Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים חייב את עזרתכם!

ברשותי יונדאי i30 2013 לאחרונה יש לי בעיה שהרכב לפעמים לא מניע (יש סטרטר שומעים שהוא עובד אבל לא מניע), לבסוף כשמניע המנוע נשמע חלש כאילו אין לו כח ונדלקת המנורה של ההחלקה, ומנורה של רכב עם מפתח.

לאחר התייעצות עם המכונאי שלי הוא אמר שזה בעיה מהאנטנה בסוויץ, אתמול החלפתי את האנטנה ביונדאי צפון און גל, והיום באמצע נסיעה (כשהאטתי) 

הרכב נכבה, הנעתי שוב (לקח 2 פעמים) נסעתי עמדתי בצד ואז לאחר דקה נכבה שוב, ושוב כשהנעתי דבר שלקח פעמיים כשאני מכבה את הרכב ומדליק שוב מהסוויץ ושם קוד נדלקה המנורה של ההחלקה והרכב נשמע בהתחלה כאילו אין למנוע כח.

אין לי נורות תקלה שדולקות כרגע, כמו כן יש לי תקלה ידועה של חיישן למדא קדמי קוד תקלה p0420.

מה יכולה להיות הסיבה שהרכב נכבה? 

תודה!

פורסם
לפני כשעה, viperoey17 כתב:

סיכויים גדולים שצריך להחליף חיישן קראנק

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

גם אם לא מופיע כלום במחשב?

פורסם
לפני 10 דקות, ba323f כתב:

P0420 זה לא תקלה על חיישן קדמי אלא יעילות ממיר נמוכה.

הוא רושם חיישן למדא קדמי אינו תקין או משהו כזה

בכל מקרה חברים אני רוצה לאתר את התקלה ולטפל בה ושלא יסחטו ממני עוד כסף על חלקים חיפשתי בפורום ומצאתי שיכול להיות שזה חיישן קראנק (למרות שבנחשב לא מופיעה תקלה עליו) או ניקוי מצערת 

מישהו שמחזעק יונדאי או שמבין בעניין יכול לעזור? זה נהיה ממש מציק ומסוכן הרכב נכבה לי היום בכביש ראשי!! פתאום אין לי גז הייתי צריך לעצור מהר ולהדליק את הרכב וזה באמת היה מסוכן

היום זו הפעם השניה שהוא נכבה ולא נסעתי כמעט בכלל! 

• תוכן חדש...