עם השרשור הזה הוא למחוק אותו.

פורסם
מריוס ואילן שלום.

עדיין לא הבנתי.

האם הגיע לידיכם מידע שרומז בעקיפין / טוען בגלוי שתהיה אכיפה משטרתית מוגברת של בוחנים שמטרתם פסילת כלי רכב לצורך סיכול הארוע ?

יש הבדל בין אכיפה משטרתית בדרכים או באזור הארוע כנגד חולגנים שישתוללו (ויהיו כאלו) למען שמירה על הסדר הטוב, לבין התנכלות מכוונת ופסילת רכבים מגמתית בארוע עצמו.

אנא, פזרו את עננת המסתורין ואמרו מפורשות.

תודה.

אני מבקש להוסיף על השאלות של רז:

האם מבין הבאים הפוטנציאלים של הארוע אין אנשים עם רכבים חוקיים לגמרי?

האם מבין הבאים הפוטנציאליים אין אנשים שמסוגלים לשמור על החוק בסמוך לארוע?

האם מבין אלה שלא עונים על הקריטריונים הנ"ל אין כאלה שיהיו מעוניינים להגיע לארוע כמו זה שתכננתם, גם אם יש סיכוי שאיזה שוטר בדרך "מחפש" אותם?

למה לא לקיים את הארוע עבור כל מי שציינתי למעלה?

גם אם משטרת ישראל יהפכו את המפגש הזה ל Field Day של חיפוש דודים פתוחים ורתמות מרוצים, אני עדיין הייתי רוצה להגיע לארוע הזה, כמו שאני יודע שעוד עשרות אם לא מאות חברה'.

מי שיש לו מה להסתיר באוטו יכול לקבל לבד את ההחלטה אם להשאר בבית או לקחת סיכון.

מי שמתכוון לנהוג כמו מופרע בדרך לארוע או באזור הארוע - ממילא מגיע לו שהמשטרה יתנכלו לו.

חבל לי מאוד שהחלטתם לבטל את הארוע, מאיזה סיבות שלא יהיו, ובמיוחד אם אכן כל הסיבה זה שלא קיבלתם הבטחה בכתב מהמשטרה שלא יבצעו אכיפה כלשהי בקרבת הארוע. לי ברור שאין מצב שמשטרה יאשרו דבר כזה. אם זה כיוון הפעולה שלכם, הרי שלעולם לא תרימו ארוע כזה בארץ...

ורק כדי שלא יתנפלו עלי פה, ואם זה לא היה ברור שזה מה שאני חושב: כל הכבוד לכם על ייזום וארגון הארוע

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אבל ג'רמי, האם באמת היה למישהו עניין להפיק אירוע כזה עבור מכוניות "סטנדרטיות" ?

האם היה למישהו עניין להגיע לאירוע שכולו רכבים סטנדרטים שרואים בכל חניון בכל יום ?

הרי כל העניין היה מכוניות משופרות לפי מיטב הבנתי.

אפילו גביע עבור המכונית המשופרת.... היה שם.

חבל שהעניין בוטל ואני חייב לציין שבתור אחד שנוהג על רכב סטנדטי לחלוטין, לא היתי רוצה להתקל באמבוש ובבדיקות ומחסומים, בדרכי "אל" או בדרכי "מ", אירוע שכולו תרומה והתנדבות.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

כמה מצער, אבל מכוניות "משופרות" אינן חוקיות בישראל.

וכפי שכבר נכתב - אין מצב שהמשטרה תסכים בכתב להעלים עין מכך. לדעתי היה צריך לקיים את האירוע, ומי שנוסע ברכב שאינו חוקי, ידע שיש מצב שהמשטרה תתמקד באירוע לצורך תפיסת רכבים שכאלה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למריוס ואילן מגיע רק מחמאות.

הם ניסו לעשות משהו שעוד לא נעשה בארץ. וכמעט הצליחו.

שמר - יכול להיות משהו בדבריך על "איך אנו נראים עכשיו" אבל זה היה החלטת המארגנים ויש לכבדה.

