Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגידו לי אתם לא מתביישים ?

גרשון, מה אתה קופץ? קרא שוב את התגובות. אף אחד כאן לא תקף או האשים. רוב המגיבים אפילו הביעו את הערכתם על הניסיון. רק התפלאו על הביטול...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
2.ולכל אלה שבאים בטענות ,אני מציע לכם לשקול טוב טוב ,לפני שאתם לוחצים על מקש

enter.

3.לרבים מכם אין מושג מה עברנו בכדי להגיע עד לכאן - אז בבקשה.

בכבוד רב

אילן פ.

אז אנא ממך , מר אילן , בוא שתף אותנו בקורות אתכם , במעלליכם מול קלגסי משטרת ישראל , ובגורמים שעמדו מאחורי ההחלטה לבטל .

האם זהו דיסוננס קוגנטיבי ? וקטור לינארי ? הומו אירקטוס ?

אנא ממך , שתף אותנו . הנ.ק.וו.ד סגר זה מכבר את מרתפיו.

גם שיטת הטלטול נשמרת בפקודה רק עבור פצצות מתקתקות. לא עבור אזרחים נושאי תעודה כחולה.

גלה גם לנו מהו הסוד הנורא שבעטיו החלטתם לוותר על אירוע כה מכובד.

אם אכן נעשה מעשה נבלה , נשמח להצטרף למסע ונהפוך כולנו ל-RAGE AGAINST THE MACHINE.

פלייייייייייזזזזזז :roll:

בכיבוד קל

שמר.

פורסם

אחרי הרבה זמן שלא היה מפגש גדול בצפון

:mm_cry: איזה באסה עד שיש אירוע בצפון מבטלים אותו

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
גרשון, מה אתה קופץ? קרא שוב את התגובות. אף אחד כאן לא תקף או האשים. רוב המגיבים אפילו הביעו את הערכתם על הניסיון. רק התפלאו על הביטול...

רוני

יש דרך לעשות כל דבר.

טוב עזוב...לא לעניין כל הקטע הזה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אילן ומריוס - מצטער לשמוע שזה לא יוצא לפועל, ומצטרף לחברי כתבי הרכב (מר פוסק ומר שביט ) בשאלה - מדוע?

רוני

ערב טוב רוני ולחברי כתבי הרכב :wink:

כפי שכתבתי בידיעה בנושא באתר שלי :

האשור לארוע ניתן בעקבות פנייתנו לראש העיר שהסכים עקרונית.כמקובל העיריה בשם היזמים מגישה בקשה למשטרת ישראל לאשור כארוע המונים ומה שמשתמע מכך.

האשור ניתן עבור קיום הארוע באצטדיון ולאור היחודיות של חלק מהרכבים העלנו שאלות מול הגורמים הרלוונטיים ובצורה עיקשת דרשנו הבהרות.

ארגון ארוע מעין זה הוא מורכב לא רק בגלל האופי של הרכבים, אלא בגלל שהארוע הוא לחלוטין מאורגן וולונטרית ללא השתתפות כספית אפילו של 1 ש"ח , לא מהמשתתפים המציגים את רכבם ולא מהמבקרים (ארוע פתוח לקהל). הארוע חייב אותנו בהשקעת זמן, שיחות רבות של טל' , נסיעות וכל זה על חשבוננו ללא כל מטרה רווח מלבד הרצון לתרום בתחום.

החלטה לא לבקש כל השתתפות כספית באה על מנת למנוע אי הבנות ו"סיבה למסיבה" וזאת זכותנו כיזמים.

אחד העקרונות שקבענו אני ואילן שכאשר יהיה לנו חשש שהכנס יהפוך ליעד "בוחנים", נעדכן את כל הנוגעים לארוע ונבטל אותו לאלתר. החשש הזה הלך וגדל כשלא הצלחנו לקבל תשובות מספקות לשאלות שהעלינו בנושא פעילות המשטרה מחוץ לאצטדיון . לכן החלטנו ש "לא תמות נפשי עם פלישתים" רק כדי שכולם יגיעו ונגיד ש"הצלחנו", אלא הוחלט להודיע מבעוד מועד על ביטול על אף ההשקעה שלנו כמארגנים בארוע, אם כל האכזבה שבצעד שכזה ויש תאמין לי!

