Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איילון המשובש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור כל התגובות אשמח אם נתאחד מהפורום ונצא לעשות מעשה שיעורר אותם קצת. אשמח לתגובות ולא רק לשבת בחיבוק ידיים.

אז יאללה - תגובות והצעות.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

השארתי הודעה לחברת נתיבי איילון באתר האינטרנט שלהם.

אני מקווה שמישהו באמת קורא את מה שכותבים שם...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לאור כל התגובות אשמח אם נתאחד מהפורום ונצא לעשות מעשה שיעורר אותם קצת. אשמח לתגובות ולא רק לשבת בחיבוק ידיים.

אז יאללה - תגובות והצעות.

את מי שנמצא בתרדמת אי אפשר להעיר.. :smile:

השארתי הודעה לחברת נתיבי איילון באתר האינטרנט שלהם.

אני מקווה שמישהו באמת קורא את מה שכותבים שם...

ברור שקוראים, מי שכותב הודעה קורא אותה לפני שהוא שולח.. :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חודש אחרי, אבל שווה הקפצה..

הנה התגובה שהגיעה אלי למייל היום:

העבודות בקטע זה לא הושלמו מאחר ויש עוד להוסיף שכבת אספלט עליונה.

"הקפיצה" בכביש נמצאת במקום גבול בין קטע שהורבד בשכבת אספלט סופית לבין קטע שטרם הורבד סופית כאמור.

עבודות הסלילה של השכבה הסופית-העליונה יבוצעו בסיום העבודות בחודשים 8-9/05

כנראה שמישהו באמת מתחייס לנושא.. נקווה לטוב לקראת ספטמבר. עד אז, תנסו לא לבלום בלימות חירום בנתיב השמאלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל יש לי רישיון כבר שנה, וכבר שנה שאני נכנס לדיכאון רק מלנסוע על איילון, גם אם זה לא להיכנס לת"א אלא להמשיך הלאה להרצליה, פשוט ביזיון מוטורי.

והשיטה של מע"צ הולכת ככה, מזניחים את הכביש, הרבה אנשים נהרגים, ואז מסקנות וועדת החקירה הן שהכביש היה באיכות ירודה משמע עוד כסף נכנס למע"צ לסלילה מחדש, משמע עוד חצי שנה של כביש מקורצף וכו' וכו', מעגל של שחיתויות.

ביזיון.

זה לא מעניין אף אחד, עשרות אלפי שקלים נעלמים להם לתוך כיסים של מושחתים ומאפיונרים.

פורסם
מע"צ ? את איילון סוללת חברת נתיבי איילון ולא מע"צ.
חברת נתיבי איילון יותר גרועה ממע"צ.

ובנימה קצת יותר אופטימית - לפחות מע"צ סללו מחדש את מקטע שפירים-גנות בכביש ירושלים ת"א, המקטע הזה היה פשוט מחדל בטיחותי.

• תוכן חדש...