Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ..

אני חושב על לקנות סיאט איביזה 1.2 Tsi - שנתון 2012-2013 . 

איך הרכב בשנים האלה ? מבחינת הנוחות נסיעה , מנוע , אמינות , דלק .. 

פורסם

אני גם חיפשתי אוטו כזה אבל המחירים שלו מאוד יקרים בשנתתונים האלה, אתה מוסיף 5-6 אלף שקל ויכול לקנות שנתון 2015.

פורסם

היי,

אני נהניתי מאיביזה 2014 רובוטית 1.2 tsi במשך 5 שנים.

מבחינת חווית הנסיעה, רכב מהנה מאוד ביחס לקטגוריה. המנוע זריז, הגיר מהיר, הוא יציב, הוא מרגיש טוב.

בנוגע לאמינות, אני אישית נתקלתי רק בבעיה אחת ברכב שהייתה במערכת המיזוג. הגיר הרובוטי נחשב בעייתי והחלפת קלאצים גם לא עולה מעט. אישית לא נתקלתי בשום בעיה איתו ואני לא עדין בכלל עם הגיר (נהגתי רק טיפטרוניק). הגיר הידני מצוין.

מבחינת צריכת דלק, הרכב יחסית חסכוני. יכולתי להגיע ל1/15 בנסיעה מאוד רגועה ול1/12 כשהייתי ״לא רגוע״.

מבחינת נוחות היה לי סבבה, אבל זה כי אני לא מסיע אנשים מאחורה בדרך כלל. אין הרבה מרווח במושבים מאחורה אבל מקדימה כן ותא המטען גדול יחסית. 

מבחינת איבזור זה תלוי ברמת הגימור אבל גם ברמה הכי נמוכה יש קרוז קונטרול (מה שלדעתי חובה ברכב).

באופן כללי, בתור רכב ראשון נהניתי ממנו מאוד.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 18 שעות, galh_5 כתב:

אני גם חיפשתי אוטו כזה אבל המחירים שלו מאוד יקרים בשנתתונים האלה, אתה מוסיף 5-6 אלף שקל ויכול לקנות שנתון 2015.

שמתי לב שהם נמכרים מעל המחירון .. 

מצאתי אחת 2012 הצורה החדשה שנראית שמורה דגם style ב32,000 ש״ח 

השאלה איך ה2012 שלהם , ובבדיקה לפני קנייה מגלים בעיות בגיר הזה? מה אני אמור לשים לב בכללי ואיזה שאלות צריכות להישאל בקשר לרכב הזה

לפני 18 שעות, Adani כתב:

היי,

אני נהניתי מאיביזה 2014 רובוטית 1.2 tsi במשך 5 שנים.

מבחינת חווית הנסיעה, רכב מהנה מאוד ביחס לקטגוריה. המנוע זריז, הגיר מהיר, הוא יציב, הוא מרגיש טוב.

בנוגע לאמינות, אני אישית נתקלתי רק בבעיה אחת ברכב שהייתה במערכת המיזוג. הגיר הרובוטי נחשב בעייתי והחלפת קלאצים גם לא עולה מעט. אישית לא נתקלתי בשום בעיה איתו ואני לא עדין בכלל עם הגיר (נהגתי רק טיפטרוניק). הגיר הידני מצוין.

מבחינת צריכת דלק, הרכב יחסית חסכוני. יכולתי להגיע ל1/15 בנסיעה מאוד רגועה ול1/12 כשהייתי ״לא רגוע״.

מבחינת נוחות היה לי סבבה, אבל זה כי אני לא מסיע אנשים מאחורה בדרך כלל. אין הרבה מרווח במושבים מאחורה אבל מקדימה כן ותא המטען גדול יחסית. 

מבחינת איבזור זה תלוי ברמת הגימור אבל גם ברמה הכי נמוכה יש קרוז קונטרול (מה שלדעתי חובה ברכב).

באופן כללי, בתור רכב ראשון נהניתי ממנו מאוד.

תןדה רבה על העצה אחי 

לא היה לך את הבעיות בטורבו או משהו אחר חוץ ממיזוג?

פורסם

שום דבר. פעם אחת בריחת גז במזגן (שלא הייתה כזאת פשוטה) וטיפולים תקופתיים.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

עוד דעות בבקשה? 

אנשים שהתנסו עם איביזה 2012 אם יש מחלות ידועות בשנה הזאת? ואיך אפשר לדעת ששמרו על הגיר והטורבו, בבדיקה במכון בודקים ?

• תוכן חדש...