אני מרוצה שלא הובלנו חברים טובים כ"צאן אל הטבח" , אבל מאוכזב קשות מיחס של אלו שלא תרמו כלום, לא מילה או אפילו אות לעזרה. בניגוד לנשמות ה"טובות" שלא תרמו כלום , ראוי לציין כאן את הלל פוסק ששואל שאלות עם כוונות לעזרה לפחות בעתיד.

איני מוטרד לרגע מהשאלות ה"קטרניות" של זה או אחר שבמקום לעזור או לתרום מחפש מה שאין!

כן הייתי מצפה להתארגנות מחדש, ביחד עם כתבי הרכב שכן מוכנים לתרום מזמנם, מרצונם ומהידע שלהם כדי "להרים" כנס כזה בעתיד-על אף הבעיתיות והמורכבות שבו ועל אף הכישלון והאי הצלחה בשלב זה.

אני מציע בכתובין שכל אחד יסתכל בתוך תוכו וישאל את עצמו : "מה אני עשיתי עבור אחרים, מה אני תרמתי בלא ששילמו לי, איך אני יכול לעזור"?

בידידות ,

מריוס - בן אדם שלא עשה רע לאיש

ועורך האתר למכוניות ספורט בישראל - ללא כל הכנסה וללא תשלום

איך זה יכול להיות - שמר????

מה המטרה???

פורסם

אני מניח שהשאלה מופנה אליי .

אז בבקשה.

מה השאלה ?

מה גרם לכם לבטל את האירוע ?

עזוב כרגע מה עשיתם או לא.

אני בטוח שאתה ואילן לא ישנתם בחודשים האחרונים יותר מ-3 שעות בלילה ,והכל כדי לסגור את הכל ברחל בתכם הקטנה וכדי שלא יישאר אפילו פרט אחד לא מכוסה.

פעם שלישית ? למה ביטלתם ? אחרי כל ההו-הא ? כי לא קיבלתם התחייבות מפורשת בכתב של המשטרה שלא לבדוק רכבים ?

אפילו NYPD , עם ה-TO SERVE AND PROTECT , לא תיתן לכם התחייבות כזו.

כדי למנוע תהיות :

אם יש לך העתק תכתובת עם המשטרה - בו ביקשת מהם שלא להתנכל לכלי הרכב שיגיעו למפגש מכובד כזה שנערך בחסות ראש העיר , ושכל תכליתו לקדם את התרבות המוטורית , והתשובה שקיבלת הייתה : "NO WAY , אנחנו נבוא ונזמבר את כל מי שישתתף או יוציא את ראשו מהמחילה" - אנא הצג אותם בפנינו , ואני מתחייב בזאת קבל עם ועדה לצאת ולארגן עצומה נגד התנהגות ברוטאלית שכזו כולל לעמוד בצמתים וקניונים ולהחתים עוברים ושבים.

אבל אם אין לך כזה דבר , וכל ההחלטה מתבססת על חשש שאולי יקרה במקרה איזשהו מקרה שהמשטרה תעצור איזה מישהו שהחליט שהוא צריך לנסועכ ליד קניון "לב כרמאיל" על 150 קמ"ש כדי שכולם ישמעו את כל 714 הסוסים הפועמים מתחת למכסה המנוע שלו , אז תסלח לי על הנימה - אבל כל זה לא רציני.

אם אתה מצליח להרים הפקה מכובדת כזו ולרתום אליך את ראש העיר ולקבל אישור משטרה , ובסוף אתה מבטל כי אתה חושש מאפשרות קלושה שאיזה קצין צר מוחין יתעלל בבאים לכינוס - אז זה לא רציני.

אם קיבלת איומים כלשהם מהמשטרה ,שתף אותנו. קהילת חובבי הרכב באינטרנט מונה כמה אלפים טובים של אנשים . לא צריכה להיות בעייה להתארגן כראוי נגד כל איום כזה.יש לך כאן מספיק אנשים שמעורים בתקשורת , ואם צריך ניתן גם להתארגן בתביעה משפטית.

אבל לבוא ולהתחבא מאחורי רמזים ומילים גבוהות ? לא לעניין.

