Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי!

אני רוצה להביא עכשיו רכב לאחר הצבא. 

כרגע יש לי רשיון לאוטומט ומתכוון להשלים לידני.

עכשיו בדקתי ומצאתי פלסווגן פולו 1.2 ידני ולדעתי זו האפשרות הכי טובה.

מה דעתכם לגבי הרכב הזה והאם יש משהו שיותר טוב ?

התקציב המוערך : 30K-40K

תודה

עריכה אחרונה על ידי wolfson10
פורסם

מה הדרישות שלך? הפולו 1.2 נותנת תמורה טובה מבחינת ביצועים ואיכות פנים, לא יודע איזה שנתון נכנס בתקציב אבל עדיף לשאוף ל13 14 ומעלה לאחר מתיחת פנים. 

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך. 

הגיר הידני של פולקסווגן מדויק יחסית. בשנתון 14 אתה מקבל את מתיחת הפנים , בלי מחלות הילדות של המנוע, אך בניגוד לשנתונים הראשונים יש צורך בטיימינג כל כמה שנים. 

אם אני זוכר נכון אז לאחר מתיחת הפנים גם הוסיפו עוד אבזור בסיס שהיה חסר גם לפני בכל הגרסאות של הפולו. 

אם תנהג בצורה חסכונית הרכב יהיה חסכוני, אם יש לך רגל כבדה הצריכה תעלה בהתאם. אני הצלחתי להוציא מפולו 1.2 אוטומטית  1-16 משולב. 

פורסם

מבחינת מנועי טורבו בסופרמיני עממיות , הואגיות מובילות באותם שנים. איביזה או פאביה יכולות גם לבוא בחשבון, רק קח בחשבון שהדור הנוכחי של הפאביה שהחל להמכר באמצע 2015 מגיע ללא אבזור (ברמה קיצונית) בגרסה הידנית). 

חוץ מזה עולות לי לראש הקליאו הידנית, אך המנוע שלה קטן וחלש יותר בהשוואה ל1.2 TSI , מאידך לדעתי היא מהנה יותר לנהיגה. 

יש סיטרואן DS3 , עם 1.6 ו156 כ"ס אך המנוע הזה לא שיא האמינות ודורש אחזקה קפדנית יותר. 

פורסם

פחות מתחבר לרכבים שציינת במיוחד לצרפתיים.

אני אוהב את הפולו מבחינה חיצונית וגם לפי המנוע שלא רע.

מומלץ להביא ?

פורסם

אם יש לך איך להביא בטח, להביא זה הכי טוב.

אם אתה צריך לקנות אני גם ממליץ, מדובר באחלה דגם ואחלה תיבת הילוכים.

• רעיון טוב! 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...