האמת - חבל שזה בוטל. זה היה אמור להיות למכוניות ספורט וספורטיביות. לאו דווקא "משופרות".

הרכבים שלי כשירים למהדרין ויעברו כל טסט ובוחן. כך גם רוב המכוניות שהיו אמורות להיות שם. תיארתי לי שיהיה בדיקות "רשיונות" מוגברת באיזור בגלל זה, ואני מוכן לסבול קצת למען האהבה שלי.

למי שהיו דאגות היה צריך להגיע ברכב אחר, אבל לבוא כצופה.

יש שני אפשריות להתמודדות ....

1) להתחבאות , להסתתר ולחכות שישכחו מאיתנו .....עד לפעם הבא

2) לצאת , להיות גאים (proud) לקיים ארועים מוטורים מסודרים ואחראים .... ואם מקבלים על זה דו"חות או הורדות - לטפל בזה ולהמשיך לארוע המוטורי הבא

אני בחרתי במספר 2 .....אחרת אנחנו נשאר outlaws גם עוד 100 שנה.

אני גם חושב שמי ששינה דברים באוטו ולא דאג , לסדר את הרשיונות (גודל צמיגים, אגזוז או מספר בלוק מנוע) עשה את ה"שיפורים" שלו לא בצורה אחראית. אף אחד לא איכפת לו מבקליות שחורות , פגוש RICEY , כסאות ספרקו או ידית הילוכים OMP ואף שוטר או בוחן או מרכז טסטים יכול לראות או לדעת אם שמת ציפ במחשב או החלפת לטורבו יותר גדול וחזק. אם שמת טורבו על רכב אטמוספרי אולי אולי הם יבינו שמשהו כאן שונה (את זה אני אומר מנסיון!)

אבל אם הגודל צמיג שונה מהרשיון, אם יש הבדל במספר המנוע לא רק שתקבל דו"ח ואולי הורדה (תלוי במצב רוח של השוטר/בוחן) ....אם חס וחלילה תאונה - חברת הביטוח ינצל את זה לא לשלם את הנזק. אבל זה נושא אחר.

פירגנתי לאילן ומריוס מהרגע הראשון שסיפרו לי על מאמציהם. אנחנו במועדון מקס טונינג כבר אירגנו שיירה של 23 מכוניות עם דגלים וטררם........אז האכזבה באמת גדולה.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
אבל ג'רמי, האם באמת היה למישהו עניין להפיק אירוע כזה עבור מכוניות "סטנדרטיות" ?

האם היה למישהו עניין להגיע לאירוע שכולו רכבים סטנדרטים שרואים בכל חניון בכל יום ?

הרי כל העניין היה מכוניות משופרות לפי מיטב הבנתי.

אפילו גביע עבור המכונית המשופרת.... היה שם.

חבל שהעניין בוטל ואני חייב לציין שבתור אחד שנוהג על רכב סטנדטי לחלוטין, לא היתי רוצה להתקל באמבוש ובבדיקות ומחסומים, בדרכי "אל" או בדרכי "מ", אירוע שכולו תרומה והתנדבות.

אני מצטער , אבל הטיעון הזה לא יכול לתפוס במקרה הזה.

במקרה הנוכחי , ובכל אירוע מוטורי שאינו מופע ראווה המאורגן בארץ - מדובר במשהו חלוצי .

אולי זה ייראה לכם פלצנות , אבל אני רואה את האירועים הללו כפריצת דרך כלשהי (כן ,אני מודע למירוצי המטרה בשנים קדומות , בטח בני הספל יכול להרחיב יותר ממני. אני מכיר את סיפור אשקלון 70' די טוב , והייתי באשקלון בשנות ה-80 בתור צופה. גם על "קפריסין" ושאר האירועים שמעתי . להזכירכם ,גם את רומא לא בנו ביום , ומצב הספורט המוטורי בארץ הוא עדיין בבחינת ייבוש ביצות).

מכיוון שכך , ולצערנו , יש צורך לפעמים לשכב על הגדר עבור אחרים. גם אם זה אומר להידקר פה ושם.

