Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איילון המשובש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם מישהו שם לב לקטע ההתחלתי של כביש איילון דרום ?

הכביש מגורד כבר כמה חודשים, וגם עכשיו, אחרי שסידרו וסללו אותו מחדש (חלק ממנו לפחות) הוא עדיין בעל רמת חיכוך גבוהה. מלבד זאת ישנו פס לא סלול לאורך כמה ק"מ בנתיב השמאלי.

האם מישהו שם לב לכך ?

האם זה הורס את הצמיגים?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

כביש מגורד הוא בעל רמת חיכוך נמוכה יותר עם הצמיגים, האחיזה אליו נמוכה מהאחיזה על כביש בסלילה רגילה ולכן יש לינסוע אליו יותר בזהירות ובעדינות.

בקשר להרס צמיגים, אני לא חושב שיש השפעה גדולה יותר לגירוד הכביש על בלאי הצמיגים מאשר לכביש רגיל. יכול להיות שקצת, בגלל החיספוס של הכביש.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כן יש השפעה על הגלגלים... כמו לנסוע על חצץ (דוג' קצת יותר קיצונית כדי להמחיש את העניין) .

זה קורע את הגומי יותר מאשר כביש חלק מן הסתם.

פורסם

וואי, כן!

הפס המגורד הזה מעלה לי את הסעיף בכל נסיעה באיזור.

כאילו שיפצו את כל הכביש, ואז נתנו לטרקטור עם כף לא מחוברת לנסוע שם ולגרד פס לכל האורך. ועוד במסלול השמאלי!!

פעם קראו לזה בגנאי "עבודה ערבית", היום נראה שהמינוח המדוייק הוא: "עבודה עברית".

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

הבעייה היא שרק אצלנו במדינה אין מושג כזה שנקרא "בקרת איכות".

פורסם

תן לי לחלוק עליך. אני יודע שיש בארה"ב QA.

אני מקווה מאוד שאמרת את זה בציניות.....

התכוונתי אצלנו בארץ ולא בארה"ב או במקומות אחרים בעולם.

פורסם

במצב בלימת חירום הפס המגורד הזה יהווה סכנה של ממש לדעתי.

בגלל רמות החיכוך השונות בין שני צידיי הרכב , הרכב ינטה לצד בעל החיכוך הגבוה והדבר הזה מהווה סכנה ממשית...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
במצב בלימת חירום הפס המגורד הזה יהווה סכנה של ממש לדעתי.

בגלל רמות החיכוך השונות בין שני צידיי הרכב , הרכב ינטה לצד בעל החיכוך הגבוה והדבר הזה מהווה סכנה ממשית...

:mm_yeah:

רק בגלל מחדלים כאלה שווה לקחת מינימום קורס במגרש החלקה ששם בין היתר , מלמדים ומתרגלים את זה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז מה עושים חברה?

האם יש לנו למי לפנות ולהקים קול צעקה ?

פורסם

כן. היום בבוקר קבוצה של תמהונים חסמו את איילון עם צמיגים בוערים באיזור מחלף רוקח כמחאה על מצבו הירוד של האספלט:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3070371,00.html

לא נראה לי שמע"צ מקשיבים.

ויותר ברצינות - השיטה במע"צ הולכת ככה: מזניחים את הכבישים, מפעילים רשלנות פושעת בסימון נתיבים ואיזורים מותרים\אסורים לעקיפה, לא שמים גדרות ביטחון וכששמים מתקמצנים על ברגים - ואחרי כל אלף הרוגים, האחראי מתאבד. זה כנראה יותר יעיל מלדאוג לכבישים.

פורסם

אני מציע להקים עמותה שתדאג למערת הכבישים בארץ.

מה אתם אומרים?

מי מצטרף אליי ?

פורסם
כן. היום בבוקר קבוצה של תמהונים חסמו את איילון עם צמיגים בוערים באיזור מחלף רוקח כמחאה על מצבו הירוד של האספלט:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3070371,00.html

אל תזכיר לי את זה אפילו...

נתקעתי בפקק הזה הבוקר. עצרתי אולי 500 מטר מההפגנה, מה שרק הגדיל את אפקט ה"אם הייתי יוצא דקה קודם מהבית! :loco:". היה מצחיק, במיוחד שהגיעה הניידת של מג"ב.

בכל מקרה, אני די בטוח שהם הפגינו על משהו שנקרא "התלכדות" או משהו כזה. וחוץ מזה, למה לחסום את איילון לכיוון צפון אם האספלט גרוע רק לכיוון דרום? :???:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום לכולם.

האם מישהו שם לב לקטע ההתחלתי של כביש איילון דרום ?

הכביש מגורד כבר כמה חודשים, וגם עכשיו, אחרי שסידרו וסללו אותו מחדש (חלק ממנו לפחות) הוא עדיין בעל רמת חיכוך גבוהה. מלבד זאת ישנו פס לא סלול לאורך כמה ק"מ בנתיב השמאלי.

האם מישהו שם לב לכך ?

[ובנימה קצת יותר רצינית]

בהחלט שם לב.. אני נוסע שם על בסיס יומי.

מילא העובדה שבאחד הלילות כמעט ונכנסתי בתחת של המכונה שמגרדת את הכביש (על שילוט אזהרה אף אחד לא חשב..) אבל גם אחרי הסלילה מחדש הכביש נשאר גרוע.

גם הפס הזה בנתיב השמאלי, שמחייב אותי להצמד מאוד לגדר הבטון בצד שמאל כדי לשמור על חיכוך אחיד בגלגלים, גם הפרשי גבהים גדולים בין סלילה לסלילה, וגם מן "מקפצה" מעט לפני מחלף ההלכה. פשוט לונה פארק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...