Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי בדיקה של מאזדה 3 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מצאתי רכב מטרייד מוביל מאזדה 3 הצאבק 2015 עם 102 אלף קילומטר עשיתי את הבדיקה במכון שאני בחרתי בקומפיוטסט בראשון לפי מה שניראה הרכב עבר תאונה קטנה

איך הבדיקה לפי דעתכם ?

אגב המוכר התחייב על מנוע גיר ושלדה

והבוחן אמר שאין פגיעה בשילדה כלל 

עורך_התמונות_YiPSnY.png

20201004_135708.jpg

פורסם

אכן אין משהו חריג בסעיף התאונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מבחינת שלדה אין פה פגיעה בשלדה, הרכב כן חטף מכה מאחור שכנראה גרמה לירידת ערך, תנסה לבקש דוח שמאי, מניח שלא יהיה לטרייד אין. תוכל לבצע בדיקה באתר מרכז הסליקה של חברות הביטוח.

לגבי שאר הסעיפים, יש בלאי שצריך לסדר, בקש מטרייד מוביל להוציא לך ואוצ'ר לתיקון כל הריג'קטים. 

סהכ במידה ואין פה מחיר ממש טוב, לא רואה שום דבר מיוחד בנתונים, הקמ גבוה יחסית, יש תיקון תאונה, לא מעט בלאי, לא הרכב הכי שמור שיש. 

בסוף הכל עניין של מחיר.

אגב, המחיר של הביטוח יקר, במידה ואין לך תביעות ואתה לא נהג צעיר/חדש אין לי ספק שתצליח להשיג מחיר טוב יותר.

עריכה אחרונה על ידי daniel204

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, daniel204 כתב:

מבחינת שלדה אין פה פגיעה בשלדה, הרכב כן חטף מכה מאחור שכנראה גרמה לירידת ערך, תנסה לבקש דוח שמאי, מניח שלא יהיה לטרייד אין. תוכל לבצע בדיקה באתר מרכז הסליקה של חברות הביטוח.

לגבי שאר הסעיפים, יש בלאי שצריך לסדר, בקש מטרייד מוביל להוציא לך ואוצ'ר לתיקון כל הריג'קטים. 

סהכ במידה ואין פה מחיר ממש טוב, לא רואה שום דבר מיוחד בנתונים, הקמ גבוה יחסית, יש תיקון תאונה, לא מעט בלאי, לא הרכב הכי שמור שיש. 

בסוף הכל עניין של מחיר.

אגב, המחיר של הביטוח יקר, במידה ואין לך תביעות ואתה לא נהג צעיר/חדש אין לי ספק שתצליח להשיג מחיר טוב יותר.

תודה רבה על המענה המחיר שהשגתי על הרכב הצלחתי להוציא אותם ב54 אלף והקמ יחסית ל5 שנים הוא יחסית בסדר לעומת רכבים אחרים שראיתי שמוכרים בשנתונים כאלה 120k ויותר ןהביטוח יצא לי 5700 בגלל שאני נהג צעיר אז מבחינתי זה בסדר המחיר

לעומת חברות ביטוח  אחרות שרצו 8000

ומעלה ולגבי הבלאי הם מסדרים לי כמובן וגם ישלי אחריות על גיר מנוע לשנה שזה עוד תוספת של 700 שקל 

עריכה אחרונה על ידי Ariel323
פורסם
לפני 9 שעות, daniel204 כתב:

בסוף הכל עניין של מחיר.

קילומטראג' של 20K בשנה זה ממש לא גבוה, זה ממוצע ולא גבוה.

פורסם

מהמחיר אני מבין שמדובר על מאזדה 3 מנוע 1500. 

לא רוצה להתקטנן אבל ממוצע קמ לרכב פרטי עומד עם 17,000 קמ בשנה. 

20,000 קמ בשנה זה מעט גבוה וברכב נפוץ לא מאוד קשה למצוא רכבים עם ממוצע סביב 15,000 קמ בשנה. 

סהכ נשמע עסקה בסדר, אני לא מכיר מן הסתם את שאר הפרטים כמו מקוריות, היסטוריית טיפולים וכו'. 

תוודא שמטפלים לך בכל הריג'קטים ושיהיה בהצלחה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 4 שעות, wildlands2019 כתב:

קילומטראג' של 20K בשנה זה ממש לא גבוה, זה ממוצע ולא גבוה.

ביחס לרכב פרטי זה קצת מעל הממוצע. למיטב זכרוני הממוצע היה 16,100 או משהו בקירוב אבל ניחא, שלא יטריד אותך.

לפות"ש זה: אין פה פגיעה בשילדה אבל יש מכה מסוימת שהיא לא קטנה, תבדוק במסלקה לגבי מהותה. אני מאמין כפי שציינו לפני שהיא גרמה לירידת ערך. הרכב מצריך יישור קו מסוים  קח את זה בחשבון. אל תחסוך בצמיגים או היבטים כמו דוושת בלם יורדת, זה יכול להעיד אולי על משאבת בלם עייפה או אויר במערכת. אני לא יודע מה הבעלות הקודמת של הרכב, רמת האבזור שלו או המחירון שלו אבל תנסה לקזז את זה איתם או שהם יתקנו לך את זה עם תיעוד ואחריות. ולא פחות חשוב תבדוק תיעוד טיפולים!!!

פורסם

ההבדל בין ה17.5 בשנה לבין ה20 זה 200 ק"מ בחודש, כן זה טיפה יותר מהממוצע אך לא חושב שזה הופך אותו לקילומטראג' גבוהה יחסית, בואו הרכב לא טען 140K ב5 שנים האלה.

רכב עם קילומטא'ג נמוך או ממוצע לא יימכר ב54בוודאות, לאחי יש מאזדה 3 2014 קומפורט עם פחות מ50K, ואם הוא ימכור אותה זה לא יהיה במחיר הזה, כך שצריך לקחת את זה בחשבון.

פות"ש יש ברכב במלאי לא קטן, שבספיריט שאני מכרתי לא היו כאלה, כם נמכרה בזמנו עם 100K ק"מ, מציע לך לנסוע למוסך מאזדה לבדוק עלות תיקון לפני שאתה סוגר עסקה.

• תוכן חדש...