Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן הגה לקיה ריו 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

הבוקר שהנעתי את הרכב (קיה ריו 2003 אוטומטית), שמתי קול חריקה בסיבוב ההגה. כיביתי אותו ופתחתי מכסה מנוע. שמן ההגה היה כמעט מרוקן. השארתי את הרכב בחניה כמובן. הרכב עבר טיפול באפריל, והם בדרך כלל ממלאים שמן הגה, אז אני חושד בנזילה, אבל מאחר והרכב ישן, אם הנזילה לא משמעותית, אני פשוט אדאג להוסיף שמן הגה כל כמה חודשים (רכב ישן). בדקתי בספר רכב איזה שמן הגה אני צריך. כתוב:

- נוזל הגה כוח: Dextron 2 II or M III

הבנתי קצת בחיפוש באינטרנט שהנוזל הזה  כבר לא קיים ורציתי לשאול מה לקנות בתור תחליף. אני לא צריך את הכי יקר, כי הרכב די מבוגר, אבל לא הייתי רוצה לקצר את החיים שלו עם שמן הגה רע מאוד.

תודה!

פורסם (נערך)

היי רועי, תודה על העזרה!

משהו כזה?

https://www.autodepot.co.il/wmnim-vtvspim/wmnim/wmn-gir-hgh/7832923.html

אני גר באזור יד חרוצים בתל-אביב אני אקפוץ ברגל (כי אני מניח שלא כדאי להזיז את הרכב), בתקווה יהיה אפשר למצוא כזה באחת החנויות שם (אם מישהו מכיר מקום, אשמח לשמוע).

אגב, באתר של אוטו דיפו, זה תחת שמן גיר. יצא לי לדבר עם חבר בקשר לזה, והוא ששמן גיר אוטומטי יתאים. שמן גיר ושמן הגה זה אותו סוג השמן?

ואני יכול פשוט להוסיף שמן? אני אנסה לשאוב עם מזרק את השמן שנשאר בקופסא, אבל ראיתי אנשים שממש מפרקים את הצינור כדי לרוקן את כל השמן.

עריכה: עכשיו אני רואה שהשמן באוטודיפו זה "קוסטל" ולא "קסטרול".

עריכה אחרונה על ידי SYpde
  • תוכן חדש...