פורסם

חבל חבל,אבל לא היה מצב שבעולם שהיו נותנים לכם אישור על זה שלא יבדקו רכבים,אולי הייתם מקבלים מילה מראש העיר שהיה מפעיל קשרים וזה לדעתי מספיק,אף אחד לא יקבל מהמשטרה כזאת הבטחה זה לא אתי.

נ.ב. קצת פירגון לאילן ולמריוס לא יזיק,ומספיק כבר ללעוג לאילן זה לא יפה,מדובר באדם מבוגר מרוב חברי הפורום, קצת כבוד בסיסי,באמת!

פורסם

האמת, הבנתי את מריוס. אני מבין את החשש.

לא מדובר ב"עוד מפגש בפ"ת", אלא במפגש רציני שמאחד את רוב חובבי המוטוריקה בישראל.

החשש הוא, אם הבנתי נכון, שהנושא במשטרה לא נמצא בטיפול של איזה קצין זוטר, אלא עלה, כנראה, לטיפול ברמת ניצב. וכולנו יודעים כמה אלו אוהבים פירסום. ובפרט כשהם "נלחמים" בתאונות דרכים, לפחות כך זה נראה לציבור כשהוא רואה אימפרזות, בעלות מראה קרבי, נגררות אחר כבוד למגרשי חניה של המשטרה. אפשר לדמיין את הכותרת "המשטרה מקדימה תרופה למכה - ועוצרת את אותם "מועדים לפורענות".

אם מבין אותך, מריוס. אבל, אנא, תן לנו לעשות את החישוב לפני שאנחנו משתתפים באירוע מעין זה.

ולסיום, האם היה בידיכם "מידע מודיעיני" שהמשטרה מתכוננת להפוך את האירוע ל"טבח", כהגדרתך?

פורסם
אני מניח שהשאלה מופנה אליי .

אז בבקשה.

מה השאלה ?

מה גרם לכם לבטל את האירוע ?

עזוב כרגע מה עשיתם או לא.

אני בטוח שאתה ואילן לא ישנתם בחודשים האחרונים יותר מ-3 שעות בלילה ,והכל כדי לסגור את הכל ברחל בתכם הקטנה וכדי שלא יישאר אפילו פרט אחד לא מכוסה.

פעם שלישית ? למה ביטלתם ? אחרי כל ההו-הא ? כי לא קיבלתם התחייבות מפורשת בכתב של המשטרה שלא לבדוק רכבים ?

אפילו NYPD , עם ה-TO SERVE AND PROTECT , לא תיתן לכם התחייבות כזו.

כדי למנוע תהיות :

אם יש לך העתק תכתובת עם המשטרה - בו ביקשת מהם שלא להתנכל לכלי הרכב שיגיעו למפגש מכובד כזה שנערך בחסות ראש העיר , ושכל תכליתו לקדם את התרבות המוטורית , והתשובה שקיבלת הייתה : "NO WAY , אנחנו נבוא ונזמבר את כל מי שישתתף או יוציא את ראשו מהמחילה" - אנא הצג אותם בפנינו , ואני מתחייב בזאת קבל עם ועדה לצאת ולארגן עצומה נגד התנהגות ברוטאלית שכזו כולל לעמוד בצמתים וקניונים ולהחתים עוברים ושבים.

אבל אם אין לך כזה דבר , וכל ההחלטה מתבססת על חשש שאולי יקרה במקרה איזשהו מקרה שהמשטרה תעצור איזה מישהו שהחליט שהוא צריך לנסועכ ליד קניון "לב כרמאיל" על 150 קמ"ש כדי שכולם ישמעו את כל 714 הסוסים הפועמים מתחת למכסה המנוע שלו , אז תסלח לי על הנימה - אבל כל זה לא רציני.

אם אתה מצליח להרים הפקה מכובדת כזו ולרתום אליך את ראש העיר ולקבל אישור משטרה , ובסוף אתה מבטל כי אתה חושש מאפשרות קלושה שאיזה קצין צר מוחין יתעלל בבאים לכינוס - אז זה לא רציני.

אם קיבלת איומים כלשהם מהמשטרה ,שתף אותנו. קהילת חובבי הרכב באינטרנט מונה כמה אלפים טובים של אנשים . לא צריכה להיות בעייה להתארגן כראוי נגד כל איום כזה.יש לך כאן מספיק אנשים שמעורים בתקשורת , ואם צריך ניתן גם להתארגן בתביעה משפטית.

