Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפולים של פולקסווגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז קניתי פולו (דצמבר 2015) לפני חודש ועד עכשיו הייתה לי יונדאי והאמת שלא הייתי מטפל במוסך מורשה אלא סתם אצל מישהו שאני מכיר ומאוד סומך עליו.

הבנתי שהגיר DSG יכול להיות קצת בעייתי וגם קיבלתי עוד שנה אחריות בגלל תביעה ייצוגית אז כרגע אני מתלבט איפה כדאי לי לטפל, הטיפול הקרוב שלי זה בספטמבר וכרגע יש לי 63000 ק"מ באוטו. לפי דעתכם הטיפול בפולקסווגן מחייב מורשה כי זה משהו שיותר מסובך? או שזה לא כזה קריטי וזה כמו כל הרכבים האחרים

אני שואל כי אני גם סטודנט אז לא הכי בא לי ללכת להוציא אלפי שקלים על הכותרת "מורשה" סתם ככה

אני מכפר סבא אז אשמח גם להמלצות למוסכים מהאזור כי אני לא יכול להשאיר את האוטו במוסך ליום שלם 

עריכה אחרונה על ידי Arteko
פורסם
לפני 1 דקה, ch2856 כתב:

ממש לא חובה. אם אתה מאזור תל אביב מוסך רון נחשב מומלץ לרכבי פולקסווגן. 

אז זהו ראיתי עליו הרבה המלצות במועדון הסיאט וממש רציתי ללכת אליו אבל אני מכפר סבא ואני לא יכול להשאיר את האוטו שם ליום שלם

פורסם

המשפט הראשון שלך היה צריך להיות מחפש בכפר סבא.

כי כולם הולכים להמליץ לך על מוסך רון.

אחד המוסכים היחידים בארץ שנחשבים ליותר מקצועיים ממוסכי החברה.

(עובד המוסך בפורום אז הוא בטח גם יענה לך עוד מעט)

אייל

פורסם

בתור אחד שטיפל ברכב שלו מספר פעמים במוסך מורשה צ'מפיון ברעננה ועבר לטפל ברון, אני אומר לך - סע לרון.

לטיפול תקופתי נתקעתי ברעננה במשך שעות ורון מתקתק עבודה. אתה בחיים לא תהיה אצלו יום שלם בשביל טיפול תקופתי.

אם תבוא עם הפתיחה, תצא תוך פחות משעה לדעתי.

• תוכן חדש...