Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אולי אני קצת פרנואיד אחרי כל הש*ט שאכלתי ממוסכים וחשמלאים וכו', הלך לי המצבר בסניק, הולך שם מצבר חזק, הקודם היה ורטה כחול 74ah שהותקן לפני 3 וחצי שנים, אז אין לי טענות אליו, הזמנתי ממקום שמגיע עד הבית,  גם את הקודם הזמנתי משם, אמר שיש לו בוש, שהם יותר חזקים מורטה ועולים אותו דבר, העניין הוא שהמצבר ששמו לי נראה לי קצת ישן,הוא 72 ah קצת פחות מהקודם, לדברי המתקין ישב ברכב והיו עליו מצברים אחרים, בנוסף יש עליו תאריך 06.20 שאנחנו עדיין ב 05.20 יכול להיות שהמצבר מחודש באיזה צורה ? המחיר ששילמתי 680 שקל + הגעה לבית 50. אפשר לדעת לפי המספרים מתי ייצרו אותו באמת ? שוב אם אני חושד בכשרים אז מחילה מראש.

המצבר נראה כך:

IMG_20200525_100410.thumb.jpg.7d31cbbf1a9c1ecea793b318ea1325d7.jpg

עריכה אחרונה על ידי FixTrics
פורסם

כשר למהדרין אם נתן לך כתב אחריות מקורי עם הסיראילי המתאים.

זה נראה כמו בוש S4 007

680A זרם התנעה

72Ah 

מה טמא ? נראה כאילו לקח מצבר כחול ישן והטביע עליו 06/20 . הייתי מצפה למדבקה דנדשה . ולא שאריות לכלוך מתחתיה כאלו עברה כבר 30000 קמ.

זה לא ג'ינס שעובר תהליך יישון במפעל.

אולי מצבר ממוחזר ?

פורסם

לא הבנתי את תשובתך, לא קיבלתי איזה תעודת אחריות מיוחדת, איזה שרבוט על החשבונית, המצבר נראה לי ישן, אני צודק ? יש עליו מספרים, איך אפשר לדעת מתי יוצר באמת ?

פורסם (נערך)

בדרך כלל מקבלים דף מהמוכר . דף של לדיקו שזה תעודת אחריות. אצלם לך בהזדמנות. חלק השני של הספח (שאינו פה) נשלח ליבואן.

תכלס : אין לך ממש דרך לדעת את גיל המצבר או עוצמתו אם זייפו מדבקה. אולי ליבואן יש.

עכשיו שים לב כמה אמפר נדרש לרנו שלך , כי לדיקו לא יגבו אחריות אם הותקן מצבר חלש מהתקן של רנו.

https://imgur.com/a/Zf4od3V

ladico.png

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...