Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

עברתי תיאוריה (קולולו) ואני רוצה להתחיל ללמוד כמובן.. ההתלבטות שלי היא בין ללכת על מורה פרטי או בכלל על בית ספר לנהיגה, מצד אחד יש לי לא מעט המלצות מחברים על מורים פרטיים מצד שני, זה כל מלחיץ אותי כל העניין הזה של נהיגה, שאולי כדאי לקחת שיעור נהיגה ראשון ממקום מסודר, ותיק ועם קבלות?

תודה לעונים

פורסם

ממה שאני מכיר בית ספר לנהיגה הוא בעצם התארגנות של כמה מורים שמעילים אותו יחד, אבל כל אחד מהם מלמד את התלמידים הצמדים אליו. יש בבית הספר גם סמכות מקצועית של מנהל, אבל זה לא מעניין אותך לפני שאתה מגיע לשלב ה"טסט הפנימי"

החשוב ביותר הוא למצוא מורה שמתאים לך אישית. קצת קשה לדעת מראש. שאל את חבריך על המורים שלהם, מי היה מרוצה או לא מרוצה משיטת ההוראה, מהעצבים של המורה וכו'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מורה פרטי

תבקש מהחברים שעברו טסט/או כאלו שלומדים המלצות על המורים שלהם.

בדר"כ המורה המקומי של אותו ישוב הוא זה שמלמד את כולם בסביבה.

שיהיה בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל מורה לנהיגה חייב לעבוד דרך בית ספר.

אתה מברר ומקבל המלצות, בוחר מורה ואיתו אתה מתקשר. בית הספר הוא רק הגב המקצועי ושירותי התמיכה למורה ובעצם לא מעניין אותך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

~

אם אתה במקרה מאזור השרון, ישנם שני חברי פורום ותיקים שעובדים כמורי נהיגה ונשמח להמליץ עליהם. איתם תצא לכביש מוכן לעולם האמיתי ולא רק לטסט.

• תוכן חדש...