Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה כאן בפורום גם קישור לסרטו בקרות ממצה על המצלמה, אהבתי את הפלט של המצלמה.

אך לדעתי זה חיסרון שלא יודעים לאן בדיוק המצלמה מכוונת ומה היא מצלמת, דבר שני שאם אתה רוצה להוכיח למישהו (שוטר) מה מצולם אתה לא יכול בגלל שאין לה מסך.

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא ממש מדויק לגבי הכיוון שלה, פעם אחת מכוונים אותה בעזרת חיבור למחשב ומוודאים שהיא מכוונת, מחזקים את ההברגות של הזרוע וזהו, זה לא אמור לזוז. גם אם היא זזה ניתן לראות זאת בעיניים ולכוון אותה קדימה וישר.

מבחינת להראות לשוטר, לא יודע עד כמה זה קריטי, מקסימום קיבלת דו"ח, מגיעים עם הצילום לתחנת משטרה וזהו. אגב, אם אתה מאוד מאוד רוצה להראות לשוטר את הצילום, אפשר להוציא את כרטיס הזיכרון מהמצלמה, להכניס את הכרטיס לסמרטפון (במקרה שלי סמסונג S2) ולראות את הקבצים.

דבר נוסף שהוא יתרון, בגלל הגודל שלה אפשר להשתמש בה כ Action cam, להצמיד אותה לקסדה, אופניים או כל דבר אחר שעולה לך בראש.

פורסם

אז זהו, לגבי החום, אני לא בטוח שכדאי להשאיר אף מצלמה בשמש צהריים ישירה בקיץ ישראלי. רוב הזמן היא תהיה ברכב כיוון שבעבודה אני בחניון תת קרקעי ובבית יש לי צל, במידה ואחנה במקום מועד לפורענות אוציא אותה.

פורסם

יפה מאוד ! תודה על השיתוף.

עושה חשק לשדרג את הdvr037 הנאמנה שלי.

למרות שהחיסרון במסך קצת מפריע, כי אם עוצר אותי שוטר, אני רוצה לסובב את המצלמה שתצלם אותי ואת החלון, ואז צריך לסובב בחזרה ולכוון שוב.

אבל בסך הכל נראה שמדובר במצלמה מצויינת.

!AWDSOME

פורסם

מספר שאלות ברשותך,

קודם כל תתחדש :) התקנה יפה..

1. אשמח לדעת כמה זמן היא יכולה לצלם רצוף עד שמתחילה לגמגם בגלל החום שנצבר בה אם בכלל

2. סה"כ עם כל האביזרים היא עלתה לך 78$?

3. כמה מגה לדקה היא תופסת באיכות הגבוהה ביותר?

פורסם

richrach, תוכל לקרוא בפורום הזה כדי לקבל יותר מידע. זה פורום של טיסנים, האנשים שם מרכיבים מצלמות על המטוסים שלהם ומשדרים את התמונות אליהם לקרקע, לא נתקלתי שם באנשים שהתלוננו על בעיות בעקבות חימום, כן אמרו שה HEAT SINKS מתחממים מאוד, אבל לשם כך יש HEAT SINK.

כן, המצלמה פלוס כל האביזרים עלתה לי 78$ בערך. לגבי גודל הקבצים, לא יצא לי עדיין לבדוק, אבל באתר הזה רשום שבאיכות 1080P (לא יודע אם זה על HIGH BITRATE) הקובץ יהיה כ 120MB לדקה.

פורסם
richrach, תוכל לקרוא בפורום הזה כדי לקבל יותר מידע. זה פורום של טיסנים, האנשים שם מרכיבים מצלמות על המטוסים שלהם ומשדרים את התמונות אליהם לקרקע, לא נתקלתי שם באנשים שהתלוננו על בעיות בעקבות חימום, כן אמרו שה HEAT SINKS מתחממים מאוד, אבל לשם כך יש HEAT SINK.

כן, המצלמה פלוס כל האביזרים עלתה לי 78$ בערך. לגבי גודל הקבצים, לא יצא לי עדיין לבדוק, אבל באתר הזה רשום שבאיכות 1080P (לא יודע אם זה על HIGH BITRATE) הקובץ יהיה כ 120MB לדקה.

