Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לליאור ולנתי מאן 007 שלום רב!

כאשר אתה נמצא בביתך , בחוג משפחתך, זכותך לדבר ולהתבטא, באיזה אופן שתבחר, בשפת רחוב, או בשפה תרבותית!

אך כאשר אתה נמצא בחברה,ובעיקר בפורום אשר פתוח לקהל הרחב, זכותם של מנהלי הפורום,

לקבוע כללי התנהגות וכתיבה נאותים בפורום, ואשר חובת חברי הפורום להתהג לפי כללים אלה!!

זכותו שכל מי שלא מוצא חן בעיניו כללים אלה , לפרוש מהפורום!

אך כללים אלה , הם חובה כדי להתוות,סגנון דיבור וכתיבה של אנשים תרבותים, אשר

חיים בחברה מתוקנת ולא בג"ונגל!

בברכה

ובהבנה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דווקא שהייתי טירון חדש בפורום הייתי גם מדבר בשפה כזו..ההערות ו"אבא שמר" שחינך אותי בהחלט עזרו לי ללמוד להתבטא כמו שצריך בכתב ..אני חייב תודה לפורום הזה ולשמר שהעניש אותי בעבר מתי שהיה צריך.

כיום אני לא חוזר על אותן טעויות כתיב כמו בעבר.

תודה

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

איומים זה דרך טובה ליצור קשר עם מנהלי הפורום. הרבה יותר טובה מהודעה פרטית.

אני חושב שההערה של המנהלים באה בעקבות העובדה שלא קראת את כללי הפורום.

ברשותך, אצטט את כלל מס' 1 בפורום:

1. אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום.

שוב - אם אתם חושבים שמחקו לכם הודעה, שרשור או כל דבר אחר - אין לפרסם

על כך בפורום עצמו, אבל ניתן כמובן לפנות אל מנהלי אותו פורום בה"פ. שימו לב שהודעות

בד"כ לא נמחקות "סתם ככה" - קחו לעצמכם מספר רגעים לחשוב על תוכן ההודעה, כנראה

שהיה בו משהו שהביא למחיקתה. לסיכום: "מי מחק לי את ההודעה למה איפה כיצד מתי אני רוצה את אמא" - רק בה"פ.

אני מקווה שיתנו לך הזדמנות להתנצל, ולא יחסמו אותך במיידי.

פורסם
"1. אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום". אני חושב שזה אמור ללכת ב-2 הכיוונים, בצורה הדדית. (אם למנהל הפורום יש בעיה איתו שירשום לו בהודעה פרטית, במיוחד אם הוא חדש בפורום. אם היה ותיק מילא).

ליאור

סעיף 1 זה בדיוק מה שאתה עובר עליו ב7 הודעותיך האחרונות...

בדיחי. תיהיה לי בריא אתה חייב להתחיל לז***

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

שלום.

לא קראת את הכללים וגם התעלמת מהם באופן מכוון ובצורה מזלזלת מתי שמשתמשים באתר הפנו אותך אליהם, יש לך תלונות אתה מוזמן להעלות אותן אל הכתב בהודעה פרטית ולקבל תשובה עניינית והוגנת ככל האפשר.

שרשור זה ננעל ואני גם הולך לנקות כל הודעה והודעה מתוכו שלא עונה על כללי הפורום ובמקביל גם הודעות שהן תגובות להודעות מסוג זה ועם אותם המשתמשים שהפנו את הכותבים לכללים הסליחה.

במידה ותחליט להתעלם להבא מן הכללים או לכתוב בלשון עילגת במיוחד, יבצעו מנהלי הפורום את המתבקש מאליו ואכן ימשיכו לשמור על רמת התבטאות נאותה, גם אם זה אומר שההודעות שלך יערכו או ימחקו ואף עלולות להוביל לחסימה שלך מכתיבה באתר זה.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...