Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותי שברולט אוואו 2007 שלא מניעה, איבדתי כבר סבלנות להתעסק בה כי המחירון שלה הוא 6 אלף שקל וכל הטיפולים כבר עולים יותר,

הרכב של הוריי יד 00 עם 67 אלף קילומטר(כן כן, נסיעות של בית-עבודה בלבד), מבחינה חיצונית הרכב מכוסח מכל הצדדים למרות שהרכב לא עבר תאונות אבל מבחינה פנימית הרכב כמו חדש.

לפני חודשיים הרכב עבר טסט+טיפול תקופתי..

כמה יתנו עליו בפירוקיה? והאם שווה לפרסם ביד 2 את הרכב? איך יתבצע תהליך המכירה אם הרכב לא מניע והבנאדם שרוצה לקנות ירצה לקחת אותו?

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי Eliaho
פורסם

400 ש"ח בדרך כלל. אני הוצאתי 550 ש"ח בלחץ.

רכב לפירוק לא מתייחסים לחלקים חדשים שיש ברכב. ככה זה. ( גם אצלי היו בולמים חדשים  ועוד כמה חלקים שהוחלפו לאחרונה)

הייתי מנסה למכור ביד שנייה אולי מישהו בדיוק מחפש רכב כזה, ושווה לו להחליף מנוע. תקבל מעט יותר מאשר על ברזל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כנראה האוקטיביה רכב מבוקש מבחינת חלקים. או שלא הייתה לו בעיה רצינית. את הרכב האחרון מכרתי בי 550 שח רכב לפני כמה שנים באותו מצב של מנוע גמור, הצלחתי להוציא 800 שח כי מי שרכש אותו הוא בעל מוסך שחשב לשדרג ולמכור, בסוף לא הצליח.

בכל אופן פרסום ביד שנייה ייתן לך קנה מידה על ערכו.

פורסם

המנוע לא גמור, הוא עבר סהכ 67 אלף קילומטר..

לדעתי הלך האלטרנטור, ואני לא רוצה להתעסק יותר בהוצאות כספיות עליו, במיוחד אחרי הטיפול האחרון שעלה לי 700 שקל והטסט ואגרת רישוי מעל 1000 שקל..

אם אפרסם ביד 2, איך מי שיקנה את הרכב ייקח אותו? גרר ? 

פורסם

700 שח זה בשבילך הרבה? תבדוק בקטגוריית טיפולים תראה אלפי שקלים שנשפכים על רכבים ישנים. קח בחשבון שגם ברכב הבא שקנה תהיה צריך לעשות יישור קו באלפי שקלים לעיתים.  

אני בעצמי הוצאתי על רכב שלא מגיע למחיר של  10k קרוב ל 3k על טיפול מקיף.

בכל אופן שיקול שלך, אני הייתי מתקן ומוכר במחיר סביר. או פרסם בלוחות ותראה לאן זה מתקדם. כמובן ששום אדם רגיל לא יגיע אלא רק סוחרים שיש להם אפשרות לגרור, ולתקן לקראת מכירה. 

בהצלחה.

פורסם

רק אציין שאם תמכור את הרכב לחלקים (כלומר בלי העברת בעלות) חשוב מאוד לבצע הורדה של הרכב מהכביש. במקרה כזה תקבל גם החזר יחסי על האגרה ששילמת (בנוסף לכמה מאות שקלים שתקבל על הרכב) וכן תאלץ לבלות במשרד הרישוי. קח את זה בחשבון בתמחור מכירת הרכב לשימוש.

אל תמסור את הרכב בשום אופן בלי העברת בעלות או הורדת הרכב.

בתחום של קניית הרכב (לא משנה לך אם זה לברזל או לחלקים) יש המון רמאים שינסו להגיע ולקחת את הרכב בלי לשלם או לשלם פחות ממה שסכמתם בטלפון - וזה פחות נורא מלמסור את הרכב ללא העברת בעלות או הורדת הרכב עם חוזה מכירה מסודר.

פורסם (נערך)

לא מניע מאיזו סיבה ?

יכולה להיות לקלה פשוטה אפילו כמו מצבר,ניסית להניע עם כבלים/בוסטר התנעה ? 

אם אתה זקוק לרכב לא כדאי לוותר עליו בגלל תקלה כזו.

אם אתה חושב,שהגיע הזמן להשתדרג,יש לך היכולת אבל אתה גם לוקח בחשבון,שכל רכב משומש שתקנה בן5 ויותר יזדקק ליישור קו של הרבה יותר מהתיקון של הרכב שלך אז לך על זה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כנראה מהסיבה הזאת:

לפני 21 שעות, Eliaho כתב:

לדעתי הלך האלטרנטור

נפתח גם שרשור קודם בעניין.

אני מסכים שתקלה באלטרנטור קל מאוד לאבחן באמצעים ביתיים (כמו מצבר עזר ומד מתח - וולטמטר פשוט) ומסכים שאולי לא כדאי להשקיע ברכב אם יש רצון וממון להחלפה קרובה.

פורסם (נערך)

תודה רבה לכולם על העזרה!

הרכב נמכר לאחד מחברי הפורום שמבין ברכבים ובעזרת השם מקווה שהוא יצליח לעלות על התקלה ולהנות ממנו לשנים הבאות :) 

עדיף מאשר לקחת את הרכב לפירוקיה, זה הרכב הראשון של הוריי וגם שלי ועברנו איתו הרבה והפרידה לא הייתה פשוטה :(

אבל לפחות אנחנו בתקווה שהוא ימשיך להיות בכביש עם בעלים חדשים..

עריכה אחרונה על ידי Eliaho
  • אהבתי 2
  • תוכן חדש...