למה זה? למה אני יכול להוריד סט באורך של שעתיים בגודל 8 גיגה והוא יהיה הרבה יותר איכותי מכל מצלמת רכב ואורך כזה במצלמה יהיה 12++ גיגה?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני הלכתי לפי המלצתו של misterb

גם לי היה חשוב שתהיה קטנה כמה שיותר, לא להרגיש אותה.

ללא זרוע ואקום, ללא כבלים רופפים וכו', שתהיה מחוברת קבוע.

אני גם לא רואה שום עניין להתעסק איתה יותר מידי, היא רק למקרה ויקרה משהו.

כך שבאופן עקרוני אני מעדיף שלא היה בה שימוש:|

הרכבתי אותה מאחורי המראה (שוב כדי לראות אותה כמה שפחות)

הרשת שעל השימשה לא מגיעה כך במקור, את זה אני הדבקתי כדי לסגור את הרווח בין שני הסוככים של השמש (מאוד שימושי)

כך שלא היה לי בעיה לחתוך, תמיד ניתן להחליף.

בהתחלה עשיתי פתח מאוד קטן אבל למצלמה עדשה מאוד רחבה (היא עוד מותקנת יחסית קרוב לחלון, גם בגלל שאין זרוע וגם בגלל שהחלון בזיות די ישרה) כך שהיה הרבה שטח מת בגלל הרשת.

ובסוף הרכבתי את המצלמה למסך (בחיבור המצלמת רוורס של הדבל דין) ותוך כדי חתכתי את הרשת כדי להגיעה למצב שאני חותך כמה שפחות.

התקנה מאוד פשוטה, התחברתי לשקעה המצת, מאחורי הקונסולה המרכזית.

לרכב יש שני שקעים למצת מקוריים בקונסולה המרכזית אבל אני לא אוהב לראות כבלים זרוקים סתם כך.

בשורה התחתונה, מבחינתי היא עונה בדיוק על הדרישות.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

פורסם

קניתי את הDVR-207 המפורסמת. איך מגדירים שתקליט אוטומטית בכל פתיחה של הסוויץ' ?

לפעמים גם בלחיצה על הכפתור הקלטה היא לא מתחילה להקליט.

האם ישנם בעיות תאימות עם כל מיני סוגי כרטיסים ?

נקנה כרטיס חדש של סיליקון פאוור קלאסס 10 והמצלמה כל הזמן דורשת לפרמט אותו ולפעמים היא רושמת שאין כרטיס.

עם כרטיס אחר של סאן דיסק קלאסס 4 אין את השגיאה של הפרומט הכרטיס והוא כל הזמן מזוהה.

פורסם
מעניין??

הרשת טבועה בתוך הזכוכית או שהיא חיצונית

כלומר, שאתה מעביר את היד אתה מרגיש חספוס?

הרשת חיצונית, כשנוגעים בשמשה מבפנים מרגישים אותה, מרגישים את החספוס שאתה מדבר עליו.

קניתי את הDVR-207 המפורסמת. איך מגדירים שתקליט אוטומטית בכל פתיחה של הסוויץ' ?

לפעמים גם בלחיצה על הכפתור הקלטה היא לא מתחילה להקליט.

האם ישנם בעיות תאימות עם כל מיני סוגי כרטיסים ?

נקנה כרטיס חדש של סיליקון פאוור קלאסס 10 והמצלמה כל הזמן דורשת לפרמט אותו ולפעמים היא רושמת שאין כרטיס.

עם כרטיס אחר של סאן דיסק קלאסס 4 אין את השגיאה של הפרומט הכרטיס והוא כל הזמן מזוהה.

המצלמה אמורה להקליט אוטומטית בכל פעם כשאתה מחבר לה מתח (שקע מצת). לא זוכר שהגדרתי לה דבר כזה, אבל תנסה לכבות את האופציה של חיישן תנועה ולבדוק את הנושא שוב, בפורמים בחו"ל טוענים שזאת הבעיה.

אני משתמש בכרטיס זיכרון שמצאתי זרוק בבית מלפני 6 שנים, סה"כ 2GB ואין שום בעיה מבחינה טכנית, הבעיה היחידה היא שאני נאלץ להקליט באיכות ירודה בגלל שאין מקום על הכרטיס. הייתי בקרביץ והם רוצים 150 ש"ח (140 ש"ח אחרי מיקוח קצר) על כרטיס קלאס 10 של סאנדיסק 32 ג"ב, אבל זה עדיין יקר (או שלא?).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...