Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר שלי רוצה לקנות מערת לרכב ללא מגבר

הוא מעונין ברדיו דיסק ובין 4 ל 6 רמקולים

הוא מחפש איכות וצליל נקי עד כמה שניתן ולא מעונין ברמקולים חזקים שידרשו מגבר על מנת לנצל

אותם בצורה מקסימלית

על מה הייתם ממליצים לו?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

למה לא אייל?

2 טויטרים

2 מידים

(קומפוננט)

2 סאבוופרים

הכל ביחד יוצא 6 רמקולים :-)

או במקרה של 4 זה יכול להיות סט קומפוננט מאוד איכותי

(בלי קשר למה שכתב פותח התרד בהודעתו הראשונה שאינו מתכוון לשים הגברה)

פורסם

אייל אני רואה שאתה כותב את זה הרבה פעמים בזמן האחרון...

אני ישבתי באוטו במפגש אוטוסאונד האחרון ברובר עם סט פוקאל פוליגלאס וסאב של פולי גלאס או פולי קוולר שכחתי את שם הסדרה...

בלי אחוריים אני חייב להגיד לך היה חסר לי משהו פשוט הרגשתי שהמערכת לא עושה את התפקיד טוב...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תומאס, כשמדברים על רמקולים בדרך כלל מתכוונים לקומפוננט או על קואקסיילי ולא סופרים כל דרייבר שבסט (או ברמקול הקואקסיילי).

מיכאל, יכול להיות שהיה חסר לך משהו כי התרגלת לשמוע עם אחוריים. למרות זאת לSQ יש הגדרה והכוונה היא לשחזר את המידע המוקלט על הדיסק בצורה הטובה ביותר וזה אומר שאם אין שם ערוצים נוספים מלבד סטריאו, שגם במערכת שלך לא יהיו.

אם אתה נהנה לשמוע עם אחוריים אין שום בעיה וכל אחד מגדיר לעצמו מה זו מערכת איכותית אבל כשמשתמשים במונח SQ הכוונה צריכה להיות להגדרה אחת ברורה שלפיה גם שופטים בתחרויות.

פורסם

אם מישהו ישאל אותי כמה רמקולים יש לי ברכב אני אענה לו שסט קדמי בלבד, אם הוא יתעניין עוד אני אומר לו שהסט מורכב משלושה דרייברים. את הסאב אציין בנפרד. ככה אני רגיל (וגם כל מי שאני מכיר), אם מישהו רגיל אחרת, גם טוב. ממש לא קריטי.

פורסם
שלום חבר שלי רוצה לקנות מערת לרכב ללא מגבר

הוא מעונין ברדיו דיסק ובין 4 ל 6 רמקולים

הוא מחפש איכות וצליל נקי עד כמה שניתן ולא מעונין ברמקולים חזקים שידרשו מגבר על מנת לנצל

אותם בצורה מקסימלית

על מה הייתם ממליצים לו?

לדעתינו, אי אפשר להשיג איכות צליל ללא מגבר הספק חיצוני. רמקולים המתאימים להגברה פנימית ב"ד אינם מספיק איכותיים, בגלל אילוצי תקציב (נמוך) של המתכנן.
פורסם

אוטופרט, מסכים איתך ב150% אבל הוא התכוון לאיזה רמקולים אפשר לקנות שישמעו אותם הכי יפה (איכותי) ללא הגברה חיצונית. זה ברור שהוא לא יגיע לאיכות שמיעה גבוהה בלי מגבר

פורסם

הדבר הכי טוב זה ככה.

תביא רמקולים 6X9 של קנווד (מהפשוטים כדי שיעבדו טוב בלי מגבר) ותחבר אותם לשתי יציאות של הרדיו.

לקדימה תביא שתי טויטרים של פיוניר שיתנו צלילים טובים לקדימה וגם אותם תחבר לשתי יציאות של הרדיו.

בשביל דברים יותר טובים מאלו עדיף שתהיה הגברה.

אפשרות נוספת היא להביא 6X9 של פיוניר 240W שהם עובדים מצוין בלי מגבר, אבל בשביל שיהיה קצת באסים שיוסיפו לאיכות הכללית עדיף קנווד.

פורסם
אוטופרט, מסכים איתך ב150% אבל הוא התכוון לאיזה רמקולים אפשר לקנות שישמעו אותם הכי יפה (איכותי) ללא הגברה חיצונית. זה ברור שהוא לא יגיע לאיכות שמיעה גבוהה בלי מגבר

אפילו מגבר פשוט של 300 שקל נניח יעשה את העבודה טוב יותר מההגברה הפנימית,מאחר והיא פשוט חלשה מידי ולא מצליחה להזיז כל 6*9 סטנדרטי מעל 200 וואט

העניין נבדק

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
הדבר הכי טוב זה ככה.

תביא רמקולים 6X9 של קנווד (מהפשוטים כדי שיעבדו טוב בלי מגבר) ותחבר אותם לשתי יציאות של הרדיו.

לקדימה תביא שתי טויטרים של פיוניר שיתנו צלילים טובים לקדימה וגם אותם תחבר לשתי יציאות של הרדיו.

בשביל דברים יותר טובים מאלו עדיף שתהיה הגברה.

אפשרות נוספת היא להביא 6X9 של פיוניר 240W שהם עובדים מצוין בלי מגבר, אבל בשביל שיהיה קצת באסים שיוסיפו לאיכות הכללית עדיף קנווד.

מה זה טוויטרים של פיוניר?!

חחחחחחח

אם כבר מביאים מביאים קומפוננט ולא טוויטרים ויש קומפוננטים שיכולים לעבוד על הגברה פנימית אין עם זה בעיות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

גם אני חשבתי בהתחלה על זה שיביא קומפוננט שיעבוד על הגברה פנימית, אבל הוא לא יעבוד כמו שצריך בלי הגברה, לכן עדיף טויטרים ולחבר אותם לרדיו לא חייב פיוניר זה סתם המלצה, למה איזה קונמפוונט תביא לו שיתחבר לרדיו ? קליפורניה בום ? אפילו המאגנט הפשוט עדיף בהרבה עם הגברה...

• תוכן חדש...