אבל לבוא ולהתחבא מאחורי רמזים ומילים גבוהות ? לא לעניין.

תגיד שמר , ניסיתה פעם לארגן משהו חוקי לטובת אחרים ללא תמורה ולא רק כתיבת הערות .

אגב אם תשתדל ברצינות תוכל גם להבין - משטרת ישראל למיטב ידיעתי פועלת עפ"י החוק ולכן איני מבין איך אתה מגיע למסקנה או לעצה ה"טובה" שאתה כביכול נותן, להתארגן בתביעה משפטית?

אגב, אנחנו לא שותפים בכלום לא בעשייה ולא בכישלון.

שיהיה לך חג שמח,

מריוס

פורסם

עזבו אתכם משטויות ותקיימו את האירוע ...

יש שמועות שהמשטרע עסוקה בלתפוס קיבוצניקים בני 80 על קטנועים ברחבי הקיבוץ (בחסות ערוץ 2) או טרקטוריסט על טרקטור משנות ה60 ללא רישיון (כבר 50 שנה בלי רישיון)

למפקד משטרת התנועה, אדון שחר איילון, תגיד - גמרת להוריד את כל החולירות מהכביש ולמנוע 500 הרוגים בשנה, שאתה מרשה לעצמך לשחק בקקה ???

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לא מריוס ,

אני טיפוס שלילי , וכל זמני מושקע בקטילת אחרים.

בכל זאת.

פעם אחת תן לי את הצ'אנס ושתף אותנו במידע הסודי שיש לך.

הבטחתי פעם אחת , ואני אומר זאת שוב.

אם יש נסיון התנכלות מצד גורם כלשהו - פרסם אותו בלי סיפורי אלף לילה ולילה , ואני (אני מניח שגם אחרים -אני מדבר רק בשם עצמי) אעשה כל שביכולתי (ומכיוון שאינך מכיר את יכולתי , תן לי את הצ'אנס האחד לפחות) כדי לסכל את המזימה שבעטייה נאלצת לבטל אירוע כזה.

אם לא הבנת עדיין - אני בעד האירוע , מאוד בעד האירוע. עד כדי כך שכבר החלתי במסע שכנועים משפחתי לבוא ולהשתתף ולו רק כדי להפגין נוכחות ולחוות את החוויה (גילוי נאות - לאשתי לא אכיפת כהוא זה מספורט מוטורי).

דווקא בגלל זה אני לא מבין את הביטול , בטח כאשר הוא בא תחת מעטה סודיות כזה.

עשו לכם ולקהילת חובבי הרכב עוול ? בוא ספר לנו עליו .נרים קול זעקה משותפת , נילחם נגד העוול יחד - יש כאן ובכל פורום רכב אפשרי אחר ברשת הישראלית במה מספיק מכובדת.

אבל לבוא ולהתבכיין בצורה שזה משתקף כאן עד כה (ולא מאוחר לשנות את זה) - זה פשוט לא לעניין.

אם לא הבנת עד עכשיו על מה יצא הקצף - צר לי , אולי מישהו אחר יוכל להסביר זאת טוב ממני.:?

פורסם
האמת, הבנתי את מריוס. אני מבין את החשש.

לא מדובר ב"עוד מפגש בפ"ת", אלא במפגש רציני שמאחד את רוב חובבי המוטוריקה בישראל.

החשש הוא, אם הבנתי נכון, שהנושא במשטרה לא נמצא בטיפול של איזה קצין זוטר, אלא עלה, כנראה, לטיפול ברמת ניצב. וכולנו יודעים כמה אלו אוהבים פירסום. ובפרט כשהם "נלחמים" בתאונות דרכים, לפחות כך זה נראה לציבור כשהוא רואה אימפרזות, בעלות מראה קרבי, נגררות אחר כבוד למגרשי חניה של המשטרה. אפשר לדמיין את הכותרת "המשטרה מקדימה תרופה למכה - ועוצרת את אותם "מועדים לפורענות".

אם מבין אותך, מריוס. אבל, אנא, תן לנו לעשות את החישוב לפני שאנחנו משתתפים באירוע מעין זה.

ולסיום, האם היה בידיכם "מידע מודיעיני" שהמשטרה מתכוננת להפוך את האירוע ל"טבח", כהגדרתך?

