Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לנהג שעכשיו עבר טסט והתקציב הוא עד 6000 

מאפיינם שחשובים לי:

מעדיף ידני

חסכוני בדלק לפחות 1-13 

אמין כמה שפחות תיקונים

שנראה טוב

ועדיף לי רכב מני או משהו קטן יחסית 

פורסם

הייתי בודק פיאט פנדה למשל, בשנת 2011 קיבלה תוספת כ״ס ל69 במקום 60.

נחשבת לאמינה סל הכול, נוחה ועם תא מטען גדול בקטגוריה.

לחיוב מנוע 4 צילנדרים, מצב city להגה שגורם להגה להיות קל במיוחד עד 50 קמ״ש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה טוב - זה עניין של טעם.

אבל לא פחות חשוב לפני סוג הרכב והמראה שלו - זה לבחור אחד כזה שטופל ולא להינעל דווקא על דגם מסויים. זו הערה מאוד מאוד סטנדטית פה בפורום, למי שמחפש רכב בתקציב קטן.

התקציב כאמור זעום ורכב שלא מטופל יכול להאכיל במרורים (גם שעכשיו לא פסח). לא יזיק לבקש מהמוכר הסטוריית טיפולים / תיקונים.

כ"כ - אם כבר תצטרכו תיקונים - אז שיהיו "פשוטים" וזולים  ככל הניתן (יעזור לסינון הדגם אותו תחפשו).

ההעדפה לרכב ידני היא (לפחות לטעמי) במקומה.

alfa 156 2.5.

פורסם

פתח לוח יש 2, תעשה סינון לפי 6000 ש"ח ותתחיל להתקשר למודעות ללא שגיאות כתיב, ללא צירופי מילים כמו "בובה של אוטו, שווה לראות, כדאי לקחת, בהזדמנות, מציאה" וכדומה. ואיפה שיש תמונות נורמליות ולא תמונות חצויות של רכב מלוכלך ממרחק חצי מטר ובזווית.

תתקשר רק למודעות עם ציון תאריך הטסט (שיהיה לפחות לחצי שנה) וקילומטרז'.

תסנן לך ככה 10 מכוניות, תלך לרואת את כולן ותבחר את זו שנמצאת אצל בעלים שאיכפת לו, יודע מה קורה מתחת למכסה מנוע (למשל יודע להצביע על פילטר אוויר, אלטרנטור, וכו') ומטפל ברכב בזמן ולא רק כשיש תקלות.

• תוכן חדש...