Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע כל קומפוננט שתרצה לנצל אותו כמו שצריך ויתן לך תפוקה טובה יהיה חייב בהגברה בריאה שתתאים לו וכך תנצל אותו הכי טוב שאפשר.

לירן

פורסם

שמע מה הקטע גם במגבר שבמגבר יש לך קרוסאובר שאתה יכול לסנן את הצלילים הנמוכים וככה אתה תשמע גם יפה אני הייתי איזה שנה עם קומפוננט בלי מגבר לקדמיים אחריי ששמתי אתה לא יודע איזה הבדל זה שמיים וארץ

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מומלץ ואף רצוי.

אם לא ידעת...הרדיו דיסק כאשר הוא מגיע לתפוקתו המיירבית (22WRMS+-)

הוא מעוות את הצליל ב10%. (THD) לכן מגבר שיפיק 60WRMS הוא יפיק אותו בעיוות נמוך,

וגם תשמע איכותי וחזק יותר.

תמיר

פורסם

אם לא ידעת...

הרדיו דיסק כאשר הוא מגיע לתפוקתו המיירבית (22WRMS+-)

הוא מעוות את הצליל ב10%.

אחי, אתה אופטימי:wink:

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

תעשו סדר סדר בדברים..

תמיר אתה טוען לאחוז עיוות של 0.10% ?

ואתה שלומי ל10% ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא טוען, אני מציב עובדה. איפה ראיתה שרשמתי 0.10% ואם אני רושם את זה אז כבר אני רשום 0.1%. בתפוקה מקסימלית כ10% עיוות.

http://www.st.com/stonline/books/pdf/docs/6886.pdf

זה הרכיב של רוב המכשירים שרשום עלייהם 50X4.

תמיר

פורסם

עובדות אתה עדיין לא תציב .... בכל אופן לפחות זה מה שאני ושלומי הבנו מדברייך.

0.10% , תודה על התיקון :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ויש רדיו דיסקים עם יותר מ22RMS למרות שזה המון בשביל רדיו דיסק ולמה הוא לא יכול להציב עובדות אם זה בדוק ?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי אני חושב שאני פשוט אשתדל להתעלם מדברייך לעת עתה :)

כשיהיו לך דברים יותר בוגרים להפנות אלי.. תרגיש חופשי.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...