לטעמי נסיגה מהמטרה בצורה שנעשתה , גורמת נזק גדול מהתועלת שיכול היה אירוע מוצלח בסגנון הזה להביא.

מסכים במאה אחוז שאירוע מוגבל (נניח ,כמו שג'רמי הציע) יהיה הרבה פחות מרשים ואמיתי מאשר אירוע כמו שהתכוונו המארגנים - אבל את היעד המבוצר הזה שנקרא המימסד האטום , יהיה כנראה צורך לתקוף בשיטת הסלמי. כל פעם עוד הישג קטן . פעם זה קארטינג ברשיון , פעם זה שחרור ממעצר (כמו שקרה לדני לוי ושות' בק. גת) , פעם זה מסע קארטינג חוצה ישראל מתוקשר.

המודעות לספורט המוטורי בארץ הולכת וגדלה , ויום אחד (נקווה שבימינו) גם המימסד יבין שזה לא דבר רע.

בצורה שהביטול נעשה , תוך כניעה למה שבינתיים מתפרש בעיניי כשמועות (ועד שלא יוסבר כאן אחרת ע"י מריוס או אילן , אני מתייחס לעניין כשמועות בלבד) - נגרם נזק גדול בעיניי.

אמנם הרעיון והאירגון עד כה נעשו בלעדית ע"י השניים - וכל הכבוד להם על ההשקעה - אבל ברגע שזה הופכת למלחמת המימסד בחובבי המוטוריקה , אני חושב שחובה עליהם לבוא ולעשות מקסימום רעש , גם בעזרתנו כאן ובכל מקום אפשרי , ובלבד שנשים את הגבול למי שמנסה לשבש את התוכניות והאירועים הללו.

כל עוד הכל הלך למישרין - יפה עשו מריוס ואילן בדרכם. ברגע שהעסק מתפוצץ וגוף זה או אחר מאיים על הקבוצה שמאגדת את האהבה לכלי רכב - חובה לפוצץ את העסק בקול רעש גדול ככל שניתן.

אני אישית הייתי מוכן לקחת את הסיכון בהגעה למיקום הנ"ל כולל להיעצר לבדיקה עם הרכב (אמנם השינויים אצלי הם מינוריים ומצחיקים לעת עתה ,אבל שוטר שרוצה יכול להתעלק גם על יפנומטית אנונימית) , כדי לקדם את הרעיון , אני מניח שיש כאלה שיימצאו בסכנה גדולה בהרבה אם ייעצרו , אבל זה נכון לא רק לאירוע זה -אלא לכל פעם שהם מניעים את רכבם ויוצאים מהחנייה.

ההבדל הוא שהפעם ,למרות הסיכוי הגדול יותר להיתפס (בטוח שהמשטרה הייתה מרכזת מאמץ) - ניתן להגיב כנגד (יש דרכים להתמודד גם אם איומים כמו שכביכול היו מצד המשטרה ,לא צריך לפרט , רק טיפה לחשוב) . מי שעבריין (ומה לעשות ,שינוי מבנה רכב עדיין נחשב כעבירה על החוק אלא אם נרשם ברשיון) יודע שהוא מסתכן מדי יום.

גם אם היה האירוע יוצא לדרך במתכונת מצומצמת ומקוצצת , אני חושב שהוא יכול היה להיות חוויה לכל מי שמעניין אותו התחום , ופקיחת עיניים לשאר האוכלוסייה. ביטול תמוה כמו שבוצע (וכל עוד לא הובהרו הסיבות , הביטול הזה נשאר תמוה בעיניי) רק מראה לכל המימסד עד כמה הוא צדק במלחמתו בנו. אם הוא בוטל - בטח יש סיבה. אני מתאר לי את המחשבות במשטרה - "העבריינים הללו בטח באים עם חומרי נפץ בכלי המשחית שלהם"...

עם כל הכבוד למריוס ולאילן , ואני באמת מעריך את המאמץ שהם עשו בהביאם את הפרוייקט הזה לנקודה אליה הגיעו , ובטח לא מנסה לגנוב מהם לא 15 דקות ולא 3 שניות של תהילה - אין שום סיבה בעולם שבעטייה הם יעשו רעש בכל מקום אפשרי , יקבלו היענות להזמנתם , וגם תמיכה - ופתאו יחליטו להיעלם ללא הסבר מספק.

