Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מה דעתכם על ציפוי IGL Quartz ecocoat?
https://iglcoatings.com/product/ecocoat-quartz/

האם זה חברה מוכרת? האם איכותי? לכמה זמן ציפוי כזה מחזיק? שנה-שנתיים?
האם ממליצים על ציפוי אחר?

בנוסף, קיבלתי הצעת מחיר של 3 אלף לתיקונים קוסמטיים קלים + ציפוי. האם נחשב מחיר סביר?

תודה לעונים!

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

לא מכיר את החברה, אך לפי כתבות הציפוי מיועד למקצוענים. (עסקים בתחום)

החברה מבטיחת 4 שנים עמידות, הייתי לוקח את הדברים בערבון מוגבל, ומכוון לשנתיים עם תחזוקה נכונה.

בנוסף בודק אלטרנטיבות אחרות -ולא חסרים ציפויים איכותיים. (במיוחד בשנים האחרונות שיש התפתחות בתחום)

המחיר נשמע מעט יקר, אולם השאלה על איזה תיקונים מדובר, וכמה הצבע זקוק לפוליש (מצב הלכה)

שמשפיע על המחיר הסופי. הייתי מציע לך לבדוק העוד כמה מקומות לקבל סדר גודל אמיתי, ולא על סמך

חוות דעת אחת. 

פורסם

תודה על התגובה!

הכוונה הייתה לעשות את זה אצל פחח מקצועי, זה מה שהוא עובד איתו. לפני שנה וחצי הוא שם לי על מכסה המנוע את החומרים והוא אכן שומר עליו לא רע, רציתי חוות דעת על החומר לעומת חומרים אחרים.

איזה חומרים אחרים מומלצים?

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

ברמת העיקרון קשה להמליץ על סוג מסוים של ציפוי, כי כל דיטיילור מעדיף ציפוי אחר. 

כי מדובר על עניין של ניסיון עם אותו תכשיר, נוחות, מחיר, רווחיות וכד'.

יש דיטיילרים שכן ילכו לקראתך וירכשו את מה שאתה רוצה, אך המחיר יהיה לרוב גבוה יותר

מאשר ציפוי שכבר יש להם לשימוש.

יחד עם זה רשמתי רשימה די מכובדת של חלק מהציפויים כאן. (כמובן שיש עוד רבים וטובים, שחלקם לא מוכרים כי הם למקצוענים)

העצה הכי טובה שלי זה לבדוק מחירים, לשאול לגבי סוג הציפוי, רמת הפוליש, מחיר, ורק לאחר מכן להתייעץ כאן.

לזרוק סתם שמות זה לא יהיה נכון כפי שהסברתי. יש שרשור של דיטיילרים מומלצים בנעוץ, (חלק ממש קטן, אך שווה לבדוק מולם)

• תוכן חדש...