ראשית תודה על התיחסותך.

איני חוזר שוב על ההסבר שיתכן שלא מפורט מספיק.

באשר להחלטות כל אחד זכאי לעשות זאת לגביו אישית כאשר הכל קשור רק בו והוא אחראי לעצמו או כאשר הוא מארגן ארוע כלשהו ובמידה שהוא רואה לנכון-מסיבות יותר או פחות אוביקטיביות ,

במקרה הנדון המידע הועבר למנהלי המועדונים והם החליטו ולא הגיבו בניגוד להחלטתנו.

אגב גם אם לא היו מסכימים איתנו (היזמים) לגבי הביטול -היינו מבטלים(זכויות יזמים ומארגנים).

זה ענין של שיקול דעת ולדעתי כך צריך להיות.

מריוס

פורסם

זו הגישה הלעגנית שלך.

מאד, מאד, מאדמעציב. לא מכובד, לא רציני, לא לענין.

בכל מה שכתבת לא ראיתי ולו טיפה של פרגון - רק ניסוחים מעליבים.

אתה באמת חושב שמישהו מהמשטרה היה אומר "דרך אגב, אנחנו מתכוונים להציב בוחנים ביציאה מהאירוע", גם לו היה מתכוון לכך?

אז נכון שמריוס ואילן לא ממש התנסחו בצורה בהירה, אבל אפשר לתת טיפה קרדיט לשני אנשים שהשקיעו כל כך הרבה: הם כנראה ל-א היו מוותרים ככה סתם על האירוע בלי שיהיה להם חשש אמיתי שזה יהפוך לחגיגה תקשורתית של המשטרה.

אפשר לנחש שהם באו בשקט לקודקוד-שוטרים כזה או אחר ואמרו לו "שמע, בחייאת, אנחנו מארגנים כאן משהו יפה עם תמיכה של כל העולם ושכנתו. אולי תעלימו עין? תנו לנו כמה שעות של שקט, ככה, בהסכמה שקטה, בלחיצת יד".

כך או כך, אני שב ואומר: הגישה שלך זה בדיוק מה שמוציא את הרוח מהמפרשים לאנשים שמתאמצים ומשקיעים שלא על מנת לקבל תמורה. אתה לא יכול פעם אחת לשים את הרגשות האישיים שלך כלפי אדם זה או אחר?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

מריוס ,

אני נשבע לך בהן צדק , זה בניגוד לאיך שאמא שלי למדה אותי לדבר אל אנשים מבוגרים ממני , אבל .

זה נשמע לי כמו:

אוי אוי אוי , המשטרה לא הבטיחה לי

אוי אוי אוי , ביטלתי את האירוע

אוי אוי אוי, אני מפחד שיקחו לי את האוטו

אם יש לך חשד מבוסס להתנכלות מצד המשטרה - אנא העלה אותו כאן ונעשה את כל הרעש האפשרי בעולם כדי למחות על העוול הזה.זו הבטחה ממני בתואר אדם שאיכפת לו ממה שקורה כאן , בתור אחד שיודע להביע את דעתו ,ואולי גם בתור אחראי בפורום. יש כאן פגיעה בכל החרויות הבסיסיות שלנו כאנשים חופשיים.

אם אין לך כלום , או שיש לך רק השערות וחששות - אפשר לדעתי פשוט למחוק את כל השרשור הזה.

הרבה מהומה על לא דבר.

פורסם
זו הגישה הלעגנית שלך.

מאד, מאד, מאדמעציב. לא מכובד, לא רציני, לא לענין.

בכל מה שכתבת לא ראיתי ולו טיפה של פרגון - רק ניסוחים מעליבים.

אתה באמת חושב שמישהו מהמשטרה היה אומר "דרך אגב, אנחנו מתכוונים להציב בוחנים ביציאה מהאירוע", גם לו היה מתכוון לכך?

אז נכון שמריוס ואילן לא ממש התנסחו בצורה בהירה, אבל אפשר לתת טיפה קרדיט לשני אנשים שהשקיעו כל כך הרבה: הם כנראה ל-א היו מוותרים ככה סתם על האירוע בלי שיהיה להם חשש אמיתי שזה יהפוך לחגיגה תקשורתית של המשטרה.