אף אחד לא מנסה לקחת מהם את מה שעשו , אף אחד לא מנסה לקטול אותם. אם למישהו יש ספק - הוא מוזמן לקרוא שנית את כל מה שנכתב בשרשור .

לא ראיתי כאן אפילו מילת ביקורת אחת על מה שנעשה. יותר מזה. אין לי מילת ביקורת על החלטת הביטול.

יש לי המון כעס וטענות על הדרך המסתורית שבה הודעת הביטול ניתנת.

כל עוד הכל עובד - כל הכבוד לשניהם על העבודה שהם עשו ועל המאמץ. ברגע שהעסק הופך מארגון אירוע עצמאי להתנכלות מצד המימסד - חובה עליהם (לדעתי) לשתף את כולנו כדי שנוכל לבוא ולעזור.

זה לא עניין אישי שלי נגד מישהו מהמעורבים . כמו שכתבתי , מעולם לא פגשתי מישהו מהם. זו הגישה של ההסתרה וההצנעה של עניין ציבורי מובהק כ"כ שמכעיסה אותי.

המילים שלי בוטות מדי ? הסגנון שלי ישיר מדי ? מה לעשות ,אני מאמין בפיצוץ חצ'קונים ומוגלות כמה שיותר מוקדם . בגיל העשרה למדתי שהשארת חצ'קון גורמת לו רק לגדול ועדיין להתפוצץ בסופו של דבר , אז עדיף לעשות את זה מוקדם (יש למישהו אוקסי 10 ????).

****עריכה , עכשיו אני רואה ש-MAD MAX כתב דברים ברוח דומה , רק עם קצת פחות ארס ממני****

פורסם
אף אחד לא איכפת לו מבקליות שחורות , פגוש RICEY , כסאות ספרקו או ידית הילוכים OMP .

פה הטעות שלך... דווקא שמחפשים לתת דו"חות והורדות אז יתנו על כל דבר אפשרי, אפילו אם אין לך פח באוטו, למרות שאין לזה קשר לשיפורים

פורסם

ראשית אני מבין לליבם של המארגנים ניסיתם לעשות מעשה וזה כבר חיובי

המערכת ובראשם המשטרה עדיין נעולים בקונספצייה של ימי טרום המדינה אם בתסמונת ראש קטן,

ולפעמים:למה להתאמץ? ככה יותר פשוט וקל.

כך היה שהתחלנו את המהלך למיסוד הספורט המוטורי ,וכמי שנלחם בתסמונת הזו הרשו לי להביע דעה ואולי לתרום מנסיוני המועט!

אם לא תעמידו עובדות בשטח אם בעזרת כנסים, תערוכות ותהלוכות לא יזוז כלום

הסיכון הוא אפסי יש פה דעת קהל אוהדת יש נסיון מחו"ל ,צריך להכניס בעדינות את המערכת כל הזמן למגננה, יבואו לובשי המדים לעיתונות או לטלוויזיה להתגאות על תפיסה של פושעים עם אגזוז ניקל?

פדלים מאלומיניום? יעמידו מולם אנשים מקצועים חדי לשון לא פחות ויתנו טיעוני נגד ויש טיעוני נגד

הרי מה היה קורה בכרמיאל? המשטרה היתה פושטת? נו אז? דעת הקהל היתה מגמדת אותם

כמו שקרה במקרים דומים אצלינו בעמותה(תפיסה מתוקשרת עם מסוקים) אז מה? הפסקנו להתחרות?

אי אפשר לעצור את הקידמה .

בסוף ישבו עם משרד התחבורה ודברים ישתנו ,זה לוקח זמן אבל אסור להתייאש.

מה שכן במקרה שלכם הייתי סוגר עם ערוץ טלוויזיה ועיתונאים ואז היו כמה גופים ממשלתיים מגמגמים,

אין דרך אחרת!

בהצלחה

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...