Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם 

ה208 1.2 טורבו הגיעה ל124 אלף ק״מ ומתחילה להתפרק

שמתי לב לנזילת שמן מצידו השמאלי של המנוע(לא נדלקו שום נורות), לקחתי את הרכב למוסך הקרוב ביותר לביתי 

במוסך הרמנו את מכסה המנוע והבחנו שהגיע שמן למים, כל מיכל השמן בצבע שחור מלא בשם ותחתיו הכל נוזל שמן 

לאחר שהרכב הורם על ליפט נאמר לי שיש צורך בהחלפת קולר מנוע+ניקוי+בדיקה של הראדירטור לבדוק אם נגרם לו נזק 

(על החלפת קולר נאמר לי שעלות הקולר עצמו היא 600 ש״ח ללא עבודה) 

אציין שמדובר במוסך שפניתי אליו אך ורק שהוא הכי קרוב לביתי 

לקחתי את הרכב לבדיקה נוספת במוסך מורשה יבואן של פג׳ו - הרכב הורם על ליפט לאחר כ10 דקות חזרו אליי ואמרו לי שבמדיה ומפרקים את הקולר יש צורך בהחלפתו ועלותו היא 3000 ש״ח 

היועץ שירות המשיך והסביר שהוא לא יכול להגיד לי מה הבעיה והאפשרות שעומדת בפניי זה: לפרק את הקולר לבדוק אם הבעיה בו, אם כן להחליף אותו ב3000 ש״ח ללא עבודה, בשביל זה יש צורך להחליף שמן גיר שעלות של כל ליטר היא 200 ש״ח ויש צורך להחליף 4 ליטר 

אציין כשברגע שהגעתי למוסך נאמר לי שלדגם הזה המוסך הנ״ל לא החליף קולרים ולא יודע לעולם (מאד התפלא שזה מה שנאמר שצריך להחליף ע״י המוסך הראשון)

על מי סומכים בכל הסיפורים האלו ומה קורה פה? 

מעונין להבין אם מדובר בבלאי או שזוהי התחלה של סיפור אהבה יקר עם צרפתייה

IMG_5969.HEIC IMG_7397.HEIC

פורסם

ראשית,הכותרת יכולה להיות עסיסית לאוף טופיק.

לעצם העניין ,גש למוסך שמבין צרפתיות ויודע להרכיבן מחדש לאחר שנהג פירק אותן  כמו אורן בחולון/שאפט או גבע בתל אביב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הנהג לא פירק אותה, ההפך הוא הנכון 

טיפלתי ברכב בזמן תמיד בחלפים איכותיים ושמנים איכותיים והוא מתחיל להתפרק קצת אחרי האחריות 

מאכזב 

• מעניין 1
פורסם

מה ההסבר לעניין ראש המנוע ? האם הרצועת תזמון התפוררה ושבביה גרמו נזק למנוע או שהרכב התחמם והמנוע עבר טראומה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

רצועת תזמון כבר  החלה להתפורר לפני 85 אלף ק״מ - הודעתי למוסך מספר פעמים אך הם בחרו להתעלם ולא רצו לעשות לי בדיקה

אמרו שאם פותחים את אגן השמן חייב להחליף את הרצועה גם אם היא תקינה. 

ב85 אלף ק״מ נדלקה נורת מנוע - הרכב נכנס למוסך - המוסך המשיך לסרב לבדוק את הרצועה ולבצע פתיחה פשוטה של אגן שמן בטענה ש״אם פותחים מחליפים בכל מקרה וזה עולה לך מחיר הזוי כי אתה ביקשת לפתוח״ 

המוסך עשה אבחון הזוי ומצא פתרון עוד יותר הזוי 

ב89 אלף ק״מ לאחר הפתרון ״המקצועי״ שלהם - שוב נדלקה נורת מנוע - המשכתי להגיד להם שהרצועה מתפוררת אבל הם המשיכו בשלהם, 

לאחר שהבינו שאני לא מתכוון לוותר החליפו את רצועת התזמון. 

הבעיה היא שהם ידעו שקיימת בעיה ברצועת התזמון, לא התחשק להם לבדוק את זה כי בשביל מה לקחת אחריות?, נתנו לי להמשיך לנסוע ברכב למרות הכל ובכך גרמו לנזקים. 