אפשר לנחש שהם באו בשקט לקודקוד-שוטרים כזה או אחר ואמרו לו "שמע, בחייאת, אנחנו מארגנים כאן משהו יפה עם תמיכה של כל העולם ושכנתו. אולי תעלימו עין? תנו לנו כמה שעות של שקט, ככה, בהסכמה שקטה, בלחיצת יד".

כך או כך, אני שב ואומר: הגישה שלך זה בדיוק מה שמוציא את הרוח מהמפרשים לאנשים שמתאמצים ומשקיעים שלא על מנת לקבל תמורה. אתה לא יכול פעם אחת לשים את הרגשות האישיים שלך כלפי אדם זה או אחר?

טל

טל , הגישה שלי אינה לעגנית. היא עצבנית

אני אצטט לך מה כתבתי בפורום אחר לפני שראיתי את ההודעה הלא רצינית של שני החברים הללו :

מה בדבר לכתוב עצומה למשטרת ישראל שתפסיק את הרדיפה ?

אני יכול להתחיל לנסח משהו... :roll: XXX - יש מצב שאתה דואג להחתמות של אנשים אם ייצא ניסוח נורמלי ?

וגם :

הכל עניין של היענות.

משטרת ישראל סבורה שהלך הרוח בציבור הוא כזה שרוב האנשים מעוניינים להעיף את המכוניות הספורטיביות מהכביש. FACE IT. תוצאה של שטיפת מוח רבת שנים , וגם של ההתנהגות (של אחרים אבל גם שלנו. בדרגים הגבוהים , כאשר שוטר חושב על התחת שלו ועל מה שכדאי לו לעשות - הוא יעשה את מה שהוא יחשוב שירצה את רוב הציבור.

בעיניו חובבי המכוניות הם מיעוט קטן ותמהוני שצריך להגביל אותו ולמנוע ממנו להפריע לרוב הציבור.

אם אתה רוצה לשכנע אותו שמדובר בתופעה לא שולית ושאפשר אחרת - אתה חייב להראות לו כח וגודל .

אפשר בכמה דרכים . עצומה רצינית היא אחת מהן.

אתה לא חושב שהמשטרה תעצום את עיניה מלראות עבירות על החוק (ולא יעזור - רוב המכוניות כאן הן לא חוקיות ברמה כזו או אחרת , וכולנו עוברים על חוקי הנהיגה פה ושם) ?

מה דעתך על משתמשי הסמים הקלים ? כל עוד לא תיתפס עם כמות מסחרית , ולא תפריע לסביבה , לא ייכנסו בך - ואתה יודע את זה.

אני לא מקביל את מה שאנחנו עושים לשימוש בסמים - רק מנסה להראות שאם מספיק אנשים ירצו משהו - אפילו אם הוא בניגוד לחוק - המשטרה לא תפריע.

את כל זה כתבתי לפני ההודעה שהחלה את השרשור הזה.

בוא נתחיל מזה שאין לך שמץ של מושג מהו היחס שלי אל מריוס. מעולם לא פגשתי אותו ולא היה לי איתו ויכוח כלשהו באופן רציני.

אבל כאשר באים ועושים כזה רעש , ולא נותנים לנו להבין על מה ולמה , והכל נעשה בחדרי חדרים , בלי שחושפים בפנינו את הסיבה - אני לא יכול לקבל את זה.

באת - עשית מעשה , הרמת דבר עם פוטנציאל חיובי כ"כ , קיבלת היענות.

מה קרה ? למה צריך להסתיר ?

מישהו ארגן כאן מסיבת טראנס רוויית סמים ? למה צריך להחביא את העובדות.

אם יש לכם משהו ביד - בבקשה , בואו נאחד כולנו את השורה ונילחם במי שמנסה להתנכל לענף המוטורי. אם אין שום דבר פרט לחששות ופרי הדמיון - הכעס שלי הוא על חוסר הרצינות.

כתבתי כבר בשרשור מה אני מוכן לבוא ולעשות אם האיום אמיתי ,אני לא מתכונן לחזור על זה. אפשר לנסות אותי. לא איכזבתי יותר מדי אנשים בחיי. אפילו לא את אמא שלי (עד עכשיו לפחות , כלומר, עד שהיא תקרא את השרשור).

• תוכן חדש...