Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי דייהטסו סיריון והצריכת דלק שלו ממש גבוהה גם בעיר וגם מחוץ לעיר בערך 1 ל10 במשולב ו1 ל8 בתוך העיר רציתי לדעת מה צריך לעשות ואיזה טיפולים כדי להוריד את הצריכה דרך אגב במחשב של הרחב זה מראה על צריכה של 9.3 ל100 

נ.ב שאני מתחיל נסיעה יש לרכב קצת משיכה עד שהוא נותן את הגז האם זה תקין וכן כשמגיע למהירות 80 אז הסלד עולה עד שהוא תופס את ההילוך 

פורסם

הייתי מתחיל קודם מניקוי בית מצערת. לקרוב משפחה שלי הייתה כזאת, וזה שיפר לו במשהו את צריכת הדלק. 

הרכב אצלו אפילו גמגם טיפה בסר"ק, וגם הוציא עשן שחור בתחילת הנסיעה.

מתי הוחלף פילטר האוויר ברכב לאחרונה?

לפי מה שאתה מתאר, יש בעיה נוספת בגיר. הוא מתחיל "להחליק" בהעברת ההילוכים. 

תבדוק מפלס שמן גיר. הידית נמצאת בצד ימין, באיזור המצבר, טיפה למטה. הבדיקה היא, עם מנוע עובד, וחם אחרי נסיעה.

תבדוק גם את הצבע שלו. הוא צריך להיות אדום. תבדוק גם נזילות על הרצפה.

אם חסר, אתה יכול למלא מאותו פתח, עם משפך בעל פייה צרה.

אם הצבע שלו חום כהה, יש להחליף אותו.

כמה ק"ם עבר הרכב?

• תוכן חדש...