מצרף את התקלה ב85 אלף ק״מ והפתרון 

מצרף את התקלה ב89 אלף ק״מ והפתרון - הוחלפה רצועת תזמון. 

והיום ב124 אלף ק״מ עם רכב שטופל בזמן - מעבר שמן למים עם נזילת שמן (הרכב לא התחמם בנסיעה) נכנס למוסך ו״המקצוענים״ מאבחנים שצריך לשפץ ראש מנוע הפעם.

בהצעת מחיר שהם זרקו לשיפוץ ראש המנוע דחפו גם סט תזמון - כשאמרתי להם שהוא הוחלף לא כל כך מזמן לחדש הם אמרו לי ״זה בכל מקרה סכום שולי בכל העבודה״ במילים אחרות ״לא כזה נורא אם כבר אתה משפץ אצלנו את המנוע במחיר של מנוע מייבוא אז תזרוק לנו עוד איזה כמה מאות דולרים לסט תזמון״ 

מוסכים שגובים מחירים הזויים ולא יודעים לטפל ברכבים שהיבואן שלהם מוכר, ביזיון. 

תקלה ב85 אלף.png

אבחון ופתרון.png

תקלה רצועת תזמון.png

רצועת תזמון.png

המשך רצועה.png

עריכה אחרונה על ידי sashatelaviv
פורסם

התשובות שקיבלת הגיעו ממוסך מרכזי של פג'ו ? מאכזב מאוד לשמוע.

חברת לובינסקי מחזיקה נציגות פה בפורום, נשמח לשמוע את תגובתה לעניין, בכל מצב רכב בן 3 עם 124 אלף קילומטר לא אמור לשפוך מנוע אם טופל כראוי.

פורסם (נערך)

הרכב טופל במוסך המרכזי בזמן האחריות, בעיקר בעניין רצועת התזמון -עניין הרצועה טופל באופן חובבני בניסיון להתחמק מכל אחריות.

העניין הוא ששמתי לב שהמנוע התחיל להתנהג בצורה שונה ממה שהתנהג מרגע קנייתו באזור ה-26-30 אלף ק״מ - התלוננתי על כך בזמנו- הרכב בילה כמה שבועות במוסך, לאחר מכן נפגשתי עם מנהל אזורי שרצה לסגור את הסיפור בהחלפת ראש מנוע לרכב חדש שעבר 30 אלף ק״מ!

הם גם שלחו לי 'מכתב ויתור סילוק' בניסיון להשתיק אותי אך לא חתמתי על השטות הזאת.

אם לא הזמן האישי הרב שהשקעתי וההתעקשות שלי שיטפלו ברכב שלי כמו שצריך - הם היו גם מתחמקים מרצועת התזמון המתפוררת והיום כבר הייתי יכול לזרוק את הרכב הזה לים.

(הם ניסו להתחמק כשנדלקה נורת מנוע ב85 אלף כשהרצועה כבר הייתה גמורה בתקווה שהקומבינה שלהם תחזיק קצת אחרי 100 אלף כשתגמר האחריות, אבל לא הלך להם והקומבינה החזיקה רק 4 אלף וב89 נדלקה שוב נורת מנוע ורק אז הם החליפו את הרצועה). 

הרכב נמצא כרגע במוסך יבואן מורשה שקרוב לביתי - המוסך שהוציא את ההצעה ההזויה לשיפוץ ראש מנוע

ביקשתי משירות הלקוחות שיעזרו לי - הם פנו ליצרן ולאחר כמה ימים קיבלתי מהם תשובה שאומרת במילים יפות  ״לך תחפש, אתה לא באחריות״ בטענה ששני הטיפולים האחרונים לאחר תום האחריות (105 אלף ו120 אלף) טיפלתי במוסך מורשה משרד התחבורה שמומחה בפג׳ו אבל לא מורשה ייבואן (הרכב טופל באחד המוסכים המומלצים בפורום והטובים ביותר בארץ לפג׳ו). 

כל הכבוד לובינסקי, הפלתם את האחריות על מוסך שמבין יותר טוב ממכם איך מטפלים ברכבים שאתם מוכרים.

כתב ויתור סילוק.png

עריכה אחרונה על ידי sashatelaviv
  • תוכן חדש...