Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2017 - רעש בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי פוקוס 2017 מליסינג ,

בנסיעת מבחן הרכב נסע מצויין כמו כן גם אחרי שבועיים , לאחרונה תוך כדי נסיעה אני שומע בעת הורדת הילוך מ5 ל4 כמו "בום" כזה מהגיר.

לאחר מכן זה לא חזר אחרי כמה ימים שמתי לב שמראשון לשני יש משיכה ומרגיש כאילו הגיר זורק קלאצ' וביום ראשון אחרי נסיעה של חצי שעה בעת מעבר מD לR נשמע בום שההילוך נכנס וכול האוטו רועד.

העלאתי סירטון שהצלחתי לצלם ולהמחיש את התקלה .

במוסך אמרו שלא מצאו שום בעיה.. מישהו מכיר את התופעה הזו ? או את הבעיה הזו ? 

זה ממש מרגיש לי כאילו זה גיר רובוטי !!!

פורסם (נערך)

בדוק אם ומתי בכלל הוחלף שמן גיר.  חבטות בגיר פלנטרי מעידות על בעיה בצמיגות השמן.

גש לספי ויניב בסגולה פתח תקווה. חבל על הזמן שלך במוסך שממילא יוציא עבודה החוצה. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 1 דקה, zaf כתב:

בדוק אם ומתי בכלל הוחלף שמן גיר.  חבטות בגיר פלנטרי מעידות על בעיה בצמיגות השמן.

גש לספי ויניב בסגולה פתח תקווה. חבל על הזמן שלך במוסך שממילא יוציא עבודה החוצה. 

תודה לך על התשובה המהירה, זה כרגע באחריות של אלבר..

בכל מקרה האם גיר פלנטרי הוא יחסית אמין ?

פורסם (נערך)

גיר פלנטרי כן די אמין,

הפוקוס הקודמת עברה מתיחת פנים בשנת 2016, דגמי בנזין קבלו תיבה אוטומטית פלנטרית מבית אייסין היפנית, דיזל עדיין קבלו את התיבה הרובוטית כפולת המצמדים.

אך תקלות יכולות לצוץ בכל גיר, אפילו אם מדובר בגיר יפני אמין.

בכל אופן, לא אמרתה מה קילומטראג' שיש לך, ובאיזה דגם פוקוס מדובר.

אני מציע לך לבדוק קודם כל אם תושבת הגיר התחתונה לא גמורה, ועל הדרך גם תושבת המנוע, תנסה לתת לחבר או מכר לשחק עם הגיר מרוורס לD והפוך וכו... , ותראה איך המנוע זז מקדימה, אם אתה רואה שכולו זז בלי תמיכה ודופק אז יש מצב שמדובר בתושבת.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם

הפוקוס הקודמת עברה מתיחת פנים בשנת 2016, דגמי בנזין קבלו תיבה אוטומטית פלנטרית מבית אייסין היפנית, דיזל עדיין קבלו את התיבה הרובוטית כפולת המצמדים.

לא מדובר בגיר יפני אלא בשת"פ של פורד וג'נרל מוטורס כאשר להבנתי כל צד מייצר את התיבה עבור עצמו.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

הגיר בדגם 2016-2018 הוא לא יפני של איסין. כמו שכתב הבחור מעלה זה גיר אוטומט 6 הילוכים פלנטרי מפיתוח משותף של פורד וGM כשכל חברה מייצרת לעצמה ומתאימה לרכבים.

הדגם של הגיר נקרא 6F15 מוזמן להריץ עליו חיפוש.

לגבי התקלה אני בעל רכב זהה מודל 2017 ויש לו מחלה של תושבות שמתייבשות מהר (אצלי כבר החליפו את כולן לפני חצי שנה באחריות ) אז בהחלט יתכן כי מדובר בתושבות גיר ועל הדרך הייתי מחליף שמן אם הגעת לכמעט 100K. מאמין שזה יפתור את הבעיה כי הגיר מאוד מאוד אמין ומשווק בדגמים שונים של GM ופורד אמריקה מאז 2006.

עריכה אחרונה על ידי Angelica

פורסם

החליפו לי את התושבות, אמרתי להם על שמן גיר הם טענו שאין קשר בין הדברים.

נקווה שזה לא יחזור.

האם זה נורמאלי שבין ראשון לשני  מרגישים את כניסת ההילוך ? (הרי באוטומט זה לא מורגש ככה ) , ההרגשה כאילו כמו גיר ידני שאתה משחרר את הקלאץ .. 

• תוכן חדש...