Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר dct רנו קליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, מתלבט בקניית רכב רנו קליאו 2015.

מכיר קצת את עניין הגירים הרובוטיים ויודע שהם לא הכי אמינים, האם הייתם ממליצים על הגיר של רנו?

פורסם

מה תוואי הנסיעה שלך?
אם הרוב בכבישים פתוחים ובמישור, אפשר לשקול.
לעיר עם פקקים/ עליות פחות מומלץ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אופי הנסיעה משולב, 70-30 לטובת העירוני, אני כרגע עם סקודה פאביה וכנל לגבי שאר המשפחה, כולם עם גירי DSG ויודעים להתנהל איתו, את הקליאו אני מחפש בשביל חברה שלי, אלמד אותה את נק׳ החולשה של הגיר, השאלה היא האם גם הdct של רנו מתנהג כמו הDSG מבחינת הנקודות החלשות.

פורסם

לדעתי עדיף 208 אוטומטית 1.2 טורבו בנזין, עם תשומת לב לרצועת טיימינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגיר יש מחלה בדמות מח גיר, כך שהוא לא יותר אמין מה dsg.

כמו כן הוא פחות חלק מאשר dsg.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כאשר אומרים שגיר בעייתי, זה נכון גם לרכב חדש ( קליאו) שמחליפים כל 3,5 שנים?

הייתיה לי קליאו חדשה מ 2014 עד 2017. לא הייתה שום בעיה בגיר.

עכשין רוצה שוב לקנות קליאו חדשה. 

צריך לדאוג?

פורסם

בקליאו החדשה יש גיר ומנוע שונים שטרם הוכיחו עצמם.

כמו כן נוספה אופציה עם גיר רציף למי שחושש מהגיר הרובוטי, עם מנוע טורבו חלש יותר. 

פורסם (נערך)

הכל כתוב במפרט שם.

אתה לא יכול לבחור סוג של גיר.

הRS מגיעה רק עם ה1.3 טורבו משודך לגיר כפול מצמדים.

רמת גימור נמוכה יותר מגיעה או עם אותו שילוב גיר מנוע (internse) , או עם 1 ליטר טורבו משודך לגיר רציף שכנראה מיועד לליסינג (zen). 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

קשה לומר מי יותר אמין, אנחנו שומעים פחות כן גם הרבה פחות רכבים עם הגור הזה נמכרים לעומת רכבים עם dsg, אכן יש תקלות, יש אפילו פה בפורום פוסט בנושא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיר הרציף הוא של Jatco,  שמייצרת את כל הגירים של ניסן. לגירים האלו היסטוריה בעייתית, ועלויות תיקון של גיר רציף הרבה יותר יקרות מגיר רובוטי. 

הגיר הרובוטי של הקליאו הקודמת פחות מוצלח מה-DSG בכל האספקטים, אך לקליאו החדשה עם מנוע 1.3 גיר רובוטי חדש. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

זה גיר גרוע גם בלי קשר לאמינותו שמוטלת בספק. הוא איטי, ההילוכים קצרים מדיי, יש לו השתהות מעצבנת ומסוכנת והוא לא נעים בכלל.

אם הייתי צריך לבחור בין השניים הייתי בוחר בdsg למרות הכל.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• תוכן חדש...