Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לקנות אוטו יחסית נורמלי ב 6000 ש"ח - פונטו גרנדה, פנדה, פוקוס דור 2 או יונדאי גטס מהמודלים המאוחרים אם רוצים אוטומטי וזה לא יהיה אוטו של 20 שנה על הכביש אלא 10-12.

כמו שאמר המגיב מעלי, על מנת לבחור ולתחזק רכב כזה בלי לפשוט את הרגל חייב לפחות יידע בסיסי במכונאות, את הידע אפשר לרכוש תוך כדי.

אם מתכוונים את כל התיקונים והתחזוקה לבצע במוסך, עדיף להגדיל את התקציב לכיוון 20-30 אלף.

פורסם

אני מחזיק כבר 4 שנים רכב שנת 2002,מיצובישי גאלאנט:)
לרכב היו תקופות שהצריכו מוסך מעבר לטיפולים שוטפים, ואפילו חלק מהתקלות היו כאב ראש רציני, למציאתם (עלו כמה שאלות בפורום)
ויש לי רכב קצת יותר מודרני, בחישוב גס שעשיתי בסוף שנת 2019, עקב ירידת הערך של הרכב המודרני היה יקר יותר לתחזוקה.
בכל מקרה הגאלנט עושה את העבודה, גם אם מדי פעם דורשת תיקון..
כמובן עם אתה בעל ידע מכאני אתה יכול להוזיל משמעותית את התיקונים..

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

פורסם

בערך כולם ניסו להגיד את זה, אבל לא נראה שהמסר עובר: אין כל כך דגמים "בסדר" במחיר הזה. זה תלוי באיך הרכב הספציפי תוחזק וננהג, ובהרבה מזל.

פוקוס דור 2 (2005-2011) נחשבת אמינה, אפשר גם לחפש אימפרזה, לנסר (קלאסיק), מאזדה 3. אופציה שכבר עלתה פה: סיטרואן C4, יש המון למכירה חדשות יחסית בתקציב נמוך, ומעט מאוד קונים, אולי תוכל למצוא רכב יחסית חדש (2009-2010) במצב סביר. מכל אלו, צריך לחפש (די בפינצטה) את הרכב הספציפי שתוחזק בקפדנות ולא נסע עד הירח וחזרה עם דוושת גז צמודה לרצפה.

יש לך תקציב תחזוקה למה שלא תקנה?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הרכב לא מאוד חסכוני, ויש לבדוק את מצב הגיר. (כ-4000 ש"ח החלפת גיר).

מאידך מדובר ברכב רחב ויציב, מהנה לנהיגה, חשיקולך.

פורסם

ידידה מהעבודה מחזיקה כזה רכב כבר מספר שנים, סך הכול מגלה אמינות טובה, אבל בכול זאת מדובר על רכב ישן ויש פה ושם דברים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצאת אקזמפלר ספציפי ? יחסית ל1.6 אוטומטית 4 הילוכים היא אכן חסכונית.

לי יש את אחותה ניסאן נוט והיא חסכונית ב15% בדלק לעומת מאזדה 3 2005 שגם ברשותי.

אך בתקציב הזה הדלק היא בעייתך האחרונה .

מה שמצאת , טופלה באופן סדיר ? 

הרכב אכן ידוע כאמין מאוד. 

לאחי יש ניסאן נוט שעברה את ה200000 ונוסעת ללא הפסקה

פורסם (נערך)

בהתחשב בכל מה שאמרו לך,

צודקים, אבל גם אתה צודק... 😎

הנה, כאן בפורום, טרי משלשום:

אמור להיות אמין ויעיל ביחס לתקציב.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי ETStudio

הדרך עצמה היא היעד.