Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

רכב נכנס לי בדלת כאשר הדלת הייתה פתוחה,

לקחתי את הרכב לפחחות והם עשו עבודה מאוד יפה למעט זה שיש בחלק התחתון של הדלת סימנים של צבע נוזל (אני מצרף תמונה). 

אני רוצה להחזיר את הרכב לפחחות שיסדרו לי את זה, האם אתם יודעים מה זה דורש ? זה צביעה מחדש של כל הדלת ? או שיכולים לסדר את זה בצורה מקומית ? פשוט חושש שזה רק יהרוס יותר..

Screenshot_20201110-123158.jpg

עריכה אחרונה על ידי Shlomfix
פורסם

צביעה חובבנית. מריחות לכה/צבע עקב ריסוס לא אחיד. לך לצבעי שיבצע את הצביעה מחדש - הפעם דרוש עבודה יותר מקצועית.

יציעו לך שלייף סבון, תגיד בסדר -רק בתנאי שזה נעלם. אם לא? אתם צובעים מחדש ללא עלות. (עשיתי את זה כמה פעמים אף אחד לא הוציא הגה)

• אהבתי 1
פורסם

תודה רבה,

עשיתי את העבודה בפחחות של מוסך מורשה של טיוטה, ציפיתי שהם יהיו מקצועיים.

הייתי עמוס בעבודה ושלחתי את אבא שלי לקחת את הרכב והוא לא ראה את זה. כעיקרון השארנו למוסך צ'ק לביטחון (כעיקרון הנהג הפוגע צריך לשלם).מקווה שהם לא יעשו לי בעיות.

פורסם

מניסיוני המקומות האחרונים שיודעים לצבוע אלה המוסכים של היבואן. אין להם שום מושג בצביעה. (ברובם)

דווקא המקומות הכי מעופשים, מוציאים רכבים לתצוגה. 

הגישה שלך לא נכונה. הם לא יעשו בעיות כי הם חייבים לבצע את העבודה מחדש (אלה הפנים שלהם) אם תבוא אליהם בדרישה

לקבל צביעה ללא נזילות באופן ברור והחלטי. (ללא היסוס, כי זה מה שמגיע לך -לא פחות) 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 10.11.2020 בשעה 12:36, yogev20 כתב:

צביעה חובבנית. מריחות לכה/צבע עקב ריסוס לא אחיד. לך לצבעי שיבצע את הצביעה מחדש - הפעם דרוש עבודה יותר מקצועית.

יציעו לך שלייף סבון, תגיד בסדר -רק בתנאי שזה נעלם. אם לא? אתם צובעים מחדש ללא עלות. (עשיתי את זה כמה פעמים אף אחד לא הוציא הגה)

חזרתי היום לפחחות, המנהל אמר לי שזה סימני מריחה של לכה ולא של צבע ושזה יורד משיוף עם סבון, הגעתי אליו בצהריים והוא לא יכל לעשות לי את זה באותו רגע וביקש ממני להגיע שבוע הבא. האם באמת מריחות לכה אפשר לסדר עם שיוף סבון ?

פורסם

כתבתי מריחת צבע/לכה. אפשר לטשטש את זה עם שלייף סבון במידה וזה נעשה על ידי איש מקצוע שלא יחדור לצבע. (תלוי בכמה גורמים, במיוחד שכבת הצבע)

תעלה תמונה לאחר ביצוע התיקון ואתן לך חוות דעת. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...