Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IONIQ 2020 ביטול מע' לשמירת נתיב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

קבלתי רכב חדש IONIQ 2020 

אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך מנטרלים את מערכת לשמירת נתיב באופן קבוע 

מה שקורה עכשיו , בכל התנעה של הרכב המערכת דלוקה בDEFAULT וכל נסיעה צריך לבטל אותה.

ניסיתי גם דרך מחשב דרך לבטל אבל זה חוזר עם התנעה....

אשמח לעזרתכם,

תודה

פורסם

אכן הלכתי והוצאתי את ספר הרכב, 

לא מופיעה שם איך מנטטרלים את המערכת באופן קבוע. הפוך רשום שזה מוגדר מראש כמופעל. 

יש פתרון לדבר הזה? 

Screenshot_20201016-102631_Drive.jpg

פורסם

אני גם מחפש פתרון לנושא ה LKA.

הסיבה שלי לפחות היא שה LKA מתייחס אלייך כמו כדור פינגפונג וזה ממש מטריד, גם שאתה מנמיך את עוצמת התגובה ל SLOW זה עדיין מפריע בזמן נהיגה. 

אני אישית לא רוצה לבטל אלא להעביר למצב של LDW באופן קבוע בו חיווי קולי ונורות בלבד.

הבעיה שזה חוזר למצב LKA בכל פעם שמדליקים את הרכב.

לכבות זו לא בעיה, יש כפתור מצד שמאל לחיצה עליו וזה מצב OFF, אבל זה דורש ממך לעשות זאת בכל פעם שתדליק את הרכב.

קראתי כבר שכן ניתן לשנות באופן קבוע אבל אני לא מצליח למצוא את ההודעה הזו בשום מקום.

פורסם
לפני 19 שעות, yossizakin כתב:

מעניין גם לשמוע למה אתה רוצה לבטל את מערכת הבטיחות הזאת בכלל?

הי

מערכת הנ"ל מהבדיל לדגם הקודם ,יותר אגרסיבית . יש מצבים שאתה ממש נלחם עם ההגה.

כמערכת עזר היא סבבה , אך בזמן שאני רוצה (כביש 6 או כל כביש מהיר ) בכבישים בין עירוניים זה ממש מעיק .

שורה תחתונה , ההגה צריך להיות בידיים שלי .זו דעתי

לפני 14 שעות, idan766 כתב:

אני גם מחפש פתרון לנושא ה LKA.

הסיבה שלי לפחות היא שה LKA מתייחס אלייך כמו כדור פינגפונג וזה ממש מטריד, גם שאתה מנמיך את עוצמת התגובה ל SLOW זה עדיין מפריע בזמן נהיגה. 

אני אישית לא רוצה לבטל אלא להעביר למצב של LDW באופן קבוע בו חיווי קולי ונורות בלבד.

הבעיה שזה חוזר למצב LKA בכל פעם שמדליקים את הרכב.

לכבות זו לא בעיה, יש כפתור מצד שמאל לחיצה עליו וזה מצב OFF, אבל זה דורש ממך לעשות זאת בכל פעם שתדליק את הרכב.

קראתי כבר שכן ניתן לשנות באופן קבוע אבל אני לא מצליח למצוא את ההודעה הזו בשום מקום.

היי,

אם תמצא אשמח ואודה לך לשיתוף .

• אהבתי 1
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 18.10.2020 בשעה 11:25, dima6920 כתב:

הי

מערכת הנ"ל מהבדיל לדגם הקודם ,יותר אגרסיבית . יש מצבים שאתה ממש נלחם עם ההגה.

כמערכת עזר היא סבבה , אך בזמן שאני רוצה (כביש 6 או כל כביש מהיר ) בכבישים בין עירוניים זה ממש מעיק .

שורה תחתונה , ההגה צריך להיות בידיים שלי .זו דעתי

היי,

אם תמצא אשמח ואודה לך לשיתוף .

מסכים. האם מצאת פיתרון קבוע?

• תוכן חדש...